Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Góralka z Podhala

Ona z Łodzi On z Podhala co o tym sądzicie????

Polecane posty

Gość dfgrtfgbvxv bfghnfghnfghnfgfgn
Spokój ten na czarno się podszywa

Gość dfgrtfgbvxv bfghnfghnfghnfgfgn
Lepiej pomyślmy co z Irkiem....

Gość Góralka z P......a
Właśnie

Gość GHNMVSDVFGN GHMGDFGFN
To ten sam co się poode mnie podszywa

Gość GoSiEńKa 2468
A góralka z podhala jest tylko jedna czyli ta co na początku a nie ta późniejsza;*;*;*;* czyli moja Oleńka;)

Witaj Góralko z podhala. Głowa do góry związek z Góralem bedzie napewn udany,sama mam męża z Zakopca i są to faceci o dobrym sercu,chociaż nie powiem bo jak mu zajdziesz za skórę to jest burza ale są bardzo uczuciowi do swojej kobiety.....życze powodzenia

Gość Góralka z P......a
Eeee.... Gośka to ty????? Z ......

Gość Góralka z P......a
Dziękuję Ewo wiem,że oni są bardzo nerwowi i zazdrośni o swoje kobiety i to jest ciężkie do zaakceptowania....

Gość GoSiEńKa 2468
Tak to JA, z Bielanki;) A ta Ewa to ma rację, przecież mój Jacek to taki sam jest tylko mu się sprzeciw

mozna to zaakceptować, nerwowi sa ale trwa to u nich bardzo krótko,a ogólnie są kochani

Gość Góralka z P......a
Ale on przyjedzie do Łodzi w poniedziałek to z nim pogodom i nareszcie zobaczę;)

Gość Góralka z P......a
ach... nie chaciałabym górala za męża mnie nie podobają się ich charaktery ale Ewa ma rację;* Dzięki Ewciu za pocieszenie;);*;*

Gość @@@Jacko@@@z@@@Bogdańca@@@
No to go kochasz czy nie????

Gość Góralka z P......a
No jasne,że TAK!!!!!

Haha;) Ola słuchaj... to ja.... jakby to powiedziec Sebastian G. z B.........

Gość Góralka z P......a
O jaa!!!!! Weź bo Irek... wiesz się dowie;) wiem już kim jesteś ale jacek z bogdańca nie lepiej seba z b......

Gość znałam taką parę
i dali radę :)

Irek dzwonił pytał co tam u ciebie;) i mówił że masz zajebiste nogi a ja go poparłem

Gość Góralka z P......a
oooo czyli takie pary się zdarzają;);) dzięki wam WSZYSTKIM ZA MIŁE SŁOWA I DODANIE MI '' energii''

No owiłem że takie pary się zdarzają ale masz nas: Mnie kamila witka jacka sebę jozina z bazin pietrka wacka tomka marka rafała ankę i innych jeszcze a my przecie z podhala;*;*

Gość Góralka z P......a
Haha;) Fajnie,że dzwonił przyjedziecie w pon??? bo ja czekam;*

Irek też czeka na poniedzialek hehehehe wpadniemy nasza ekipa z pietrkiem na czele

Gość Miruna
asefjhosuijjkmfgherklrjqwioperuiqwopruigklmzc,xm bcvm,lvhnzjhioeuyhrioyhgbuj klxm,cncvgjkeyhruizxyhzerqjwopdihpgaspmn, xcnm zxf hweriodfauyhzuidhqxcjbjtgiorqwujreiopgfjzxcklnerjasefjhosuijjkmfgherklrjqwioperuiqwopruigklmzc,xm bcvm,lvhnzjhioeuyhrioyhgbuj klxm,cncvgjkeyhruizxyhzerqjwopdihpgaspmn, xcnm zxf hweriodfauyhzuidhqxcjbjtgiorqwujreiopgfjzxcklnerjasefjhosuijjkmfgherklrjqwioperuiqwopruigklmzc,xm bcvm,lvhnzjhioeuyhrioyhgbuj klxm,cncvgjkeyhruizxyhzerqjwopdihpgaspmn, xcnm zxf hweriodfauyhzuidhqxcjbjtgiorqwujreiopgfjzxcklnerjasefjhosuijjkmfgherklrjqwioperuiqwopruigklmzc,xm bcvm,lvhnzjhioeuyhrioyhgbuj klxm,cncvgjkeyhruizxyhzerqjwopdihpgaspmn, xcnm zxf hweriodfauyhzuidhqxcjbjtgiorqwujreiopgfjzxcklnerjasefjhosuijjkmfgherklrjqwioperuiqwopruigklmzc,xm bcvm,lvhnzjhioeuyhrioyhgbuj klxm,cncvgjkeyhruizxyhzerqjwopdihpgaspmn, xcnm zxf hweriodfauyhzuidhqxcjbjtgiorqwujreiopgfjzxcklnerjasefjhosuijjkmfgherklrjqwioperuiqwopruigklmzc,xm bcvm,lvhnzjhioeuyhrioyhgbuj klxm,cncvgjkeyhruizxyhzerqjwopdihpgaspmn, xcnm zxf hweriodfauyhzuidhqxcjbjtgiorqwujreiopgfjzxcklnerjasefjhosuijjkmfgherklrjqwioperuiqwopruigklmzc,xm bcvm,lvhnzjhioeuyhrioyhgbuj klxm,cncvgjkeyhruizxyhzerqjwopdihpgaspmn, xcnm zxf hweriodfauyhzuidhqxcjbjtgiorqwujreiopgfjzxcklnerjasefjhosuijjkmfgherklrjqwioperuiqwopruigklmzc,xm bcvm,lvhnzjhioeuyhrioyhgbuj klxm,cncvgjkeyhruizxyhzerqjwopdihpgaspmn, xcnm zxf hweriodfauyhzuidhqxcjbjtgiorqwujreiopgfjzxcklnerjasefjhosuijjkmfgherklrjqwioperuiqwopruigklmzc,xm bcvm,lvhnzjhioeuyhrioyhgbuj klxm,cncvgjkeyhruizxyhzerqjwopdihpgaspmn, xcnm zxf hweriodfauyhzuidhqxcjbjtgiorqwujreiopgfjzxcklnerj

Gość Anka z Harkabozu
Powodzenia;*;*

Gość Góralka z P......a
Dzięki Aniu;*;*;*

Gość Góralka z P......a
Hej ludzie..... wogóle juakoś mi weselej

Gość Góralka z P......a
*wogule

Gość Miruna
dfeiuhjiuhdfjihrfuisefyhcfuigrghdfeiuhjiuhddfeiuhjiuhdfjihrfuisefyhcfuigrghfjihrfuisefyhcfuigrghdfeiuhjiuhdfjihrfuidfeiuhjiuhdfjihrfuisefyhcfuigrghsefyhcfuigrghdfeiuhjiuhdfeiuhjiuhdfjihrfuisefyhcfuigrghdfjihrfuisefyhcfuigrgh

Jeżeli oboje będziecie chcieli być razem, odległość można pokonać, ale któreś z Was będzie musiało się poświęcić. Tak było w przypadku moim i mojego chłopaka. Poznaliśmy się przez internet. Ja z północy on z południa. Przez 6 miesięcy spotykaliśmy się tak często jak się dało, głównie gdzieś w połowie drogi. Heh, co tu dużo mówić, urządzaliśmy sobie romantyczne schadzki;)wynajmowaliśmy pokój np. w Toruniu i caaaałe weekendy były nasze. To były jedne z najcudowniejszych chwil w moim życiu! A teraz...on się poświęcił. Zostawił rodzinę, znajomych, pracę i przeprowadził się do mnie. Wspólnie wynajmujemy pokój i póki co jest pięknie:) Dlatego też trzymam kciuki za Was i wierzę, że Wam też się uda. Ale warunek: oboje musicie chcieć!nic na siłę:) ps. A z górali to baardzo namiętne i całuśne chłopaki;)