Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona98765

Pomocy - ZAPALENIE!?

Polecane posty

Gość Ona98765

Od jakiegoś czasu współżyję z moim chłopakiem. Kiedyś seks sprawiał mi przyjemność. Ale po jakimś czasie zaczęło mnie w czasie stosunku piec, odczuwałam okropny ból. Nie mogłam nawet zrobić siku, bo z bólu prawie płakałam. Pan doktor powiedział, że to stan zapalny i zalecił mi Gyno-Femidazol. Z początku pomogło, ale później ból i pieczenie wróciły. Podczas stosunku z początku jest normalnie, ale później tak jakby pochwa się zaciska, co sprawia mi okropny ból. Następnego dnia czuję pieczenie i czuję, jak pochwa jest podrażniona. Najgorsze jest to, że to ciągle, ciągle wraca... Czy miała to któraś z Was? Proszę o odpowiedź...

Gość ania króliczek
ja tak miałam z pierwszym chlopakiem

Gość Ona98765
Problem w tym, ze to nie mój pierwszy chłopak, a ciągle odczuwam ten straszny ból. Czy byłaś z tym u lekarza? Jakie leki Ci przepisał?

Gość ania króliczek
po latach doswiadczenia stwierdzam ze to niestety byla wina chlopaka, ktoremu kiedys zrobila loda jego eks, co miewała opryszczkę(wiem to od niego)był nosicielem tego wirusa i zawsze mnie zakażał przy seksie.

Gość ania króliczek
leczylam sie kilka miesiecy,rowniez na pecherz

Gość ania króliczek
u facetow nie widac objawów,ale to oni nas czesto zarażją, często bakterie z pochwy atakują też pęcherz

Gość Ona98765
A pamietasz jakie leki Ci przepisał ?? ja jestem bezradna...

Gość ania króliczek
po drugie,mozliwe ze obawa przed ciaza nie pozwala Ci się rozluxnic, stad wrazenie ścisku w pochwie, ból pochwy, lub też suchość pochwy powoduje ból. używasz gumek?

Gość ania króliczek
najpierw brałam chyba neomycynę w globulkach i maściach, opakowanie zółto białe, mialam taki bol ze nie moglam siedziec+pieczenie

Gość a niby czemu mialoby
to grzybica a nie zadne zapalenie

Gość Ona98765
Skąd ja to znam... a jeśli to grzybica? Boję się, że on też jest zarażony w takim razie. Chciałabym czerpać z tego przyjemność, a jak na razie czuję tylko ból..

Gość ania króliczek
krotko po tym moj eks dostal opryszczke na penisie....twoj chlopak tez musi sie leczyc,nawet jesli nie ma objawow, dopiero po wspolnej kuracji powinniscie szukac przyczyny

Gość paralalalaaaa
Ja tak mialam .. okazalo sie ze mam grozne zapalenie dróg rodnych.. samam ozesz sie leczyc antybiotykami ale Twoj partner rowniez powinien zaczac. Podejrzewam ze zarazacie sie nawzajem. Popros lekarza o antybiotyk dla partnera..

Gość paralalalaaaa
aha i z moich wlasnych doswiadczen wynika ze skorto juz tak bardzo Cię piecze że nie możesz współżyć albo oddać moczu to zwykle leczenie dopochwowe juz na pewno nie pomoze.. Nie chcę straszyć czy cos . To jest z pewnoscia do wyleczenia tylko w takim stanie jaki opisujesz juz niestety drogą doustna tzn antybiotykami.