Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chodzaca katastrofa

Bardzo pucolowate policzki - lipoliza laserowa czy cos innego?

Polecane posty

Gość chodzaca katastrofa

Witam, Mimo, ze jestem bardzo szczupla (nie jest to naturalne, dbam o linie od kilku lat), to moja twarz pozostaje pucolowata. Bardzo mi to przeszkadza i chcialabym sie pozbyc tych wielkich polikow. Czy ktos byl/jest w podobnej sytuacji i moze mi powiedziec, czy lipoliza laserowa moglaby pomoc na cos takiego? Czytalam tutaj na forum, ze pomaga tylko przy niewielkich obtluszczeniach. Ale w policzkach jest tez chyba masa miesniowa, nie tylko tluszcz. Jaka metoda mozna by sie ewentualnie tego pozbyc? Obecnie przebywam za granica, ale chcialabym zrobic zabieg w Polsce, na pewno wyszloby taniej.

Gość chodzaca katastrofa
nikt?

Gość chodzaca katastrofa
please :(

Gość ninaricci
lipoliza laserowa powinna pomoc.jakby nie bylo to na policzkach nie moze byc tyle tluszczu zeby bylo to nazywane duza partia.ale wszystko zalezy od budowy twarzy, jesli policzki sa duze bo kosci policzkowe sa okazale to chyba nie wiele da sie zdzialac.ja mam 2gi odbrodek i nieco widzace poliki po odchudzaniu i wlasnie tez zastanawiam sie nad smartlipo,jest jeszcze 2metoda-acculift,taka jakby nowoczesniejsza wersja,ponoc skuteczniejsza....KOBITKI PO SMARTLIPO ALBO ACCULIFT-PODZIELCIE SIE PRZEZYCIAMI!

Gość chodzaca katastrofa
dziekuje bardzo... :) jest nadzieja:P

jestem po acculift-rewelacyjnie, szybko i bez wiekszych obrzęków. skutecznie pozbyłam się głebokich zmarszczek nosowo-wargowych i odchudzone mam policzki. smartlipo nie miałam. czytałam chyba za duzo o liposmarcie :-) negatywnego.

Gość Jabłonka6666
Myślę, ze powinnaś spróbować fal radiowych na twarz. zabieg bardzo przyjemny i jednocześnie spektakularne efekty. Znam jedno miejsce w Krakowie ( www. doris-dorin.com) Ceny przystępne i jednocześnie super efekty. Fale działają na kolagen - jest to chyba najlepsza metoda.

Gość chodzaca katastrofa
dzieki, ja ostatnio kontaktowalam sie z jednym z chirurgow plastycznych, tyle, ze on przyjmuje w Warszawie. powiedzial mi, ze podzialalaby tradycyjna liposukcja albo slip lipo laserowa... ale nigdy mnie nie widzial, wyslalam tylko zapytanie przez internet. i tak bede musiala isc na konsultacje...

Gość chodzaca katastrofa
Jablonka6666, weszlam na ta strone. Jest napisane tak: Efekty serii zabiegów utrzymują się kilka lat. Zabieg bardzo przyjemny i bezbolesny.rekomendujemy wykonanie serii 6- 12 zabiegów oraz jeden zabieg " przypominający " w miesiącu dla uzyskania spektakularnych efektów. Pracujemy na prawdopodobnie najmocnejszym urządzeniu w Krakowie! A ja mieszkam za granica, nie moge co chwile latac do Polski na zabiegi... potrzebuje chyba czegos, co zadziala raz a dobrze :p o ile tak sie da. ale dziekuje za podpowiedz.

Gość ninaricci
a ja juz jestem po zabiegu i polecam ci acculift.sama pozbylam sie tluszczyku z podbrodka i policzkow-lacznie litr tluszczu!do tego laser pobudza produkcje kolagenu co w efekcie daje jedrna skore po zabiegu.liposukcje tradycyjna w przypadku twarzy stanowczo odradzam-blizny i wiszace poliki...sama tez dosc dlugo sie zastanawialam ale w koncu zdecydowalam sie pojechac do poznania gdzie operuje dr adam kruk-bardzo dobry fachowiec.zabieg trwa okolo godziny i w zasadzie dzien po mozna juz wracac do domu z tym ze przez jakis czas trzeba nosic opaske uciskowa 24h/dobe.ja jestem juz 2gi tydzien po acculifcie i juz jest efekt a skora jeszcze sie obkurczy i dopiero bedzie cacy;-)!

Gość mmaria31
no ninaricci ma rację. ja też długo szukałam,ale trafiłam nareszcie na profesjonalną Klinikę i lekarza.w sudzie dzieki niej-a nawet się nie znamy. Dziekuje Nina!-super mądra laska musisz być. byłam pod wrażeniem dr Kruka, że wypytał mnie o wszystkie choroby metaboliczne, miałam wrażenie , że nawet nie chciał mnie operowac, tylko w tych chorobach niby szukał odpowiedzi na ten mój stan. zalecił sport po zabiegu a teraz wygladam jak ta lala. potelem accusculpt z całego serca!!!! aNinnieRicci jestem dłuzna kawę!!!!!

Gość chodzaca katastrofa
dziekuje dziewczyny :)

Gość ninaricci
do mmaria31 ciesze sie ze pomoglam:-)sama wiem ile to nerwow zjada taka niepewnosc wiec jak tylko sie da to pomagam-sama tez zostalam tam skierowana przez zyczliwa forumowiczke.to zdrowiej i piekniej,a przedewszystkim pamietaj o masazach i zaleceniach po zabiegu bo tez sa bardzo wazne,ja dziennie masuje swoj piekny podbrodek(a wlasciwie doskonale wymodelowany profil po nim)i z usmiechem wspominam dr kruka-pewnie jeszcze do niego zawitam;-)

Gość Bilka
Ninanirci przestań z tymi reklamami . Poczytaj lepiej o bliźnich zrostach i dziurach wypalonych po tym twoim acculifcie i radzę ci sprawdzić co masz w policzkach po tym przereamowanym acculifcie

Gość il
witam serdecznie wszystkie panie myślące o zabiegu smart lipo!!! ja zostałam poszkodowana wykonując zabieg w ambasadzie urody w jeleniej górze na ul. ogińskiego, przez doktora jarosława wilka!!! otrzymałam kontakt od dystrybutora laserów smart lipo na rynku polskim. powiedział mi że ten salon nie posiada oryginalnego laseru!!! tylko chinska podróbkę!!! która nie tyle że jest nieskuteczna, to może narobić tylko szkody!!! salon podszywa się pod bezpieczny, skuteczny i oryginalny laser, którego tak naprawde w polsce nie ma!!! jest kilka bezpiecznych, są one jednak w droższych klinikach. dlatego nie patrzcie na cene!!! taniej...można narobić sobie tylko szkody!!! nie mam pojecia kto dopuszcza wogole na rynek takie podroby!!! ale niestety tak jest...a potem cierpi setki kobiet.... jeśli koniecznie chcecie zdecydować się na taki zabieg (choć ja odradzam, gdziekolwiek!!!) sprawdzcie dokładnie staż lekarza w wykonywaniu tego zabiegu, certyfikaty, przede wszystkim stopien medyczny, a przede przede wszystkim certyfikat laseru!!! powinien mieć atest fba badz fdi (prosze wybaczyć ale zapomniałam dokładnie, jednak coś w tym stylu). nie narażajcie swoich ciał i zdrowia w żadnym byle salonie!!!!!!jesli juz korzystajcie ze sprawdzonych klinik, doswiadczonych lekarzy!!! nie sugerujcie sie opiniami w internecie...pozytywna opinie moze wystawic sobie kazdy ku dobru reklamy...ja chyba w tedy na taka wlasnie trafilam na moje nieszczescie...i nia sie zasugerowalam!!! jesli ktoś ma jakies klopoty po smart lipo piszcie do mnie smialo ilona.vitalia@o2.pl razem łatwiej się wesprzeć...i razem walczyć o to by nikomu więcej nie stała się krzywda!!!!!!!!!!!