Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania19999

seks

Polecane posty

Gość Ania19999

Witam Z moim chłopakiem jesteśmy od 3 lat , seks zaczęliśmy uprawiać w ubiegłe wakacje ale niestety trwało to krótko gdyż mi kompletnie odechciało się kochać z ukochanym :( wogóle jakoś pożądanie zagasło ale nadal darzę mojego partnera dużym uczuciem. Zaczęlam się oglądać za innymi facetami i z nimi mam sny erotyczne. Nie wiem co robić... nie chcę zranić mojego chłopaka bowiem on mnie bardzo kocha i stara się jak może. Rozstać się i zobaczyć jak będzie bez niego czy też poczekać na to co będzie się działo ?????? Proszę o odpowiedzi. Jestem przybita :(

Gość kamiśka1wi7
jeżeli do kochasz to wiesz co robić:)Jak nie kochasz powiedz mu to i się rozstaniecie

Gość zagubiona000009
dlaczego wstyd????? doskonala jąrozumiem, jestem w identycznej sytuacji, po porstu nie ma tego pociagu seksualnego...nie potrafie sobie wytluamczyc tego, i to jest bardzo ciezka sytuacja

Gość Ania19999
Zagubiona- chociaż ty mnie rozumiesz... :( nie wiem co się dzieje... czemu tak jest że nie mogę się przemóc do seksu i innych bliskościz ukochanym ;(

Rozstać się....bo oszukujesz was oboje....on myśli że go kochasz a ty siebie, bo żyjesz na półgwizdka