Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochankaaaaa

możliiwe?

Polecane posty

Gość kochankaaaaa

hej kobietki. tabletki novynette biorę 'książkowo' - o tej samej porze, ani razu nie zapomnialam (tylko spoznienie przy poprzednich tabletkach). w piątek kochałam się z chłopakiem, skończył we mnie. w sobotę była powtórka. czy mysliscie ze przy dokladnym braniu tabletek novynette od 3 miesiecy a wczesniej 4 miesiace cyprest można zaliczyc wpadke? bo tyle dziewczyn pisze ze na tabletkach wpadły, chociaz mi się w to wierzyc nie chce.. pytam z ciekawości.. czy moze leciec po escapelle?

Gość simi mimi
i po każdym stosunku będziesz brała dodatkowo tabletke "po"?? we się stuknij w łeb

Nie nie można, Jak bierzesz regularnie nie bierzesz antybiotyków lub innych leków zmniejszających skuteczność antykoncepcja działa.

Gość kochankaaaaa
nie;] po prostu chce zeby mi ktos napisal czy tabletki mnie wystarczajaco zabezpieczaja. najlepiej zeby to byla taka osoba ktora wie cos na ten temat.

Gość dzidziadzidzia
nie mozliwe :) nie boj :)

Stosując regularną antykoncepcję szansa na poczęcie dziecka jest niemal zerowa, nie masz powodów do obaw. Kobiety latami stosują tabletki antykoncepcyjne i nie są w ciąży. Nie martw się niczym ;).

Gość kochankaaaa
dzieki:):) juz sie pewnie czuje :):)

Gość akilegna
autorko droga po tym co napisalas widac ze nie dojrzalas jeszcze do wspolzycia seksualnego...zajmij sie moze szydelkowaniem....bo jesli "zaliczysz wpadke" to biedne bedzie to dziecie....A tak na marginesie ZADNA metoda antykoncepcji nie jest skuteczna w 100%

Gość kochankaaaa
po pierwsze to nie jestes tutaj po to zeby oceniac ludzi. a ktos powiedzial ze bym plakala gdybym zaliczyla wpadke? nie. a kazdy ma prawo pytac jesli czegos nie wie a Ty akurat nie masz prawa oceniac kto dorosl to wspolzycia a kto nie.;]

Gość akilegna
dlatego napisalam '' po tym co napisalas" jak mozna sie pytac czy tabletki to wystaczajaca metoda antykoncepcji, skoro rozpoczynasz zycie seksualne udajesz sie do ginekologa po tabletki zmienieasz je to powinnas miec jakas wiedze na ten temat a nie zadawac pytania na kafeterii to sa dosc powazne sprawy

Gość tak na marginesie
autorko, po czym rozpoznasz czy ktoś na kafe zna się na rzeczy? takie pytanie lepiej kierować do lekarza bo przynajmniej wiesz z kim rozmawiasz. tabletki zabezpieczają, w opowieści o wpadkach przy "przepisowym" braniu nie wierzę po tym jak spędziłam tu kilka miesięcy i czytałam co piszą kobiety, które podobno biorą tabletki od lat. kieruj się ulotką

Gość kochankaaaaa
chociazby po tym, ze jezeli ktos ma cos na ten temat do powiedzenia to nie bedzie po nikim jezdzil jak kolezanka/kolega powyzej ;] tylko po prostu udzieli odpowiedzi. chociaz nie wiadomo.

Gość kochankaaaaa
a to ze boli mnie gardło i mam katar to wplywu nie ma, prawda? bo zastanawiam sie nad pojsciem jutro do lekarza, bo mam dziwne przeczucie ze zbliza sie angina.. tylko jesli da mi antybiotyk to moze on wplynac na dzialanie tabletek?

Gość kochankaaaaa
prosze o odpowiedz.

Gość ZakochanaMeryyy
chyba raczej nie bedzie mialo to wplywu :)