Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAśka tryska cytryna

POLSKA-wielka tragedia ,przyczyna

Polecane posty

... jest mi tak strasznie przykro,ze ciągle płacze z przerwami.. oglądam to wszystko,czytam,doszukuje sie prawdy.. i wiecie co? jak dla mnie ci wszyscy ludzie co tak rozpaczają są zakłamani i żałośni.. 4 osoby z PO zabite oraz 3 z PSL .. wiekszosc to ludzie z PIS-u ... wg mnie to było zaplanowane..nie wiem jak oni to zrobili,ale nie wierze w takie przypadki... Putin powiedział co mnie niezmiernie rozbawiło " to jest również nasza strata i żałoba" .. hahah przepraszam,a co oni stracili? ;] błagam .. niech sie juz nie pogrąża ,a lepiej zamilcz.. jeszcze niedawno wygrażal za to,ze nasz prezydent pomógł gruzinom..,ze jeszcze za to zapłaci.. co sie dzieje,czy ludzie tego nie widzą? oni sie tłumaczą jakas pogodą i mgłą?! śmiechu warte.. ja rozumiem gdyby była noc,burza,deszcz,grad kur.. cokolwiek ! ale nie mgła .. i to juz wtedy kiedy chcieli lądowac.. a skad ta eksplozja? ! nie bede sie bawic w eksperta,ale dodam tylko tyle,ze rosjanie nie mieli prawa sie tą sprawą zajmowac i zabierac czarne skrzynie .. nie mieli prawa ! [*]przypowidnia Nostradamusa mówi sama za siebie..."I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego... a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy" ;(( wszystko to o dupe rozbić.. zobaczycie jak nasz kraj bedzie wygladał teraz.. skoro tak wam źle było z Kaczyńskim..odkąd pamiętam to się śmiano z niego ,a przy tym ze mnie,ze byłam zawsze za nim ... boje sie tu niektorych rzeczy pisać ,wiec zachowam je dla siebie,ale to co tu sie teraz bedzie dziać too tylko w rękach Boga..

Gość pilote2
Ojejku, straszne, prawda? Tak, to ruscy zestrzelili ten samolot, jak oni mogli? To oczywiste, że katastrofy lotnicze się nie zdarzają, to zawsze jest robota ruskich lub niemieckich sił specjalnych. Ba, nawet MOSSAD nie raz sie mieszał I teraz tuszują ślady. Tak, tak... to na pewno oni, przyśniło mi się nawet. ....ta.

będzie z tego jakaś afera ... dziwny zbieg okoliczności jak dla mnie i nie mogę uwierzyć ,że to był zwykły wypadek... :-o

właśnie tylko czekałam na taki płytki komentarz jak twój..jasne najlepiej siedziec na dupie i patrzec .. jestesmy ludzmi rozumnymi :O potrafimy myślec i analizowac... jak nie my to zrobimy to kto? całe życie tak bedziemy w zakłamaniu? z księżną Dianą przepraszam bardzo tez po latach doszli,ze było to zaplanowane.. ta katastrofa jestem pewna,ze jak nie teraz to kiedys zostanie odkryta.. nie wierze ,ze wszystkie najważniejsze głowy państwa wsadzili do rosyjskiego gruchota;O !! nie wierze...

Gość smierdziell
co stracili? spokoj, dziewczynko, spokoj myslisz ze im to potrzebne zeby padalo na nich takie podejrzenie? oni chca teraz robic interesy, a nie wojowac bo z calym zachodnim swiatem nie wygraja jakby sie nie starali zrozumcie jedno w koncu polska dla rosji nie jest w niczym przeszkoda rurociag idzie poza naszymi granicami i wplywami powstanie tarczy to decyzja usa, nie polski ani nawet nato polska nie jest dla rosji zagrozeniem na zadnym polu co najwyzej rynkiem zbytu miesa i innych artykulow spozywczych oraz gazu tyle ze jak nei w polsce, to sprzedadza to gdzie indziej, nawet ich strategicznym partnerem w interesach nie jestesmy niech to do was w koncu dotrze i ogarnijcie sie, bo to jest jakas zbiorowa histeria i wlasnie to poczucie bycia narodem wybranym

Gość gacuś
Historia się powtarza.... Czy to był wypadek, czy zaplanowane ?...pewnie nigdy się nie dowiemy...... jak zawsze zresztą :O

Gość pilote2
Nu, towarzyszu smierdziell, bardzo słusznie napisane. Mesjanizm to jednak od czasów sarmatyzmu jest bardzo silnie zakorzeniony w Polsce, a strach przed Rosją jest wręcz namacalny w powietrzu.

Gość smierdziell
no i oczywiscie nostradamus znowu dajcie jeszcze tu tego co sobie pasjansa postawil i mu wyszlo ze bedzie tragedia :o czy kretynizm to naprawde nasza ogolnonarodowa cecha, czy trzezwo myslacy ludzie po prostu teraz sa pograzeni w zalobie i sie nie wypowiadaja po prostu?

Gość mam już dość___________
już kraj bez papieża miał źle wyglądać a wszystko wróciło do normy, teraz też wróci... już przestańcie się nakręcać tymi spiskami :O

Gość pilote2
Oj kasiu, spokojnie, łyknij sobie walerianki kochanie, nikt tu nie musi nikogo obrażac. Dlaczego Rosjalnie mieliby zabic naszego prezydenta? Żaden zysk dla nich.

smierdziel- po pierwsze nie dziewczynkuj mi tu ,a po drugie kolejne dno sie odezwalo.. a przepraszam bardzo na taki mały kraj jak Gruzja potrafili najechac? a co oni takiego wielkiego mieli,ze musieli rozpętac im takie piekło? no co? oni jak beda chcieli to sie doczepią o gówno,jest to naród pamiętliwy .. wymorduje wszystko co mu sie sprzeciwi i stanie na drodze.. z resztą czy to ich wina czy nie to juz zostawiam ekspertom.. wiem jednak,ze to sie stało dla jakiegos zamiaru .. moze Bóg mial wobec nas jakis zamiar,a moze ktos faktycznie zawinił i doprowadził do tej katastrofy..

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
wielka strata, straszna tragedia ale śmieszne jest dopatrywnie sie w tym zamachu, pilot miał nakaz nielądowania i próbował 4 razy bo pewnie prezydent nalegał żeby sie nie spóźnic na uroczystości, do tego mgła i jest tragedia

kiedys w jakims programie była kobieta,która mieszkala w Rosji powiedziala " oni wam tego nie zapomną ,cos planują,ale nie moge nic więcej na ten temat powiedziec" ... pomysłalam wtedy " jakas idiotka przychodzi,zeby adrenalinke podwyższyć ,a niech sobie gada co oni nam moga zrobic" ...

Gość pilote2
Rosjanie obronili terytorium które de facto było niezależne od Gruzji. Byli tam Rosyjscy obywatele, mieli więc prawo ich bronic. Zapamiętaj, że to nie Rosja była agresorem, tylko Gruzja.

Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh -> a słyszałas o tym jak ktos tam powiedział,ze nie widział zadnej mgły? a wiesz,ze można wszystko powiedziec i zataic prawde? 4podejscia? ciekawe.. a kto tak powiedział bo na pewno Polaka nie było tam na ziemi rosyjskiej... czyli rosjanin musiał tak zeznac

Gość mam już dość___________
Kaśka, już byś chociaż w takim dniu tych bzdur nie pisała, puknij się w głowę dziewczynko, NIE PROWOKUJ, nie szukaj wszędzie spisku :O obsesje się leczy! Zatem udaj się do specjalisty!

Gość pilote2
Bo prosty człowiek z Rosji jest agentem FSB który będzie tuszował....no ale właśnie, co tuszował?

Kaśka nie nie słyszałam, wszyscy świadkowie mówili o duzej mgle, daj spokój dziewczyno, uszanuj śmierć tych ludzi, nie doszukuj sie sensacji tam gdzie jej nie ma

pilote- rozbawiłes mnie :)) Gruzja agresorem? interesujące bo z tego co pamiętam to własnie Gruzja nie dawala sobie rady bo mordowali ich ludzi i musieli aż prosic nas o pomoc.. wychodzi na to,ze juz jestes przeciwny naszemy juz byłemu prezydentowi bo wg Ciebie podał on pomocną dłoń "agresorom" ... nie wierze,ze bronisz kraju ,który w rzeczywistosci wykosił nam tylu Polaków.. aż cięzko mi sie czyta Twoje wypowiedzi..

dobrze,w takim razie ide leczyc swoją obsesje i nie bede juz siać zamętu .. ludzie poznajcie historie,a potem sie wypowiadajcie...:O zobaczymy jak to bedzie ,oby to był zwykły przypadek..

Gość smierdziell
po pierwsze, nie gruzja a osetia poludniowa zeby ci to przyblizyc powiem tak to tak jakby slask otrzymal pomoc militarna od niemiec, zeby odlaczyc sie od polski, ktora zamiast z niemcami woli robic interesy z.. usa np gruzja do tego w historii niemcy wielokrotnie ujawniali swoje roszczenia w stosunku do slaska, sam slask czuje sie tak samo zwiazany z niemcami, dzis pewnie juz mniej niz jeszcze w XX czy (glownie) w XIX wieku nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ale sa momenty w historii polski kiedy slask wolal nalezec do rzeszy wtedy jeszcze, niz do polski i tylko interwencja zbrojna polski utrzymala slask w naszych granicach zabawne? ciekawe chociaz? ironiczne na pewno i ciekawi mnie czemu jestem dnem, bo nei zgadzam sie z toba? nie wierze w przepowiednie nostradamusa? nie ulegam zbiorowej histerii i nie rzucam oskarzeniami nie majac za grosz pojecia o sytuacji politycznej czy militarnej? a dziewczynkowac bede, jakie wyrazasz poglady, takie sprawiasz wrazenie

Gość pilote2
Oj kasiu, kasiu.... gdyby wszystkie państwa nawzajem wypominały sobie grzeszki to byśmy do dziś mieli wojny w europie okupione hektolitrami krwi. Rosjanie to ludzie tacy jak my, nasze rządy miały różne cele polityczne w przeszłości i mają różne obecnie, ale wątpie, by mieli jakikolwiek zysk z ustrzelenia metalowego ptaka.

smierdziell dobrze piszesz ;)

Gość smierdziell
problemem w polsce jest to ze w szkolach ucza nas, ze polska jest zawsze ofiara a dzieje w historii zawsze przedstawia sie dwojako: albo nas napadaja i okupuja, albo my podbijamy i wyzwalamy i jestesmy wielkim narodem :classic_cool: od morza do morza :classic_cool: szkoda ze swoich win nie pamietamy tak dlugo jak czyichs ale to co prawda nie tylko nasza przypadlosc stad wlasnie konflikty terytorialne

Gość Hawayska jami
ja zgadzam sie z Kasią i według mnie jest to bardzo dziwne,ale tak jak napisała jeszcze wszystko się wyda może to był przypadek,a może nie... a ta przepowiednia też dużo mówi bo ten człowiek przepowiedział praktycznie wszystko..dzisiaj ten samolot i ostatnimi jego przepowiedniami jest 3wojna światowa oraz koniec świata..wierzcie lub nie ,ale prędzej czy pózniej...

Gość Hawayska jami
śmierdziell w tym sęk ,ze to nie my mordowaliśmy i robiliśmy wielkie czystki , nie rób z naszego narodu morderców bo wiesz jednak mapa pokazuje co innego ,ci co mają największe terytoria musieli ostro zawalczyć i iść po trupach do celu ,myślę,że nadal tak się dzieje.

Gość pilote2
Tja, polakom się taka katastrofa przydarza to musi byc to spisek międzynarodowy, najpewniej niemieckich żydokomunistów, m.in. Michnika, nie mówiąc o Tusku który miał dziadka w Wehrmachcie :classic_cool:

nie wierze w przepowiednie Nostradamusa, jak tylko wydarzy sie tragedia to ktoś zaraz coś interpretuje jak chce

Gość zacofany pisior
Rózne p[osty bęa i pewni erózne teorie. Kennedy tęz zgniała "przypadkiem". Musimy żyć dalej. Dla naszego wspólmego dobra lepiej razem niz osobno... Tak po prostu...