Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tez tak mysle

CZY TO CIAZA? blagam przeczytajcie

Polecane posty

Gość ja tez tak mysle

7 marca mialam ostatnia miesiaczke, w 14 dc kochalam sie z facetem, co prawda w gumce byl wytrysk, gumka nie zsunela sie ani nie pekla, ale na poczatku wchodzil we mnie bez gumy (oczywscie nie bylo wytrysku) ja zaczelam swirowac ze to moje dni plodne i ze moge zajsc, wiec z glupoty zazylam 3 tabletki harmonet ;/ po tygodniu od stosunku, czyli w 20 dc dostalam krawaienia, ale bylo dosyc skape i trwalo 4 dni czy to byl okres? czy spowodowaly to zazyte harmonety? balagam odpiszcie mi co o tym myslicie

Gość ja tez tak mysle
?

Gość ja tez tak mysle
wydaje mi sie ze mam podbrzusze powiekszone, ale moze to jelita? sluz mam serkowaty, gesty, takie biale kuleczki ;/

Gość ja tez tak mysle
dodam, ze poszlam do lekarza pierwszego kontaktu i opowiedzialm mu cala sytuacje proszac o recepte na pigulke po, niestety nie wypisal mi jej tlumaczac ze nie moze, dodal przy tym ze szanse na ciaze sa bliskie zeru konsultowalam sie rowniez telefonicznie z ginekologiem i on rowniez powiedzial ze musialabym miec wyjatkowego pecha zachodzac w cize, skoro nie bylo wytrysku wewnatrz

Gość gin mi odmówił
sluz wskazuje na grzybice pochwy

Gość ja tez tak mysle
no tez biore pod uwage mozliwosc grzybicy ale poza dziwnym sluzem nic mnie tam nie piecze ani nie swedzi, czy mimo tego to moze byc grzybica?

Gość ja tez tak mysle
up

Gość kamiśka1wi7
Idź do dobrego lekarza

Gość ja tez tak mysle
ale co to bylo to krwawienie w 20dc? czy to mogl byc okres?

Gość ja tez tak mysle
ostatni okres mialam 7 marca stosunek opisany wczesniej 20 marca krwawienie ale skape mialam 26 marca i nie wiem czy traktowac to jako wczesniejszy okres wywolany moja glupota, bo zazylam 3 harmonety jednoczesnie

Gość a po co on wchodził
w ciebie bez gumy z poczatlu? prosil cie o to? dziewczyno ... nie jestes w ciazy wyluzuj

Gość always be here with you
autorko, łączę się w bólu! :( ze mnie jest straszna panikara, więc niestety nie potrafię Ci doradzić. ja ostatni okres miałam 13.03. a kochałam się z moim facetem dzisiaj. tyle, że ja mam strasznie nieregularny i nie mam zielonego pojęcia kiedy mam płodne i niepłodne, bo nie da się tego u mnie przewidzieć. więc panikuję cholernie! już mam ochotę biec do apteki bo test bo sobie uroiłam, że na pewno sperma dostała mi się do pochwy, chociaż mój facet użył prezerwatywy. wiesz jest to niebezpieczeństwo, że przy podmyciu się coś się może dostać. Trzymam za Ciebie kciuki, mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze! 🌼 proszę, trzymaj też za mnie.

Gość ja tez tak mysle
nie wiem po co :( zapomnialam sie ze mu pozwolilam, glupia idiotka ze mnie wiem:(

Gość ja tez tak mysle
always be here with you - jasne, kochana trzymam za Ciebie kciuki! ale w Twoim przypadku dzis jest za wczesnie na test, poza tym skoro nie wchodzil w Ciebie bez gumy, wytrysk byl w gumie, gumka nie pekla, nie zsunela sie to wszystko jest ok i nie masz sie czym martwic :)

Gość always be here with you
bardzo dziękuję. Wiesz, skoro lekarz powiedział Ci, że są minimalne szanse, to na pewno ma rację :) postaraj się rozluźnić, będzie dobrze :) co do mnie, tak, wiem, że za wcześnie na test i ogólnie rzecz biorąc nie ma szans. ale kurczę, spermę miałam na rękach, a później się podmywałam i boję się, że coś się mogło niechcąco dostać... jestem z natury straszną panikarą, a racjonalne argumenty w takich chwilach do mnie nie docierają i i tak jestem przerażona.