Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdfg

Aparat na stałe HELP !!!

Polecane posty

Gość fgdfg

Słuchajcie...jak to jest z tym aparatem na zeby stałym ?? chodzi mi o te druciki na zęby . Przepraszam ,ze tak sie wyrażam ale na pewno mnie zrozumiecie :) chciałabym sie wybrać do ortodonty i dostać taki aparat aby za kilka lat cieszyć się pięknym uzębieniem...nie mam jakoś bardzo wykrzywionych zębów jedynie dwójki trójki i czwórki a górze mam z deczka krzywe i wystaje mi jedna dwójka do przodu :/ czy dostane taki aparacik na własne życzenie ?? ile moze kosztować aparat na samą górę ? a ile na dół i górę ??

Gość fgdfg
Bardzo proszę , czy ktoś może mi odpowiedzieć na pytania ??

Gość ewelka50ccc
no pewnie że dostaniesz tylko musisz skonsultować to z ortodontą, na pewno ci powie czy potrzebny jest tylko na góre czy na gore i dol... ja płaciłam ok 1400 za każdy, ale to było z 3-4 lata temu

Gość behemłucik
ortodonta czy jakuś tak zaprasza :)

Gość fgdfg
Dzięki piękne za odp :) a powiedz ile nosiłaś aparat i jak u Ciebie z zębami ?? bardzo były krzywe ??

Gość #$%^^&&&%
1900 zł góra i 1900 zł dół + po 900zł nakładki na koniec , ale zęby były wcześniej MASAKRA! no i 200 zł za wizytę.

Gość ewelka50ccc
najpierw zakładałam na góre, po pół roku założyłam na doł i każdy z nich nosiłam 2 lata... teraz są równe i proste, dlatego ja tej decyzji nie żałuję :) a zęby nie były jakoś przeraźliwie krzywe, ale po ściągnięciu różnica była naprawdę widoczna! :)

Gość ewelka50ccc
a, ja za wizytę płaciłam ok. 60 złotych, ale powtarzam to było już kilka lat temu i do tego w niewielkim mieście :)

Gość #$%^^&&&%
całość 10 000zł w 2,5 roku

Gość brunetka z aparatem
Ja zapłaciłam 2 800 zł za samą górę z wizytami za 1,5 roku. Połowę zapłaciłam przy założeniu aparatu, a drugą połowę spłacam regularnie przy każdej wizycie po 100 zł. Zostało mi jeszcze 600 zł do zapłaty. Aparat mam nosić 1,5 rok, mam go już dokładnie rok ;) Czuję się z nim świetnie, w niczym mi nie przeszkadza - no może na początku troszeczkę z jedzeniem i po wizytach troszeczkę boli, ale da się wytrzymać. jak masz pieniądze to zakładaj, ja to zrobiłam i bardzo się cieszę. Żałuję, że wcześniej się nie zdecydowałam, ale cóż... Ważne, że teraz go mam i za pół roku będę miała ładne ząbki ;)

Gość fgdfg
No ja mam typowe kły (są to trójki :) wystają troche,,,zeby nie są rózno w szeregu

Gość brunetka z aparatem
Ja miałam za bardzo wysunięte do przodu, musiałam usunąć 2 zęby 4 z lewej i 5 z prawej strony.