Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siuneczkaaa

czy na pasemka plond można szamponetkę orzechowy brąz ?

Polecane posty

Gość siuneczkaaa

przez kilka lat robiłam tylko pasemka blond farba, znudzil mi sie ten kolor i postanowilam zmienic na orzechowy brąz lub kasztan ale mam pewne obawy ... na probe chce kupic szamponetke o tym kolorze, ale słyszałam ze wyjdzie rudy ??i nie do konca sie zmyje ? myslałam akurat o firmie Joanna.. czy to prawda ze szamponetka pozostawia trwałe slady w odcieniiu rudym ??

Gość Anq26
Jak nałożysz, najtańszą, tandetną szamponetkę Joanny to po pierwsze...na blond nie przyjmie Ci orzechowy brąz...szamponetka zmienia kolor w granicach jednego poziomu. Wyjdzie Ci jakiś miks dziwny i niejednolity, w zależności od odcienia będzie się wypłukiwał przez rudawy lub czerwonawy brąz i do pierwotnego blondu wrócą po kilku miesiącach, bo delikatny odcień będzie się trzymał długo. Ogólnie odradzam. Jak już koniecznie chcesz spróbować czegoś innego to zrób sobie w salonie matrixa lub welli tonerem na 2 miesiące.

Gość Anq26
Nie wyjdzie Ci szamponetką! Czy ja nie piszę po polsku czy co? Szamponetką możesz najwyżej o jeden ton przyciemnić ten blond co masz...albo zmienić odcień...i to na parę dni bo z rozjaśnianych włosów zejdzie po kilku myciach i jedynie poświata głównego pigmentu zostanie czyli albo pomarańcz, albo żółty albo szary...w zależności od koloru.