Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zbulwersowanaalka

Rydzyk przesadzi艂!

Polecane posty

Go艣膰 zbulwersowanaalka

Przypadkowo w radiu babci uslyszalam rozmow臋 Rydzyka z jakim艣 politykiem. Normalnie on sugeruje 偶e PO przygotowa艂o zamach. Pyta艂 si臋 tego polityka czy s艂yszal jak kto艣 z PO kilka dni wcze艣niej powiedzia艂 komu艣 偶e prezydent jest ju偶 trupem. Dok艂adnie u偶yl tych s艂贸w. To jest chore. Oszolom jaki艣. Mo偶e Pis i PO nie darz膮 si臋 sympati膮 ale takie rzeczy... Rydzyk to chory cz艂owiek. Miala by膰 jedno艣c a nienawi艣c szerz膮 Ci, po kt贸rych tej jedno艣ci naleza艂oby wymaga膰. 呕al

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ladaco
bratki czy tulipany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ladaco
a teraz wiem co babci chodzi艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to chory cz艂owiek
i trzeba po prostu ignorowa膰 jego prowokacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iewiemdzienieee
to byl spisek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tusk i putin
艂adnie sie u艣miechali z 2 dni wcze艣niej :classic_cool::D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 behem艂ucik
Przypadkowo w radiu babci - fajn膮 masz babci臋 :( mam nadziej臋 ,偶e nie daje pieni臋dzy na tego oszo艂oma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nhlidefw'oghdwrQ
RYdzyk zawsze pierwszy depta艂 po Polsce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ;;;;;;;;;;....................
Ka偶dy wie ,偶e Rydzyk jest pierdolniety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fioletowe serduszko
no ja nie twierdz臋, ze on skarbnic膮 m膮dro艣ci jest, ale co jesli............?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Johny Canada
w normalnym kraju za taki wypowiedzi jak w radiu Maryja padaly wielokrotnie oskarzenia i to bezpostawnie zabrano by konsecje na nadawanie radio by zamknieli a ci ludzie stanieli by przed prokuratorem ale nie w polsce wszyscy boja sie ojca dyrektora

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ladaco
akurat w tej kwestii rydzyk mia艂 racj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jnie lubei rydzyka
Rydzyk to taki faryzeusz!!!To faryzeusze najwiecej osadzali Jezusa. Ja jestem wierzaca i katoliczka, ale na Boga czemu , Watykan nic nie zrobi z ojcem Rydzykiem,wywalic powinni go z tego radia, zabrac koncesje, za jawne SIANIE NIENAWISCI!! TYLKO CHORZY I TOXYCZNI i zaburzeni ludzie, lub g艂upki mu wierz膮!!! Nie mozna tak podjudzac ludzi na siebie.Powiniem odpowiedziec przed prokuratorem za oskarzenia, ludzie z Po powinni go podac do sadu!Marie Kaczynska niedawno nazywa艂 czarownica, a teraz tak ja kocha? Jestem przeciwna by on nazywa艂 siebie katolikiem, taki z niego katolik jak z koziej dupy traba, jest to pe艂en nienawisci maluczki cz艂owiek!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naczelny cham
to nie o to chodzi, 偶e si臋 boja tylko PiS liczy na g艂osy "wyborc贸w", tzn. dziadk贸w i bab膰, kt贸rzy s艂uchaj膮 oszo艂oma z Torunia Gdyby m艂odzi ludzie chodzili na wybory i g艂osowali na PO albo nawet SLD, to sko艅czy艂by sie parasol ochronny dla radia maryja i wreszcie wsadzono by rydza do wi臋zienia. A przy okazji zrobiono by wreszcie porz膮dek z KRUSem, bo poparcie PSL jako koalicjalna dla PO nie by艂o by juz potrzebne Tak wi臋c zamiast narzekac zacznijcie chodzic na wybory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powiem wam prawde
co takiego?? Rydzyk przesadzil?? A co PO nie mialoby w tym zadnego interesu zeby wykonac taki zamach? Myslicie ze wszyscy ludzie maja sumienia? Poczytajcie troche w necie na ten temat zamiast saczyc jad tutaj i obrazac niewinnego czlowieka. Pytam sie jednego i drugiego: zrobil ci cos Rydzyk? Czy tylko powtarzasz co wmowily ci media?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ASasaD
zrobi艂- zasia艂 nienawisc w ludziach. Moja babcia slucha jego radia, od kiedy zaczela to nienawidzi zyd贸w i czarnych, przez waszego ojca, to nienormalne, posluchajcie co ci ludzie gadaj膮. Ja sama osobiscie wys艂ucha艂am audycji na temat antykoncepcji hormonalnej gdzie jebnieta na glowe siostra powiedziala ze od brania tabsow czlowiek staje sie uposledzony umyslowo, bo dzialaja na kore m贸zgowa!!! a prezerwatywy prowadza do raka!!! choreeeeeeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o ja cie pierdziele
nie wiedzialam ze jakis obronca rydzyka sie tu znajdzie.Idz czlowieku sie leczyc bo chory jestes..Co ci rydzyk zrobil?????hahahahhahahahaha kawal roku hahahahahahahah mi osobiscie zrobil to...NARODZIL SIE!!!!!!!!!!!!!!!!:)niepotrzebnie sie narodzil tak samo jak hitler.To przez niego luidzie odwracaja sie od kosciola bo kazdemu teraz kosciol kojarzy sie z tym przyglupem i nie chca nalezec do czegos w czym on jest.Kosciol w polsce powinien kojarzyc sie Janem Pawlem II a rydzyczka powinni wyslac na ksiezyc i zostawic zeby sobie tam swoim helikopterkiem popierdalal i szerzyl dalej ta herezje:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja chyba na pis GLOSUJE
bo oni naprawde wiele doswiadczyli, takie cierpienie, tylko ludzie bez serca moga nie glosowac teraz na PiS, bo ja jak sobie wyobraze jak oni sie palili na zywca w samolocie to mi lzy przychodza i Jaroslaw jako brat wylal wiele lez. zal mi go, stracil brata, blizniaka w dodatku a oni czuja inaczej. dlateg opamietajcie sie ludzie! a komorowski jest bz serca, taki zimny, nawet nie plakal.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bojabojaboja
Moja babcia niestety te偶 s艂ucha i powtarza podobne bzdury:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja wam powiem ze jak PO
wygra to powinni od razu zrobic czystke w kraju i wszystkim korwa pozabierac radia i choj z radiem rydzego:D

Udost臋pnij ten post