Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletniezałamanyojciec

Moja 22letnia córka wychodzi za mąż i jest w ciąży

Polecane posty

Z chłopakiem którego nie akceptuje i który pochodzi z biednej rodziny. Dobrze, moja córka zostanie matką, już się z tym pogodziłem ale nie z tym że będę miał takiego zięcia.

Gość Ksionndz
Pycha przez ciebie przemawia ! zresztą nie ty wychodzisz za mąż za tego człowieka .

Gość fioooo44
poza tym że pochodzi z biednej rodziny, co z nim nie tak ??

Nie pycha, tylko wstyd że taki człowiek wejdzie do mojej rodziny. Poza tym ona jest moją jedyną córką i przeraża mnie to że ona tym małżeństwem chce sobie zniszczyć życie.

Ma matke alkoholiczke, jego ojciec miał problemy z prawem. I co ja mam zrobić? moja córka wchodzi do takiej rodziny.

Gość nie ma tak starych
stracila z nim dziewictwo ?

Gość kamiśka1wi7
Nie każdy jest bogaty i śpi na pieniądzach, musiał ją pociągać, że się z nim przespała. Może jest dobry, i kochający nie zawsze poda jabłko niedaleko jabłoni

Prosze powiedzcie mi, dlaczego moja córka mi to robi? Dlaczego akurat z kimś takim musiała zajdź w ciąże. Z chłopakiem który jest z patologicznej rodzin, mogła mieć kogoś lepszego.

Gość AJSZA221
PANIA ZALAMALO TO ZE JEST W CIAZY CZY TO ZE CHLOPAK JEST BIEDNY?PANI CORKA MA 22 LATA W TYM WIEKU WLASNIE RODZI SIE DZIECI I WYCHODZI ZA MAZ TO NIE TE CZASY (MOWIE O PANI) W PANI LATACH KOBIETY MIALY 16 LAT I RODZILY ZOSTALY MEZATKAMI I ZYJA ELEGANCKO PROSZE CORKE ZROZUMIEC -Z TEGO CO MOGE WNIOSKOWAC TO PANI JA OGRANICZALA MIMO ZAKAZOW SPOTYKALA SIE Z TYM MEZCZYZNA -JEST BIEDNY ,I CO ZA ROZNICA BIEDACY POTRAFIA DOCENIC WSZYSTKO LEPIEJ NIZ TAKI DUPEK NADZIANY KTORY MAMA I TATA WSZYSTKO ROBILI ZA NIEGO STUDIA PRACA WSZYSTKO OPLACONE PROSZE WYBACZYC ALE SKORO WYBRALA "BIEDAKA"TO MUSI BYC SZCZESLIWA I KOCHA GO I DZIECIATKO KTORE NIEBAWEM SIE NARODZI JAK JE PANI ZOBACZY TO ZMIENI ZDANIE -DOBRO CORKI JEST NAJWAZNIEJSZE TO NIECH PANI POZWOLI JEJ DO TEGO DOBRA

Gość kamiśka1wi7
Szczęścia pan powinien im życzyć, a nie ubolewać

Gość AJSZA221
PPRAWKA PAN -A JA MYSLALAM ZE TO KOBIETA I PAN WYKSZTALCONY BOGATY A POPRAWNIE NIE POTRAFI PISAC PROSZE ZAJAC SIE ORTOGRAFIA I PISOWNIA A POTEM ZIECIEM

Moja córka napewno nie będze szczęśliwa. Pół biedy że zaszła w ciąże, w końcu jest dorosła. Bardziej ubolewam nad tym z kim zaszła! jakiego chłopaka sobie znalazła!

A co ma chłopak cierpieć za rodziców!! To nie jego wina, że oni tacy są!! To, że ma takich rodziców nie znaczy, że ona taki jest! Właśnie wie jak to jest wychowywać się w takiej rodzinie i swojemu dziecku i Pańskiej córce zapewni dużo troski i opieki!

Gość kamiśka1wi7
MalinowaMalinka ma racje. Pieniądze szczęścia nie dają, żeby miłość była

Gość ona**
To że ten chłopak ma taką matke i takiego ojca to go w cale nie skresla.I w cale nie znaczy ze on też taki będzie.A to ze jest biedny i co z tego.Ja bym sie bardziej popatrzyła na wnętrze tego człowieka a nie z jakie rodziny pochodzi.

Gość Pewien człowiek
Jest Pan po prostu Dupkiem co z tego że ona wychodzi za mąż za biednego człowieka skoro go kocha . Jest pełnoletnia i może robić co jej się żywnie podoba a pana to powinno interesować . Dziecko powinno mieć Ojca i Matkę a nie jak pan sobie wyobraża . Więc zamknij Pan ryj i życz im szczęścia bo oni się kochają i nikt nie powinien tego zmieniać . zanim pan coś odpisze zastanów pan się kilka razy . Skoro ten człowiek jest biedny to ma w sobie wiele miłości i zrozumienia . A nie taki Gość z bogatej rodziny któremu wszystko załatwili rodzice . Dla mnie jest pan nikim zapatrzonym w siebie gościem który nigdy nie doświadczył prawdziwej miłości . Życzę panu więcej zrozumienia a Córce wiele miłości w nowej drodze życia .

Gość gość
Może po prostu nikt inny nie chciał twojej córki. Dobrze, że młody nie zażądał Audi, jak na filmie Smarzowskiego Wesele. Na wszelki wypadek sprawdź kanalizację w weselnej remizie.

Gość gość
przeciez to glupie prowo

Gość gość
Co za debil wyciąga temat sprzed kilku lat ? :D

Gość gość
P********ie...rozumiem tego ojca. Sorry ale biorac slub nie hajtasz sie tylko z mezem ale wchodzisz do rodziny. Chcialybyscie zyc w takiej patologii? Zreszta niedaleko pada jablko...