Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tajemnicza Dama..

Co za hipokryzja!

Polecane posty

Gość pilote
poziomka a tobie co? Ktoś myśli inaczej niż ty i wpadasz w dziki szał? A może okresu dostałaś, mała?

Gość ty chyba nic nie rozumiesz
nie ROZUMIESZ JEDNEGO- to ze ( i mmóstwo osób) nie lubiłam lecha, nie szanowałam jego konserwartyzmu spposobu rządzenia, pewnej zaściankowości i sposobu bycia ogólnie i sposobu w jaki reprezentował nasz kraj to jedno a to że nie zyje to drugie moge kogoś nie lubić, nie szanowaĆ, może mnie ten ktoś wkurzać na maksa mogę nawet od niehccenia rzucic : a niech go huj strzeli czy niech mu sie stanie cos starsznego- ale nigdy nie zycze mu smierci to ze go nie lubiłam i mnie wkurzał to powód zeby sie cieszyć ze nei zyje puknij się w łeb

Tajemnicza --> Jeśli oczekujesz od innych szacunku, poważania, braku kłótni itp, to może zacznij od SIEBIE, hę? Jak wyskakujesz do ludzi z takim rynsztokiem, to spodziewaj się raczej wzajemności. I bez przesady, że Kaczor NIC nie zrobił. Politycznie jestem jego przeciwniczką, nie raz też psioczyłam na niego, ale nie znaczy to, że dostrzegam jego wkładu w historię. Poczytaj o Solidarności. Może Twoje "nic" zamieni się jednak w "coś". Dwa - oprócz Kaczora zginęło tam wielu inteligentnych i zaangażowanych politycznie, społecznie ludzi. Stawiam, że każdy z nas cenił choć jedną osobę z tego samolotu. Zginęli dowódcy Wojska Polskiego - naprawdę nie widzisz tragedii w tym zdarzeniu? Nie widzisz co nasze państwo straciło i jakie będą ego skutki?? Nie, nie widzisz, za bardzo Cię te "kurwy" roznoszą od środka..

Gość kobieta ktora uprawia
anal z kolegami nie ma prawa do glosu, bo jest dajka spod monopolowego

Popieram w całości Tajemniczą damę. Hipokryzja nas Polaków jest po prostu nie do opisania... Gdyby Śp. Lech Kaczyński żył dalej byście wieszali na nim psy a że nie żyje to co nagle taki dobry (był)??? Nie to że życzyłam mu śmierci ale nie ma co się oszukiwać nie przepadałam nigdy za nim. Ja rozumiem tragedia różaniec odklepałam świeczkę zapaliłam (może nawet do kościołka pójdę) ale sorry nie mam zamiaru zachowywać się jak tz. Sarmata i drzeć ubrania wyć z bólu opierdzielać wszystkich którzy mają inne zdanie niż ja (bo tak trzeba) ani pisać żadnych poematów na kafeteri na pokaz by pokazać jak cierpię. P.s Bluzgajcie ile chcecie to tylko o was świadczy i o waszej kulturze a nie mojej :D Ja tylko wypowiedziałam moje zdanie.

a ciebie nie razi brak kultury?Tajemnicza zwierzęta mają więcej rozumu niż ty,a twój sposób wysławiania-coś jakby uliczny?znowu chciałaś tu zasłynąć?pewnie zawsze znajda się idioci którzy ciebie poprą

Tajemnicza - ofiary były kiedyś dziećmi a ty nie lubisz pasożytów. Nie udawaj, że tak ci jest źle :O

Gość donata123098
O ZMARŁYCH DOBRZE ALBO W CALE

Gość hela z wesela
tak samo jak wielkie kondolencje od innych panstw pffff a jeszcze niedawno sie z naszego prezydenta wysmiewali.....wszystko na pokaz. Polacy rówiez psioczyli na nich, kaczor taki i owaki a teraz płacz i wielka tragedia, zdania że był wielkim polakiem że kochał naród.... nie przepadałam za nim ale żal mi go, człowiek wiadomo.....ale to co sie wypisuje i mowi w mediach to jest smieszne...

następna :P [Grzesznica_Anka__22_:P Popieram w całości Tajemniczą damę. Hipokryzja nas Polaków jest po prostu nie do opisania... Gdyby Śp. Lech Kaczyński żył dalej byście wieszali na nim psy a że nie żyje to co nagle taki dobry (był)???] a kto pisze że był dobry ? :P [ Nie to że życzyłam mu śmierci ale nie ma co się oszukiwać nie przepadałam nigdy za nim. Ja rozumiem tragedia różaniec odklepałam świeczkę zapaliłam (może nawet do kościołka pójdę) ale sorry nie mam zamiaru zachowywać się jak tz. Sarmata i drzeć ubrania wyć z bólu opierdzielać wszystkich którzy mają inne zdanie niż ja (bo tak trzeba) ani pisać żadnych poematów na kafeteri na pokaz by pokazać jak cierpię. ] no to jest nas dwie no i co mam pod pozorem piętnowania pierdół szczać na ciepłego trupa ? szkoda słów :O [P.s Bluzgajcie ile chcecie to tylko o was świadczy i o waszej kulturze a nie mojej Ja tylko wypowiedziałam moje zdanie.] serio ? bo ja zauważyłam tylko trolling :P

Gość taaa znaleźli się uczuciowi
po cholere macie szacunek do zmarłych jeżeli nie macie do żywych. Po chuja "cierpicie" z powodu umarłych jeżeli nie cierpicie z powodu innego typu nieszczęść, nieszczęść mających wpływ na życie, tak to może ujmę.

Gość eNKejowe bydło
wysPOrtowańcy tez nic nie zrobią!

Gość Myśliwy
L.Kaczyński był prawym i szlachetnym człowiekiem.Takich ludzi zawsze się wyśmiewa,wyszydza,niszczy.Oczywiście że nie był święty,miał wady ale jestem przekonany że chciał sprawiedliwości i dobrego życia dla wszystkich polaków.Niestety ludzie są jak banda pędzących owiec która słucha tej medialnej papki i powtarza bezmyślnie.Teraz będą rządzić nami liberałowie albo lewica dla których nie liczy się człowiek,historia,wartości,którzy za kilka przysłowiowych srebników będą sprzedawać POLSKE.

Gość pilote2
Zgadzam się z przedmówcą. Nikt nie życzył im śmierci ani się nie śmieje, ale też nie ma sensu udawac fałszywej żałoby zwłaszcza, że za dzień lub dwa znudzi wam się żałowanie.

A właśnie moja 7 letnia siostra kazała mi napisać... Uwaga to jest dla wszystkich którzy obrażają Tajemniczą (ewent. kogoś innego) "Kto się przezywa sam się tak nazywa" :D Czasami zadziwia mnie jaka to mądra dziewczynka :D (i pomyśleć że jest moją siostrą heh)

Gość dopiero śmierć wam otworzyła
oczy

Gość bynajmniej to nie przynajmniej
osob ktorych osobiscie nie znalam mi nie jest nigdy szkoda, rozumiecie debile? nie placze po kims kto byl mi obojetny, moze mam codziennie lamentowac nad tymi anonimowymi ludzmi ktorzy gina na drogach? hipokryci :O w tej sytuacji szkoda kraju bo stracil tylu waznych urzednikow, to jest tragedia dla kraju i nie miesci mi sie w glowie jak mozna wszystkich wsadzic do jednego samolotu, dla bezpieczenstwa powinni leciec kilkoma! tak by nie zgineli wszyscy naraz!