Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAśka tryska cytryna

POLSKA-wielka tragedia ,przyczyna

Polecane posty

Gość pilote2
Hawajska, a co było w Jedwabnem? Polacy w historii też byli mordercami i katami, ludzie są różni, w każdym kraju znajdą się zbrodniarze.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kaska zmieniłas nick na Hawayska jami i dalej sie meczysz, idz spac

Gość Hawayska jami
"W dniu gdy ucztować będą za katusze na wschodniej dziczy (Katyń) i władca kraju pobliskiemu terenowi temu wyruszy aby biesiadować z nimi, w niebie zginie nieszczęśnie." Wszystko się sprawdza i sobie dalej nie wierzcie ,jak nie wierzysz w Boga to juz w nic nie uwierzysz.

Gość Hawayska jami
Liya widze,że już się rzucasz bo ktoś się nie zgadza z twoim zdaniem? jak jestes tak o wszystkim dobrze poinfromowana to moze tobie lepiej zalecić spanko hm?:) poczytaj sobie na poprzednich tematach rownież sie wypowiadam pod tym nickiem i jakos większosc jednak ma podejrzenia ,ze to nie była taka tam zwykła katastrofa bo mgła była zbyt mglista :))

Gość pilote2
Władca kraju pobliskiemu terenowi to Miedwiediew lub Putin, jak kto woli. I nie sądze, by leciał tam na biesiadę :classic_cool: Do tego nie zginął w niebie, a na ziemi. Poza tym czemu zakładasz automatycznie, ze to Katyń? Bo ci tak pasuje?

Gość smierdziell
taaa o tym ptaku to juz za napoleona, trzeciej rzeszy i wtc pierdolili :D zenada

ależ ja nikomu nie każe sie zgadzac z moim zdaniem, ja po prostu mam racje i takie szukanie sensacji jest smieszne

Gość Hawayska jami
co do jedwabnem mordu dokonała grupa polskich mieszkańców z niemieckiej inspiracji .

Gość ggtyrtyty
nikt nie wie czy to zamach czy nie , ale pewne jest to ,że ruscy są niebezpieczni!!

Gość smierdziell
mgla byla zbyt mglista :classic_cool: :D nikt ich do ladowania nie zmuszal poza tym, podobo nie bylo mgly :classic_cool: rozwalacie mnie :D informacja ze sluzby ratownicze z lotniska przybyly bardzo szybko - podejrzane, bo byli tak szybko, jakby sie tego spodziewali (swoja droga ciekawe dlaczego byli postawieni w stan gotowosci przy duzej mgle :classic_cool: ) informacja ze sluzby ratownicze przybyly pozno - specjalnei sie nie spieszyli zeby nikogo nie uratowac :D jak ktos chce, to fakty sobie zinterpretuje tak jak mu sie podoba

Gość Hawayska jami
"Polacy odegrali decydującą rolę w zbrodni, choć jej inspiratorami byli Niemcy"

Gość Hawayska jami
a kto powiedział,ze nie było mgły? ja tam troche oglądałam to rosjanie mówili,ze była mgła jak trza ;]

Gość opolonkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
owszem są niebezpieczni i to bardzo.Ja tylko boję się co teraz będzie ,czy oni nie będą chcieli ze względu na to iż utraciliśmy najlepszych polityków,jeszcze bardziej nas dobić ,a może będą chcieli zasiadać w naszym parlamencie? kto wie kto wie.. ale juz przestancie gadac o tym od rana piszczą i nadają,,stało sie trudno.

nie ma sensu gdybać, nikomu to zycia nie zwróci, lepiej uczcic pamiec tych co odeszli

Gość smierdziell
inni zwolennicy spiskowych teorii nie bylo mgly, ale byl czolg:classic_cool: :D

opolonkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa co Ty wypisujesz :D a może UFO zasiądzie w naszym parlamencie, zginał prezydent ale sytuacja Polski jest stabilna, nic nam nie grozi to nie czasy zaborów

Gość pilote2
Tak jami, tyle, ze Niemcy podsycili już panującą tam wielką niechęc do Żydów. I to wcale nie zmienia rzeczy, ze dokonali tego Polacy własnymi rękami. Nie ma usprawiedliwienia dla morderców.

Liyaaaaaaaaa typowy Polak ,nie można tak wszystkie zostawiać bez rozwiązania,to tak jakby mordercy nie skazać,a gdyby w tym samolocie byli twoi bliscy? po prostu trzeba rozwiać wszelkie domysły i niedociagnięcia,myślę,że to wszystko jest bardzo podejrzane i faktycznie nie powinni Rosjanie się tam wtrącać i zabierać te skrzynie takie jest moje zdanie koniec kropka. I ja wyruszam w podróż ,mam nadzieje,że jutro z rana nie obudzą mnie kolejne katastroficzne alarmy i dzwony kościelne.

Gość taa niedobra pupa
A co z żydowską masonerią? Nie wiedzieliście, że czaili się tam na lotnisku za drzewami? A tak na serio to kondolencje dla osoby co pisze te wszystkie głupoty...

opolankaaaaaaaaaaaaaa owszem trzeba wszystko zbadać, choc dla mnie oczywiste jest ze zamachu nie było, ale nie pisz bzdur typu ze rosjanie zasiada w naszym parlamencie bo sie ośmieszasz

Gość a może to sprawka kleru
W środę odbyła się ekshumacja szczątków ks. Jerzego Popiełuszki. Informację tę potwierdził "Naszemu Dziennikowi" o. Gabriel Bartoszewski - promotor sprawiedliwości w procesie beatyfikacyjnym zamordowanego duchownego. Ekshumację wykonano m.in. po to, by pobrać cząstki kości, które niedługo staną się relikwiami.

Gość lornetka
nie było by to dziwne, gdyby ruskie maczali w tym palce nie pierwszy raz zresztą

takie jest prawo miedzy narodowe, ze w tym przypadku cale dochodzenie przypada rosjanom i to oni maja badac czarne skrzynki. znawcy sie kurwa znalezli od 7miu bolesci :o

Husky-dokładnie ..a ty liya przestan sie juz mądrzyć i poczytaj lepiej troche niz glupoty sama pieprzysz,a z tym parlamentem to była ironia sieroto :O

sie kurwa mundrzyc będa jakby rozumy wszystkie pozjadali, sie radze doksztalcic w temacie! rosja "ubolewa" i sklada kondolencje bo tego wymaga dyplomacja. a z pewnoscia rosjianie tak jak i polacy w wiekszosci popatrza sie na telewizor i pojda smażyć placki

Gość ladaco
husky ale porąbana ty jesteś:D

KAśka tryska cytryna - ty jakas nie halo jestes. napewno masz wazne ostatnie badania od psychiatry? kazdego kto sie nie zgodzil z twoja glupia i bledna teoria spiskowa, zwyzywalas i wysmialas. mamy w ogole prawo do wlasnego zdania? :o

ladaco- lepiej napisz coś mądrego :D

Gość ladaco
spiertalaj opolanko do twojego faterlandu.tam twoje miejsce:D