Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22356798

Sponsor

Polecane posty

Gość 22356798

Zasponsoruję panią z Mazowieckiego, lub Łódzkiego. 500 zł od spotkania (noc), może być u mnie. Wiek 20 -35. Mój nr gg 22356798 :)

Gość 22356798
Tylko poważne oferty, oczywiście za tą cenę czegoś wymagam. Jestem zdrowy, sprawny i lubię długi seks. Jeśli będzie miło, możemy to pociągnąć dalej. Z ofertami czekam do rana, później usuwam kontakt. Spotkania w weekendy, ewentualnie w piątki. Zależy mi na dyskrecji, mam dużą firmę. Nie jestem żonaty

super:) mam 38 lat i nie mieszczę się w twoich parametrach... heh, :) dupa uratowana:)

a ja się mieszczę ale dziękuje nie skorzystam ,swoją drogą to musi być z Ciebie nie zły desperat

Gość 22356798
Ehehehe. Czemu od razu d., nie mówiłem o perwersjach:D. Zależy od urody i temperamentu;)

Gość 22356798
Nie jestem desperatem, nie mam problemu z kobietami. Nie interesują mnie związki, a tak jest sprawa jasno postawiona- coś za coś

skoro tak składnie idzie ci pisanie opisz się jeszcze...jak wyglądasz i takie tam wiesz:) cobyśmy mogły wizualnie nakreślić w marzeniach twój obraz wirtualny:)

Gość 22356798
No cieniutko na razie Ci poszło :).

mam nadzieje że cieniutko:)pracy na razie nie zamierzam zmieniać ,ale masa kobiet bez robotnych więc powodzenia

Gość anka 26,,,
jakie wymagania np wygląd?

Gość 22356798
Od wirtualnego obrazu obiektywniejszy jest realny;). Dlatego wolę najpierw spotkanie niezobowiązujące, niech będzie miło dla obu stron. Jestem wysoki, brunet, szczupły, ale dobrze zbudowany- uprawiam intensywnie sport. Nie wiem co więcej Ci potrzebne do stworzenia tego obrazu:). Szukam tutaj, bo nie interesują mnie związki, jestem już po nieudanym - zorientowałem się że chodziło jej tylko o kasę. Co ciekawe, teraz głównie tego oczekuję:)

Gość ale popatrz rowerko na to z dr
ugiej strony 2 tys na miesiac dodatkowo i kto wie ile przyjemnosci :-) a moze bu Ci sie spodobalo ? nigdy nic nie wiadomo bo dlaczego nie ? :classic_cool:

Gość 22356798
Nie podaję wymagań odnośnie wyglądu, bo nie chcę ominąć wyjątkowej brunetki czy uroczej blondynki:). Różne kobiety mogą mi się podobać, wolę jeśli Ty coś o sobie napiszesz

Gość anka 26,,,
chodiło mi jakie ty masz wmagania w stosunku do kobiety- chodzi o wygląd

OK....a teraz powiedz jaki lubisz typ kobiety.:)

...no szczupła, pulchniejsza, wysoka , niska...tak z grubsza

Gość 22356798
aha, nie w każdy weekend, jednak rzadko zdarza się że jestem wtedy zajęty- cenie miło spędzony wolny czas:)

hmm właśnie o tą przyjemność się rozchodzi,,,,:)nie nie myśle że nie jestem odpowiednim kandydatem na ;to ;stanowisku ,zostawie je ,,,innym panią -po prostu już swojego pana mam ,,,i niech tak zostanie:)

Gość 22356798
Tak bardzo z grubsza to nie;).... Wolę dość szczupłe, lecz trochę ciałka mi nie przeszkadza- wzmacnia apetyt. Nie lubię oglądać kości na kobiecie

Gość 22356798
Rowerka, więc niech tak zostanie:). Muszę wyskoczyć, wrócę chyba za godzinę. Co do wyglądu, można przesłać zdjęcie na adres- 2mix@wp.pl

Gość 22356798
Ideałem była by niska, drobna (nie wychudzona), uśmiechnięta brunetka, o sympatycznej buzi, lubiąca pieszczoty oralne. Ale każda inna kobieta ma w sobie coś co może mi się w niej spodobać. To czego oczekuję najbardziej- to żeby było miło w łóżko. Lubię powoli się rozkręcać, różne pozycje. Musi być odważna, może czasem jakiś striptiz?

Gość sweet16
mam wszytskie te parametry z tym ze jestem blondynka..i jestem ze slaskiego

Gość 22356798
To ślicznie. Napisz dokładnie gdzie z tego śląskiego? Czy mogła byś ewentualnie sama dojeżdżać stamtąd? Wyślij mi jeśli możesz swoje zdjęcie, lub po prostu odezwij się na e-mail, ja później odpiszę czy jestem zainteresowany.

Gość drasklica
blondynka 168 wzrostu 63 kg. biust c. lat 20. lubie patrzec prosto w oczy

Gość 22356798
A ja lubię namiętne spojrzenia. Napisz skąd jesteś. Na pocztę na razie nie wchodzę bo nie jestem u siebie (pilnuje dziewczyny kumpla- przedobrzyła na weselu)

Gość drasklica
poznan

Gość 22356798
Bardzo łatwy dojazd:). Napisz mi na pocztę coś więcej o sobie, jeśli możesz pokaż mi się

Gość ródawa
hej jestem własnie z łodzi mam 25 lat 165 cm ciemna brunetka studiuje biotechnologie lubie wyzania...

Gość drasklica
daj adres