Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeee______

Oglądam tvn a tu nagle reklama serialu.. nie chcę tego oglądać. Mamy ŻAŁOBĘ

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeee______

Choć faktem jest, życie toczy się dalej. Ale gdy zobaczyłam tę kolorową, idiotyczną reklamę, nie pasującą do sytuacji, to aż mnie odrzuciło i zmieniłam program. Bardzo poruszyła mnie ta tragedia i nie jestem gotowa na powrót do normalnego życia, a tym bardziej na patrzenie w tv na durne seriale. A co dopiero przeżywają rodziny ofiar? Nie umiem sobie tego wyobrazić.

Gość ale idiotka ...........
zginęli ludzie i co? straszne ale stało sie... co ma z tym wspólnego serial? Mamy oglądać tylko Kaczyńskiego i gdybanie jak to sie stało? Już wolę włączyc film

Gość a ja juz bym chcliala cos inne
ogladnac bo wszedzie jedno i to samo:O

Gość eeeeeeeeeeee______
Nie każe mi nikt oglądać, ale w obliczu takiej tragedii mogliby sobie darować. Ludzie rozpaczają, rodziny płaczą, naród polski nie ma ważnych osób w państwie a w tv reklamują seriale. Szkoda słów.

Gość kalimaczki
TVN jest nie zależne i robi co mu się podoba! Obecnie najlepsza Polska telewizja po Polsacie!

Gość po prostu zal dupe sciska
bo to Polska, show must go on, przez 2tyg reporterzy TVN plakali na wizji, a dzis juz zapodali Majke. I interes sie kreci. A jesli ktos nie moze przezyc bez seriali i reklam przez 1 tydzien - wspolczuje kurwa bardzo serdecznie.

*przez 2 dni, przepraszam.

Ludzie rozpaczają, rodziny płaczą, naród polski nie ma ważnych osób w państwie ja nie rozpaczalam, a narod polski nie zostal bez wladzy bo wszystkie urzedy ktos jednak pelni :o mnie tez ju zznudzilo sie ogladanie ciagle tego samego

Gość ej powiedz
wiec uwazaie, ze pierdolenie wkolko o tym samym ma sens??? ja rozumiem, ze wydarzyla sie tragedia, ale co w zwiazku z tym? mam usiasc, plakac, nie jesc, nie puscic dziecka do przedszkola, lub nie isc do pracy??? zycie toczy sie dalej. ja mam dosc tego co pokazuja w tv. nieustannie sciagam coraz to nowsze filmy...

Ellinka zaz sie nie chce czytac takich jak ty. co ty soba reprezentujesz? doroslosc? dojrzalosc? ja pierdole, az sie nie chce wierzyc, ze dorosli ludzie cos takiego wypisuja. nie zdajecie sobie sprawy z tego, co sie stalo. macie za male rozumy zeby to ogarnac. nie wierze po prostu.

Gość droga autorko .....
to nie właczaj TV. Załobę nosimy w sercu a nie trąbimi o niej wszystkim dookoła. Oczywiście, dla mnie śmierc tylu ludzi też nie jest obojętna

Gość eeeeeeeeeeee______
Smutne, że nawet w Brazylii ogłoszono żałobę, a u nas, Polacy nawet nie potrafią swoich rodaków uczcić i w obliczu takiej tragedii niektórzy mówią, że nie rozpaczali, może najlepiej powiedz, że w ogóle Cię to nie interesuje. Żal mi takich ludzi bez uczuć.

Gość ???????
JAK JUZ MOWIMY O ŻAŁOBIE TO CZEMU KAFETERIA JEST NIE ZACZERNIONA?? a MODERATORZY MAJA TO W DUPIE!!!!!!!!!!11

Gość z polobrotu
bez przesady,nie kazdy rozpacza to raz,a po drugie drazni mnie to ryczenie w tv bo jak dla mnie jest sztuczne,rozumiem rodzina, przyjaciele,stracili kogos bliskiego ale my szarzy ludzie dlaczego placzemy?co sie stalo to sie nie odstanie,nie bylo w tym naszej winy i nic nie moglismy zrobic,owszem stracilismy waznych ludzi w panstwie i jest to tragedia, ale musimy zyc dalej,co nam da to ze bedziemy w kolko sluchac "a dlaczego tak sie stalo"przeciez nikt nie odpowie na to pytanie zbyt gornolotne zreszta. skoro kazdy z nas musial wrocic do normalnego zycia tj szkola, praca, rodzina dlaczego nie mielibysmy odpoczac choc na chwile od tematu?naprawde myslicie o tym co sie stalo 24 na dobe, nie mozecie spac i jesc?dajcie spokoj.

czy ci sie to podoba czy nie jestem i dorosla i dojrzala, potrafie sama ocenic wydarzenia a nie tylko sluchac tylko tych z tv :o jest zaloba na imprezy nie chodze, imrpezy masowe i sportowe odwolane ale nie mam zamiaru lezec krzyzem w kosciele i ryczec caly tydzien :o moze w ogole zamknijym wszelkie instytucje i caly handel, zdychajmy z glodu byleby ogladac w kolko te same relacje albo modlic sie w miejscach publicznych :o

poza tym wybacz, osobiscie nie znalam NIKOGO z katastrofy to i nie plakalm bo niby dlaczego? mam swoja rodzine i swoje problemy ktore mi wystraczaja.

Gość eeeeeeeeeeee______
Ja nie płaczę, ale mam w sobie smutek i jakąś taką zadumę.. i często o tym myślę. A gdy jestem w domu włączam tv i oglądam to, co mówią, ponieważ czuję potrzebę słuchania tego, połączenia się jakiegoś z ludźmi z całej Polski w tej tragedii.

tez mis smutno z powodu tej katastrofy ale nie mam zamiaru rezygnowac na ten czas z normlanego zycia. a ci ktorym nie pasuje cokolwiek to niech wlacza sobie tvpinfo albo pojda do kosciola/pod palac prezydencki/gdziekolwiek zamaist siedziec i relaksowac sie na kafeterii :o

Gość z polobrotu
taktem jest wspominanie tych osob w mysli,zmowienie modlitwy i wspolczucie dla rodzin oraz nie urzadzanie imprez itp bo szacunek im sie nalezy,ale smarkac tydzien po katach nie zamierzam bo po moich rodzicach nikt nie plakal.

nie wiem, moze przeczytajcie sobie definicje skoro nie rozumiecie, co oznacza ZALOBA NARODOWA. Czyli waszym zdaniem powinni zapodac rano Pytanie na sniadanie, gadac w nim o solarium i diecie niskotluszczowej? Rozumiem, ze miedzy czasie powinni puscic reklamy Persila i Jogobelli? A wieczorem Legalna Blondynke? Co sie stalo pytasz Ellinka? Ismiesz jednoczesnie twierdzic, ze jestes dorosla? Cale szczescie, ze doroslosc nie zawsze idzie w parze z dojrzaloscia, bo za taka dojrzalosc bardzo dziekuje. Zginal w KATASTROFIE twoj prezydent Ellinka. Twojego kraju. Wraz z nim wielu rzadzacych TWOIM krajem. Rozumiem, ze to cie nie rusza? Nie rusza cie to, ze zgineli tez ludzie, ktorzy walczyli o to, by caly swiat pamietal o Katyniu? O twoich przodkach? Przodkach, ktorzy oddali zycie za TWOJ KRAJ? Czujesz w ogole jakas przynaleznosc do Polski, czy jestes Polka z przymusu? Nie no, oczywiscie, ty masz to w dupie, bo to nie twoi bliscy. Spoko🖐️ ps I wlasnie przez to Polska zawsze bedzie krajem takich zasrancow, ktorzy nawet w obliczu takiej tragedii musza pokazac, co to nie oni, jacy to z nich indywidualisci. Nie potraficie sie zjednac z calym narodem nawet w takim momencie. Nie wiem w takim razie, co yloby w stanie was ruszyc. Moze czasem jednak warto spojrzec nieco ponad dalej, niz czubek swojego jebanego nosa.

autorko myślisz, że rodzina ogląda tv? że jeśli zobaczy reklamę serialu to się przejmie? nie!!! mają to głęboko, bo ich prawdziwą tragedią jest smierć najbliżej osoby a nie to czy serial będzie leciał czy nie... sama mam już dosyć ciągłego oglądania tego samego, rozdrapywania ran, każdy przeżywa smutek w sercu a to, że nie będą puszczać nic oprócz relacji na temat tragedii nic nie zmienia, nie jest już ważne... oczywiście popieram brak programów rozrywkowych itd, ale jak tak będzie wyglądał cały tydzień to polacy w deprechę wpadną i mówie to jako osoba będąca w podwójnej żałobie, w tej narodowej i w osobistej, bo 3 miesiące temu odszedł mój tato nie dajmy się zwariować

Gość amiamiamiamiaaakyszafuj!
niewiem,mnie na przyklad drazni ze kiedy wlaczam kafeterie nagle na strone wjezdza jakas ryczaca pstrokata reklama...to mi sie nie podoba...

poza tym przede wszystkim ze względu na uczucia rodziny nie powinno się wszystkiego tak ciągle przywoływać, bo czy im jest lżej jak słuchają co 10 minut, że nie można zidentyfikować większości ciał bo są rozczłonkowane?! nawet nie chcę sobie wyobrażać co czują

Gość ej powiedz
zal dupe sciska>>> ty jestes pierdolniety czlowieku! wano sie ogarnij. przeciez nikt tu nie podwaza tego, ze wydarzyla sie ogromna tragedia, tylko to, ze gadanie po stokroc o tym samym jest bez sensu. Na kazdym programie po kilkadziesiat razy pokazuja to samo. Dla mnie to bez sensu. Nie mowie, ze maja puscic jakis rozrywakoy program, ale jakis serial, czy nawet film o odpowiedniej tematyce bylby na miejscu.

Gość z polobrotu
nikt nie mowi ze nas to nie rusza tylko ze nie bedziemy sledzic caly tydzien tylko informacji o wydarzeniu, bo nic sie nie zmienia z minuty na minute od tego sa wiadomosci zeby nas na biezaco informowac,pomiedzy tym chyba mozna przejsc do zycia codziennego bo raczej malo kto ma szanse sie wylaczyc i zyc tragedia. a to czy ktos placze bo zgineli przywodcy kraju to juz sprawa patriotyzmu,mi jest zal ludzi, czyichs rodzin.

owszem jestem dorosla ale jak widac cos do ciebie ie dociera. moze wylaczmy interent w calym panstwie, zamknijmy szkoly i uczelnie, wszystkie publiczne instytucje i jednal idzmy lezec krzyzem w kosciele :o

a to czy ktos placze bo zgineli przywodcy kraju to juz sprawa patriotyzmu a co ma placz do patriotyzmu? :o