Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eydtkkaaaaaa

faceci z ktorymi przezylyscie kiepski seks....

Polecane posty

Gość eydtkkaaaaaa

wpisujcie na poprawe humoru:)

Gość alicja krakow 30
moj byly mial malego a myslal i mowil ze ma 19 cm:D w rzezczywistosci bylo to moze z 12hehe nie mierzylam , konczyl po 3 minutach, okropniy oral itp

Gość Wiec zacznimy od poczatku
1. On 30 lat, ja 24. Mialam stracic z nim dziewictwo. Okazalo sie, ze nie ma gumy. Ja mialam gume (kupilam, kiedy zaczelismy chodzic ze soba). Potem mu opadl (ze stresu ponoc) a ja pocieszalam 2. Pozniej uprawialismy sex srednio raz na miesiac, 3 miesiace (zawsze ja inicjowalam) - mowil, ze mam przerazajacy temperament i go pesze 3. Kiedys zeby go zachecic kupilam gorset i ponczoszki - powiedzial ze wygladam jak dziwka

Gość alicja krakow 30
a jeszcze ten sam facet, nie raz mu opadal to pil wtedy piwo z kumplami po czym pisal do mnie irytujace sms-y ze jest nikim, ze zaden facet itp. pocieszalam go ale nic to nie dalo dalej to samo.

Gość edytkaaaaa
moj chlopak zawsze wypominal mi ze podczas naszego pierwszego razu nie bylam dziewica gdyz krwi wcale nie bylo:)i tak w kolko dodam ze sam przedemna mial 4 laski w wieku 19 lat:)

Gość komedia roku
Ja az takiego bardzo tragicznego jeszcze nie przezylam :P Ale moja siostra poznala raz faceta, ktorego nazywalysmy potem 30 sekund - po 30 sekundach spuscil sie i nici z seksu :)

Gość 22356798
To ja dopiszę siebie- raz miałem może po minucie:P.

Gość 22356798
Oczywiście normalnie tak mi się nie zdarza:P