Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatek_Ona_22

Problem z kolorem włosów, potrzebna pomoc ;)

Polecane posty

Gość Kwiatek_Ona_22

Witam ;) Mam taki problem z kolorem włosów, z natury mój kolor to ciemny blond, kilka dni temu zachciało mi się jasnych pasemek (czego niestety żałuje). Efekt zupełnie mi się nie podoba i źle się czuje w 'nowych' włosach. Gdzieniegdzie pasemka sa bielutkie a w innych miejscach wpadają w żólty odcień :( Wcześniej czasem zdarzało mi się robić jakieś pasemka, ale zlewały się z moim kolorem i ładnie to wyglądało a teraz porażka... Chcicała bym wrócić jakoś do poprzedniego stanu i tak się zastanawiam czy można na to nałożyć farbę zblizoną do mojego naturalnego koloru...? Proszę o jakąś radę, jeśli ktoś się orientuje co można by zrobic w takiej sytuacji...

Gość to dopiero kilka dni
za jakiś czas kolor się trochę wyrówna - nie będzie takiej drastycznej różnicy. Ja też tak miałam za pierwszym razem. Odczekaj - sama zobaczysz. Jeśli nadal nie będziesz zadowolona - to możesz ufarbować włosy na kolor podobny do naturalnego - ale te rozjaśniane i tak bedą jaśniejsze, tylko różnica bedzie mniejsza.

Gość Eerika71
kiedyś mój fryzjer powiedział, i zgadzqm się z tym,że najgorsze co może być to żółty blond, który każdy (fryzjer i nie fryzjer) potrafi zrobic. i potem widzi się na ulicach dziewczynki z włosami koloru kurczakowatego dumne,że mają pokryte wszystkie ciemniejsze włosy tym żarówkowym kolorem, który wygląda po prostu okropnnie.i jeszcze te czarne odrosty... Kwatek, nie mówię, że Ty tak wyglądasz, Twój wpis przypomnał mi tylko o tych dziesiątkach dziewczyn,ktore widze codziennie. radzę Ci iść do jakiegoś fryzjera, który dobierze rodzaj blondu odpowiedni do Twojej twarzy: ciepły albo chłodny, ciemniejszy lub jaśniejszy. chyba nie warto eksperymentować za dużo z farbami, bo przecież włosy się nieszczą.pozdrawiam:)

Erika, jakies konkrety co do fryzjera? namiary?:)) bo szczerze mowiac jakis miesiac temu mialam podobna sytuacje i tak do teraz noszę to siano na glowie;/

Gość Eerika71
ja jestem z wrocławia i chodze do pana wojtka (chyba tak ma na imie:)) ze studia urody essenza. tam jest ogólnie salon kosmetyczny, ale fryzjer też.. bardzo miła atmosfera no i profesjonalizm:)