Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM CHYBA DZIWNA

FACECI - WOLICIE CIEPLA KOBIETE CZY ZIMNA SUKE?

Polecane posty

Gość JESTEM CHYBA DZIWNA

Co wolicie, powiedzcie szczerze, co was bardziej pcoiaga --kobieta przyjaciolka, czula, ktora jest ciepla, czeka zobiadem, ciastem, masazem, jest pokorna, cichutka, troskliwa i poswieca sie dla was, macie pelen relaks i rzadzicie nia, czy dumna, pewna siebie, ktora umie sie odciac, nie skacze kolo was, zimna suka ---bo ja juz nie wiem:/ Doradzcie mi, prosze....Chce, by to teraz on za mna latal, szalal, by mi nadskakiwal....ale nie chce mi sie juz dla niego starac...moze to jest wlasnie droga do opetania go soba?

Gość JESTEM CHYBA DZIWNA
no wlasnie chya bede musiala wyposrodkowac swoje cechy...a ja mam niesttey skolonnosci do skrajnosci:/

Gość 12345654321
Jesli facet chce sie ustatkowac zalozyc rodzine szuka ciepej kobiety ktora bedzie dobra madra zona i dobra matka ale ciepla kobieta nie oznacza poswiecenia dla faceta musi znac swoja wartosc Jesli chce sie zabawic poczuc adrenaline wybietze zimna suke bo taka kobieta raczej nie potrafi tworzyc glebokich relacji i wiezi co jest konieczne w malzenstwie Oczywiscie sa odstepstwa od reguly kiedy slepy niedoswiadzcony facet zeni sie z suka ale wczesniej czy pozniej albo bedzie rozwod albo fikcyjne malzenstwo w stanie rozkladu

Gość JESTEM CHYBA DZIWNA
a na konkubine?z dzieckiem>?

Gość Genezizzzm
Zadna mnie nie pociaga. Pierwsza wyglada jak nudziara bez wlasnego zdania - zycie z nia to nudne i niefajne zycie. Z druga nie da sie nic zbudowac, nie ma zwiazku. Mnie pociagaja kobiety dumne, pewne siebie, z wlasnym zdaniem, nie skaczace wokol mnie jak pieski, ale jednoczesnie dobre, pelne ciepla i przyjaciolki. Wcale nie chce by kobieta stale czekala z masazem czy ciastem, choc generalnie jest to mile. Nie lubie ludzi pokornych.

Gość upppppppppp

Gość chyba jakas dziwna jestem
wiecie chyba mi na nim juz nie zalezy bo zwyczajnie nie chce mi sie starac dla niego.... chyba mam gdzies ten caly zwiazek z nim...

Genezizzzm gdzie ty się uchowałeś?Ja jestem bardzo hm temperamentną kobietą a mój facet wymaga właśnie ode mnie pokory i jeszcze raz pokory....

Gość Genezizzzm
To chyba gdzie Ty tego goscia wykopalas :D p.s. mam dziewczyne ;)

ja to mam w dupie zdanie faceta cenie sobie niezaleznosc zawsze to ja zawsze wykladam - nie bede w domu gotowac nie bede dbac o dom oraz nigdy nie urodze dziecka wdrazam kolejny projekt - ograniczenie sexu do jeden raz w miesiacu

Gość 12345654321
Genezizzzm Koles ciepla kobieta ma wlasne zdanie zapewniam Ciepla kobieta to taka ktora jest madra zyciowo wybacza bledy jest czula wyrozumiala troskliwa wrazliwa ale ma swoje zdanie i nie pozwala krzywdzic sie przez innych

Masakra jakaś chyba czas coś zmienić w swoim życiu skoro mam świadomość że takie osoby istnieją;)

do pionu to postaw siebie :) a ja nigdy zadnemu facetowi: 1. nie ugotuje 2. nie podam nic 3. nie bede znosic jego zrytych nudnych historii 4. nie urodze mu dziecka 5. bede unikac sexu na wszystkie mozliwe sposoby

Gość oczywiste rzeczy
wspolczuje triumph normalny facet powie ci tak: woli ciepla kobiete, taka ktora bedzie gotowa zrobic dla ciebie wiele i wiele poswiecic i taka dla ktorej warto bedzie tak samo zrobic wiele i wiele poswiecic taka ktora wie co to pokora, troska ...ale jest jednoczesnie madra i swiadoma swoich potrzeb i tego dlaczego warto dla kogos kto na to zasluguje byc wlasnie takim, a nie zimnym czy wrecz wynioslym inteligentna i rowniez dumna, taka ktora potrafi sie odciac kiedy potrzeba, a nie ktora rzuca sie dla zasady tak, wiem, takich nie ma

Gość jak to nie ma ...
ja taka jestem, ale reprezentuję pokolenie70 młodsze pokolenie hołduje już innym zasadom...

Gość a skad wieszzzz
triumph, jasne, ze nie bedziesz robic tych wszystkich rzeczy dla faceta BO KAZDY KOPNIE CIE W DOOOPE!!! :-D :-D 🖐️

Gość a skad wieszzzz
a jak jestes kobieto z pokolenia 70?? co masz na mysli?? bo mialabym do powiedzenia w kwestii

Gość Loretta30
Tej pierwszej nie da się pożądać... Można kochać jak matkę najwyżej .. Diabeł ma rację, wtedy kochanka jest konieczna..

Gość Loretta30
Z tego też powodu tak prosperują agencje towarzyskie, bo matki polki sprawiają, że faceci chętnie utrzymują te przybytki. :O

Gość Palmers
pokolenie 80' ma bardziej nowatorski poglad na swiat

Gość do triumph
Skończysz albo jako samotna, sfrustrowana baba, pokrywająca butą i arogancją swoją frustrację. Albo jako partnerka żałosnego jelenia, pozbawionego jąder i własnej osobowości, który pozwoli Ci się kopać całe życie. I jedna i druga opcja jest nie do pozazdroszczenia. Ale życzę dalszego zadowolenia z siebie :)

Gość Lupe
eee tam.... pewien Żyd poszedł po radę do rabina: Rebe jaką żonę sobie wziąć - wierną, gospodarną, posłuszną ale brzydką czy pękną, elegancką ale zuchwałą i niewierną: A rabin - musisz wybrać sam czy wolisz jeść tort w pięciu czy goowno w samotności.... Faceci WOLĄ piękne i niezależne kobiety.