Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzesło_elektryczne

Przyłapani na imprezie

Polecane posty

Gość krzesło_elektryczne

Byłem z moją dziewczyną na 18 u mojej koleżankki. Impreza była nudna, więc poszliśmy razem do jakiegoś ciemnego pokoju, gdzie zaczęliśmy się pieścić. Gospodyni imprezy w pewnym momencie weszła do pokoju i nakryła nas w niezbyt właściwej sytuacji. Stwierdziła że to dla nas koniec imprezy i nas wyprosiła... Teraz rozpowie wszystkim wkoło jaki to nie jest i w ogóle.. Trochę to nienormalne..

Gość krzesło_elektryczne
up

Gość dlsjbvsbs
No i ?

Gość jbdjknm
no i miała rację .Nie uważasz ,że do tego są bardziej odpowiednie miejsca ? bardziej intymne ?

Gość yyyyooookiiiee
też bym nie chciała, żeby ktoś u mnie w domu na moim łóżku się seksił

Gość krzesło_elektryczne
Ja nie zaprzeczam, że trochę nas poniosło.. No ale w sumie to przecież tylko się całowaliśmy, więc ta jej reakcja była dla mnie dziwna. Nie jest to jakaś moja dobra znajoma, zaproszony zostałem, bo brakowało na imprezie chłopaków po prostu :D

Gość krzesło_elektryczne
całowanie + dotykanie, ale bez przesady no..

Gość krzesło_elektryczne
Ale co to za impreza w ogóle była.. Prawie wszyscy siedzieli przed telewizorem i oglądali mecz. Nawet napić się z kim nie było, więc jakoś tak zniknęliśmy, bo oboje niezbyt dobrze się bawiliśmy :P Tylko tak głupio mi teraz przed niektórymi znajomymi będzie chyba, a moja dziewczyna przeżywa to bardziej ode mnie :D

Gość krzesło_elektryczne
W sumie to dobrze, że nam przerwali, bo jeszcze doszłoby do czegoś 'gorszego' i co by było gdyby wtedy nas przyłapali... :D

no wtedy to tylko współczuc i gratulowac głupoty, a czy nie lepiej było Wam wyjsc z imprezy i gdzies w "pewnym miejscu"? :-) śmiac mi sie chce z tego.

W jakim miejscu. Jedno i drugie mieszka z rodzicami. A fantazji na stukanie się na klatce schodowej pewnie nie mają.

Gość krzesło_elektryczne
Najgorzej jednak boli fakt, że musieliśmy się z tej imprezy zmyć, więc wszyscy pewnie się dowiedzieli dlaczego i głównie o to mi chodzi :D Kaliban - fantazji nie brakuje.. gorzej z warunkami i dyskrecją :D

Gość krzesło_elektryczne
Ona tak, ja za miesiąc.

krzesło_elektryczne => zakładając, że kontynuujesz wątek klatki schodowej: tam nigdy nie jest dyskretnie i o to chodzi. :P

Gość krzesło_elektryczne
Kaliban -> gorzej z ewentualnie wezwaną strażą miejską czy policją... :D

Gość krzesło_elektryczne
miłośniczka -> nie prawda.. na łące, w lesie czy w nocy na środku ulicy też było przyjemnie.. :D

Gość krzesło_elektryczne
miłośniczka -> nie wpadką co tym jak zostalismy potraktowani.. wiem że to głupie, no ale.. :D

no naprawde głupie... czym Wy sie przejmujecie... nie dziwie sie,ze tak Was potraktowali, bo moja reakcja byłaby podobna, ale skoro jestescie po tej drugiej stronie sprawy to naprawde wrzucie na luz...-chyba tak sie mówi po waszemu:-D

Gość krzesło_elektryczne
Hah :D nie używam takich raczej takich sformułowań :D Jeszcze z nią dzisiaj nie rozmawiałem, ciekawe jak się trzyma, bo wczoraj mówiła, że nie może tego jakoś ogarnąć i czuje się potraktowana jak dziwka :P

pogadaj z nią, młodzi jestescie, takich wpadek bedziecie mieli mnóstwo, nie mam na mysli tylko seksu. I na co chlopie czekasz dzwoń do niej!!, moze sie dziewczyna załamała:-)

Gość krzesło_elektryczne
Zadzwoniłem wczoraj jak tylko wróciła do domu i rozmawialiśmy ok. 40 min. aż się już śpiąca zrobiła.. ;) Powiedziała, że trochę ją uspokoiłem i czuje się już lepiej, ale kto tam wie co siedzi w tych kobiecych głowach.. :D