Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia jestem wiem

spotkanie z facetem poznanym przez internet - stchórzyłam

Polecane posty

Gość głupia jestem wiem

poznaliśmy się na "nietowarzyskim" (filmowym) forum. pisaliśmy ze sobą, świetnie się dogadywaliśmy. po dwóch czy trzech miesiącach wymiany maili na tematy ogólnorozwojowe on zaproponował spotkanie (jesteśmy z sąsiednich miast). ja raz rzeczywiście nie mogłam, drugi raz... stchórzyłam - tyle się słyszy o popaprańcach i napaleńcach w sieci. nic mu nie odpisałam... to było miesiąc temu, a ja chyba jednak żałuję niewykorzystanej okazji. wypada się odezwać? jak myślicie? boję się nawet sprawdzić skrzynki, czy czasem czegoś w międzyczasie nie napisał... :O

Gość blackkk dressss
ale on nie wie, że istnieją poparancy, zboczency..powinien ciebie zrozumiec..

Gość głupia jestem wiem
nie wiem o co cho w twojej wypowiedzi.. nie wie i powinien zrozumieć..?

Zacznij od sprawdzenia poczty,może On cały czas tęskni i czeka. Nie dziwię się Tobie bo sam pewnie też miałbym wątpliwości ale spotkanie gdzieś w kawiarni może być miłym początkiem czegoś fajnego. Odwagi.

ja bym się na Twoim miejscu odezwała. wiem,że się boisz,że to może być świr,ale świra można spotkać wszędzie,w kinie,barze , czy kawiarni. moim zdaniem takie samo ryzyko.na początku spotykajcie się tylko w miejscach publicznych,jak Cię za szybko będzie zapraszał do domu to wtedy pogoń faceta,a nóż się coś z tego rozwinie ciekawego.

Chodzi o to,że Twoje obawy można usprawiedliwić i wcale nie jest to tchórzostwo.Niemniej jednak powinnaś się odezwać i w miarę delikatnie przedstawić mu swoje obawy.

Gość głupia jestem wiem
szczerze mówiąc, to nie tego, że może być świrem, zbokiem albo innym wariatem boję się najbardziej - po prostu głupio stchórzyłam, no nie wiem, bałam się że wyobraża mnie sobie inaczej, że robi to dla zabicia czasu itd. co zabawne, nie jestem w to w żaden sposób zaangażowana (powiem więcej, poznałam ostatnio innego faceta, tym razem na żywo, z którym być może chciałabym coś tam kiedyś tam), tym więc idiotyczniejszy mój sposób myślenia. chyba chodzi o to, że fajnie mi się z nim pisało, mieliśmy podobne myśli, pasje i zainteresowania, i nie chciałam żeby to się skończyło... a sama to skończyłam :O i nawet czuję teraz taki niesmak przed wejściem na tamtą pocztę... ech.

Chodzi o to,że Twoje obawy można usprawiedliwić i wcale nie jest to tchurzostwo.Niemniej jednak powinnaś się odezwać i w miare delikatnie przedstawić mu swoje obawy.

Gość głupia jestem wiem
arti, a ty jesteś babom czy chopem? ;) ;) ;)

Gość głupia jestem wiem
@a tam ----> opowiedz o swoim przypadku, proszę ;)

Gość zacofany pisior
Eee... Jaka głupia? Może przwerażłwiona? Za dużo obaw w Tobie i za dużo ... filmów. Może zycie pisze ci łaskawszy scenariusz? Nie neguj wszytkiego i wszystkicuh. Nie warto..

nie ma co opowiadac;-)przez przypadek zaczelismy pisac na gg,kazda wolna chwila na gg,tak przez 4 miesiace;-)milo bylo,az w koncu on pisze ze bedzie w moim miescie w jakiejs tam sprawie,to sie umowilismy a potem on dzwonil jeszcze zeby potwierdzic,no to ja potwierdzilam...ale w ostatniej chwili zrezygnowalam:O :O :O a teraz zaluje

Nic złego, normalne że masz obawy. Ja na przykład jestem erotomanem na szczęście gawędziarzem :) . Nigdy nie wiesz z kim piszesz. Tak samo młodzieniec z autobusu może być wspaniałym chłopakiem albo zboczeńcem jak to w życiu różni są ludzie i różne mają potrzeby :)

Gość jak dobrze zrobisz loda
to zapomni...

Gość głupia jestem wiem
chyba coś z tym zrobię, nie chciałabym tego całkiem przekreślić. ale jutro :) teraz idę spać, dobrej nocy!

Gość i trzeba wziac pod uwage
ze jest to opinia "erotomana gawedziarza" :o :(

Gość nie rób COŚ
tylko zrób mu porządnego loda z połykiem!!!

Gość polemizowalabym
:O 🖐️

Gość mam podobna sytuacje
podnosze

tak, mowicie zeby napisac, zadzwonic, a potem smiejecie sie z despetatek :O i jak to rozgraniczyc...............?!

:O

Gość śmieją się te które były mniej
odważne :O. Co innego zadzwonić raz a co innego dzwonić co tydzień !