Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kopciuszek z Zielonego Wzgorza

Z KOPCIUSZKA W ...

Polecane posty

Gość Kopciuszek z Zielonego Wzgorza

Kopciszek z Zielonego Wzgorza Witam Pol roku temu rzucil mnie moj facet. Dopiero teraz udalo mi sie pozbierac a i tak nie do konca. Ale nie w tym problem, przez ten okres bolu i rozpaczy bardzo bardzo sie zaniedbalam. Przytylam i to dosc sporo (slodyczce pomagaly mi zniesc ten trudny okres) Na nogach pojawily mi sie pajaczki, a stopach odciski trudne do usuniecia. Poniewaz choruje na pewno kobieca chorobe bardzo wypadaja mi wlosy (hormony) w dodatku zniszczone trwala ondulacja a z drugiej strony cierpie na nadmierne owlosienie ciala (owlosienie typu meskiego, wasik, brad itd) Cera jest szara, pojawiaja sie wypryski, mam bardzo zatkane pory. Paznokcie w strasznej kondycji. Nie czuje sie w ogoe kobieco. Nie mam sily na ciagla depilacje. Przyznam,ze brak mi tez silnej woli. Nie mam tez srodkow pienieznych na drogie kosmetyki czy kosmetyczke. Bylam u lekarza ale oni rozkladaja rece, jedynie co to dostalam leki hormonalne. Co Wy mi poradzice? Od czego zaczac? Chcialabym na nowo rozkwitnac. Zmienic sie z kopciuszka moze nie w ksiezniczke ale na dziewczyne, ktora bedzie sie podobac choc sobie i dobrze czuc sie we wlasnej skorze. Prosze o rady.

Po pierwsze jeśli chodzi o wąsik itp to usuwanie pęsetą. Nogi plastry bądź depilator. Włoski będą rzadsze, cieńsze i nie będą tak szybko odrastać. Jeśli chodzi o cerę to polecam maseczki z Queen Helene. Miętową na problemy z cerą i błotną. Ja 2 lata temu miałam tą błotną robiłam ją co 3 - 5 dni i cera rewelacyjnie mi się poprawiła. Niestety nie wiedziałam jej nazwy (miałam ją ze stanów) dopiero kilka miesięcy natknęłam się na sklep www.naturalne-kosmetyki.pl i zamówiłam sobie ostatnio tą i jeszcze tą miętową. Stopy: pumeks, peeling gruboziarnisty, preparaty dobrze nawilżające stopy, jakiś dobry balsam nawilżający czy coś. Pajączki: balsam do skóry skłonnej do pajączków, każdą kąpiel zakończ chłodną wodą. Włosy skróć. Zacznij stosować szampon z rzepy, śmierdzi ale z pomaga (familijny bądź z joanny) Mam nadzieje, że hormony masz dobrane na podstawie wyników badań. Ja mam tak dobrane tabletki i włosy mi nie wypadają. Paznokcie mogę Ci polecić z firmy Lovely odżywkę (nie w formie lakieru tylko się wchłania'') "Advanced fortifyear with calcium & vitamin c"