Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam juz dosc !!!!!!!!!!!

Małżeństwo bez seksu i zycie bez orgazmu.

Polecane posty

Gość Mateu__sz
moja dziewczyna też zawsze skarżyła się że nie ma ochoty na sex z mężem bo jej nie zadowala... przy mnie jakoś nie ma problemów z orgazmem :).... dlatego zupełnie nie rozumiałem co Jej jest... Tobie polecam zaszaleć z kimś kto da Ci radość z sexu :)

Gość ehehe
ja mam to samo, mam 19 lat.

Kochane Panie... ja sie zastanawiam co Wy robicie z takimi facetami... o ile mężatki to ja rozumiem ale panny?? skoro przed ślubem facet się nie stara to co będzie po ślubie?? sex może nie jest najważniejszy... ale wcześniej czy później będziecie szukały tego poza związkiem

Gość kalimaczki
Pójdźcie z mężem do seksuologa!

Gość borneo
Obecni tu faceci - poradźcie, jak rozmawiać z Wami o seksie, żeby Was nie urazić... :( Ja próbuję ratować nasz seks, on też na swój sposób, ale nie umiemy sobie powiedzieć, jak mamy się dotykać, żeby było nam dobrze. Dla mnie takie instrukcje są odarte ze spontaniczności, mój partner też czuje się jak uczniak karcony przez nauczycielkę, chociaż staram się mówić mu delikatnie, co ma robić. Chyba sam fakt, że to robię, jakoś mu uwłacza. Gdyby tylko wiedział, jak bardzo mnie drażni ta jego łóżkowa nieporadność...

U seksuloga nie bylismy, ale nie wiem czy pomoze bo ja juz nie mam ochoty na seks z nim, brzydzi mnie:O Mateu_sz szalam, szalam. Mialam kilku kochankow, ale nie potrafie miec ich wciaz bo stresuje sie przy kadym stosunku :O

Borneo to samo odczuwam. Ostatnio zaczal mnie piescic pod koldra, dlugo tego nie robil bo mnie wkurzyl . Nawet palcem jej piescic nie potrafi, wyskoczylam z lozka zostawiajac mu kilka nieprzyejmnych zdan , rowniez wskazowki jak powinien to robic :O

Mateu_sz jak nie traktowac zdrady jako zdrade? Nie umiem tak, chociaz moj maz jest dobrym okazem na oklamywanie ;) Jest tak bardzo naiwny, ze az mi go zal :O

Gość kiedys,dawno temu
Mam juz...-haha to tak jak i mój...nie zrozumcie mnie źle,nie śmieję się z nich ,tylko z sytuacji...nie myślałam ,że taka sytuacja jak moja może się zdarzyć jeszcze komuś innemu...