Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lmnopr

jak zaprzyjaźnić psa z suką

Polecane posty

Gość lmnopr

witam mam duży problem za 3 tyg wprowadzamy sie z męzem do teżciów. Mają oni boksera juz 5 letniego, jest agresywny w stosunku do innych psów, ludzi w domu króluje (a tak naprawde to boi sie skwierczącej patelni) my mamy za to roczną sunię pekinkę. Juz raz mieli spotkanie to omało co by jej nie pożarł, miała wtedy może z 5 miesiecy. Ich pies jak przychodził do nas to wrecz się jej bał i uciekał od niej zabierając jej zabawki. Boję się ze może jej coś zrobić jak mam przygotować boksera do nowej lokatorki. Pomyślałam ze kocyk na którym obecnie sypia zaniesć do teściów żeby czuł cały czas zapach suni, potem zaaranżować spotkanie na spacerze ale nie wiem jeśli jest ktoś kto wie błagam o pomoc.

Gość spokojnie...napewno
się zaprzyjaźnią :D

Gość lmnoprs
kto wie

dobry pomysł z tym kocykiem a spotkania jak najczęściej i na neutralnym gruncie, czyli poza domem któregokolwiek psa oczywiście chwalenie za dobre zachowanie (smakołyki, jak na siebie nie szczekają/warczą) kara za złe zachowanie (np. szarpnięce smyczą czy krzyknięcie) boksery z natury są przyjaznymi psami, musiały zaistnieć poważne błedy w wychowaniu psa teściów, co może byc niestety powodem problemów

Gość tegolata
Teźciowie..... hahaha

Gość lmnop
dzięki za informację boję się jednak że te spacery nie poskutkują

Gość dsdsdsdas
Pies z suka nie beda sie przyjaznic, to kiedyes na pewno skonczy sie seksem .