Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mhoczny piehożek

Jaki krem z filtrem do cery mieszanej, trądzikowej?

Polecane posty

ja mam biodermy photoderm akn mat spf 40+ do cery tłustej nawet dobry ale drogi za 40 ml zapłaciłam prawie 70 zł. wcześniej używałam SVR kompakt do cery tłustej z filtrem 50+ tez nie tani ale praktyczniejszy i chyba do niego wrócę przynajmniej przez okres letni i la roche posay any soleil 50+ czy jakos tak - ten krem oceniam średnio, dobrze sie rozprowadzła ale twarz szybko sie przetłuszczała. Ostatnio zastanawiałam sie tez nad kupnem kremu z filtrem 50+ clareny za 1000ml ok 70 zł ciekawe tylko jak by sie sprawował przy tłustej cerze w każdym bądź razie cena jest atrakcyjna. Odradzam emulsję z pharmacerisa z filtrem 50+ zakupiłam ja ze wzgledu na cenę ale okazała sie totalnym nie wypałem twarz po posmarowaniu jak posypana mąką i do tego strasznie szybko tłusta.

Gość dddaaasss
Wybór filtra powinno się ustalać w stosunku do fototypu skóry, miejsca i pory roku, gdzie zamierzamy chronić się przed intensywnym promieniowaniem słonecznym. Tak czy inaczej, dobrze jest gdy w pierwszych dniach opalania faktor oscyluje w okolicach SPF30. Przyjemny w działaniu jest np balsam do opalania eva sun spf30.

ja uzywam avene (bo mozna na niego stosowac cala kolorowke) dokladnie to ten http://www.aptekaslonik.pl/prod_info.php?c=387&products_id=671 w sumie sprawdza sie, odrobine bieli zaraz po nalozeniu, potem sie dosc dobrze wchlania To podróż w słońcu i mroku w cierpieniu i w zachwycie... To podróż w słońcu i mroku w cierpieniu i w zachwycie...

Gość gość
Najlepiej zapoznać się z ważnymi informacjami dotyczącymi kremów z filtrami i na tej podstawie wybrać taki, który będzie dostosowany do naszych potrzeb http://pl.blastingnews.com/styl-zycia/2017/05 /wybieramy-idealny-preparat-z-filtrem-uv-001673977.html