Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyślona ONA

robil mi na zlosc na dyskotece

Polecane posty

Gość zamyślona ONA

krecilam niedawno z pewnym chlopakiem ale sie poklocilismy bo ja nie chcialam uprawiac z nim seksu i on powiedzial zebym skasowala jego numer. a tydzien temu bylam na dyskotece na ktorej byl tez on i nie wiem czy mi sie wydawalo, ale kolezanka tez tak stwierdzila ze chcial zrobic mi na zlosc bo tanczyl w poblizu mnie z dziewczynami, nie zwracal nawet uwagi czy tanczy z brzydka czy z ladna, chcial poazac ze ile to dziewczyn on moze miec, tak jakby chcialby dac mi do zrozumienia ze go stracilam itp. co o tym sadzicie?

Pewne, że tak było, chciał Ci tylko udowodnić jaki to On jest super, ile może miec lasek, ale nie przejmuj się tym. Olej Go, zasługujesz na kogoś lepszego :)

Gość zamyślona ONA
ehh te chlopaki to naprawde sa jak dzieci. on ma 23 lata i sie tak zachowuje... :/ chyba naprawde szkoda na niego czasu :/

Gość zamyślona ONA
nie bede nawet sie nim przejmowac, bo szkoda czasu na takiego dzieciucha:)

Gość zamyślona ONA
:)

Gość ten od ciebie ma 23 lata
a co powiedzieć jak zachowuje się tak facet 30to letni? bo ja znam takiego. ostatnio było dokładnie tak samo, jak u Ciebie. na imprezie wyrywał wszystko, co się ruszało i udawał, że mnie tam nie ma. ale jak tylko nie patrzyłam to ciągle się na mnie gapił i obczajał z kim siedzę i co robię. a najlepsze, że nie miał powodu sie na mnie obrażać. najpierw narobił mi nadziei, widział, że mi na nim zależy. a tutaj taki zonk.

Gość zamyślona ONA
nie rozumiem tych facetow, chca sie jakos dowartosciowac ze moga miec kazda??? jak dzieci poprostu... najpierw udaje ze sie dobrze bawi z kazda jedna a potem patrzy na Ciebie i obserwuje czy aby nie siedzisz z jakims chlopakiem.... :/ sa niemozliwi :/ u mnie potem na dyskotece bylo jescze tak ze podszedl do mnie jakis chlopak i poprosil do tanca i tanczylismy prawie do konca dyskoteki a ten ktory robil mi na zlosc stal juz tylko z kolegami i spogladal ukradkiem na mnie

Gość zamyślona ONA
jest tu ktos jeszcze?

Gość oczywiste rzeczy
wydaje nam sie ze w szczeniacki sposob chcial ci dopiec, w taki ktory tylko na idiotke zadziala i jak widac udalo mu sie

Gość ten od ciebie ma 23 lata
dopiekło mi to, ale nie dlatego, że jestem idiotką, ale dlatego, że mi na nim naprawdę zależy.