Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytrynowa_paulinkaaaaa

Rodzice i sex

Polecane posty

Witam wszystkich.. Mój problem polega na tym, że chciałabym zaprosić koleżankę na noc do mnie, ale nie mogę. Głupio się czuję, bo sypiam u niej raz na jakiś czas, a ona nigdy nie była u mnie. Chodzi o moich rodziców. Oni nie mogą się powstrzymać od wiadomo czego. ;| W ogóle tego nie rozumiem. Oni nawet nie zamykają drzwi, a wiedzą, że ja z bratem nie śpimy obok w pokojach. Mama drze się w niebo głosy.. Pamiętam, że nawet jak byli u nas wujek z ciocią i spali u nich w pokoju a oni w pokoju moim i brata (mieliśmy kiedyś wspólny, byliśmy małymi dziećmi) poszli do łazienki i zrobili to. Za ścianą. Wszystko było słychać. Innym razem nocowała u nas moja 4letnia kuzynka, przecież mogła wstać do łazienki a oni nie zamykają drzwi od sypialni.. Nie wiem, czy myślą że tego nie słychać.. Wątpię, bo raz nie mogłam przez to zasnąć i poszłam niby się napić do kuchni a oni nawet nie przestali. Więc krzyknęłam, że mogliby chociaż zamknąć drzwi. Wtedy był spokój. Co zrobię, jeśli oni to zrobią jak ona będzie u mnie? Nie będę mogła spać całą noc.. :( Czy sądzicie, że to jest normalne?

Gość ladaco
no czesc

ostatecznie moglibysmy stworzyc niezły trójkat,ale czy było by to w dobrym tonie???

cytrynowa_paulinkaaaaa kochaja sie Twoi rodzice-doslownie:) A ze za glosno-widocznie takie maja temperamenty;)

Tak, ale mi ich temperamenty nie odpowiadają.. i jest mi wstyd. :( Też bym chciała żeby ktoś u mnie nocował..

Gość małpa kapucynka
moi mają to samo, co prawda nie wrzeszczą, ale dyszą jakby mieli zawał. to jest dopiero okropne :P ja swoją przyjaciółkę uprzedzałam za każdym razem kiedy miała u mnie nocować i pytałam czy na pewno chce tego słuchać. aczkolwiek miałyśmy te 15 lat i się z tego śmiałyśmy. nie możesz porozmawiać z rodzicami, żeby chociaż w tym dniu się powstrzymali? :D

Najgorsze ze oni czasem uprawiają scat i potem śmierdzi gównem w całym mieszkaniu - koleżanka by dopiero miałą wrażenia

Ale to nie jest taka aż moja bliska przyjaciółka i wstydziłabym się jej powiedzieć coś takiego. Tym bardziej wstydziłabym się pogadać o tym z rodzicami, u mnie w domu nie gadamy na takie tematy..

Poza tym u nich to jest sapanie+jęki mamy. Straszne.

zawsze jak wchodze po ich igraszkach do łazienki smierdzi w niej moczem,potem i ejakulatem:(

Przestancie sie podszywać... Idioci.

:(:(:(