Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybaczcie mi

tak mi przykro z tego powodu, że...

Polecane posty

Gość wybaczcie mi

...ulegałam fali wyszydzania Lecha Kaczyńskiego i Pani Marii, jest mi tak strasznie smutno, ta tragedia to jak wyrzut sumienia - myślę że nie tylko dla mnie... Myślę że śmierć tych wszystkich ludzi miała na celu ocieplenie naszych stosunków z Rosją, kto wie co by się stało gdyby nie ich ofiara...może właśnie dzięki Nim nasz Naród ocaleje? +RIP+ Spieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą zostaną po nich buty i telefon głuchy tylko to, co nieważne jak krowa się wlecze najważniejsze tak prędkie, że nagle się staje potem cisza normalna więc całkiem nieznośna jak czystość urodzona najprościej z rozpaczy kiedy myślimy o kimś zostając bez niego Nie bądź pewny, że czas masz, bo pewność niepewna zabiera nam wrażliwość tak jak każde szczęście przychodzi jednocześnie jak patos i humor jak dwie namiętności wciąż słabsze od jednej tak szybko stad odchodzą jak drozd milkną w lipcu jak dźwięk trochę niezgrabny lub jak suchy ukłon żeby widzieć naprawdę zamykają oczy chociaż większym ryzykiem rodzić się nie umierać kochamy wciąż za mało i stale za późno Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą i ci co nie odchodzą nie zawsze powrócą i nigdy nie wiadomo mówiąc o miłości czy pierwsza jest ostatnią czy ostatnia pierwszą...

Gość ladaco
wybaczamy

Gość behemłucik
my katolicy :classic_cool: jezus wybaczał i my też

Gość mi tez bardzo glupio z tego
powodu :( czlowieka takie refleksje nachodza teraz :/

Gość ghghghghghhhhhhhhhhh
to sie tyczy wiekszosci polakow,ilu z nas nasmiewalo sie z niego?i co?glupio nam teraz i jakos zartow sie odechcialo............

Gość ente owente
Nie,mnie nie jest glupio.Smiałam sie z niego i tyle.A teraz zginał.Wspołczuje rodzinie,ale nei przejmuję sie tym.Mnie to nie dotyczy.

Gość tetrachlorodifenylometan
ja też mam kaca moralnego zwłaszcza jak się słucha opinii ich przyjaciół, znajomych, nawet tych którzy się z nimi spotykali na gruncie politycznym wszyscy twierdzą, ze był w pierwszej kolejnosci dobrym czlowiekiem. Być może miał mało-sceniczny, nie-medialny wizerunek, ale chciał dobrze dla nas i tak strasznie współczuję ich córce Marcie i wnuczce

Gość mam tak samo poczucie winy

Gość mi tez bardzo glupio z tego
mnie tez to nie dotyczy, bo to nikt bliski. Ale bardzo mi glupio teraz jest i tyle :O

Gość nadzieja umarła
przyznaje że mi też

u mnie w domu jak sie nieraz wsciekali na kaczynskich i nie tylko to czesto mowili tak-zeby tam cos pierdolnelo w ten sejm i senat i wytluklowszystkich...no i wytluklo :(