Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona000009

pociąg fizyczny

Polecane posty

Gość zagubiona000009

Pytami kieruje głownie do kobiet, gdyz sama jestem kobieta. Mialyscie moze tak ze po jakims czasie tracilyscie do swojego partnera pociag fizyczny? Mezczyzni tez moga sie wypowiadac czy po dluzszym zwiazku z kobieta tracili ochote na seks akurat z nia? moja sytuacja wyglada tak ; jestesmy ze soba juz 4 lata , na poczatku bylo pieknie ja ciezko zakochana on nie mogl sie opedzic od kobiet, z czasem sie to zmienilo, jestem z nim ale juz nie czuje do neigo po ciagu fizycznego, jedynm slowem nie chce mi sie z nim kochac, przec co nasz zwiazek staje sie bardzo kruchy...Mam ogromne wyrzuty sumienia, bo uwazam ze to moja wina, bo on sie tak bardzo stara:( bardziej niz na poczatku:( mam wrazenie ze z dnia na dzien wklada w ten zwiazek coraz wiecej zaangazowania, a mnie po porstu denerwuje gdy mnie dotyka caluje itp. Nie chce sie z nim rozstac bo mamy wspolny jezyk, dobrze mi sie z nim mieszka i nie wyobrazam sobie zycia bez niego, jednak ta sfera lozkowa.......... nie wiem co mam robic???

Gość ta, co nie daje
tak sie konczy seks przedmalzenski...:)

Gość karotkaaaa
miałam tak samo........ zdecydowalam sie odejsc od niego, bo gdy tylko pomyslalam ze mam tak spedzic reszte zycia to bylam pewna ze tego nie chce...mimo tego ze dogadywalismy bardzo dobrze...

Gość zagubiona000009
i nie tesknisz za nim ??

Gość karotkaaaa
nie... nigdy tego tez nie zalowalam powiem Ci ze te decyzje o odejsciu podejmowalam dlugo..ok pol roku- poczatkowo stopniowo tracilam ochote na seks, pozniej wlasnie doszlo do tego , ze prawie sie nie kochalismy, bo ja nie mialam w ogole ochoty i wlasnie denerwowal mnie kazdy jego dotyk....ta namietnosc juz nie powrocila i nie moglam dluzej tego ciagnac minelo juz 2 lata od zerwania...teraz jestem z kims nowym i jest naprawde super- nie ma porownania...

@ta, co nie daje tak sie konczy seks przedmalzenski... pozamałżeński kończy się jeszcze szybciej...tak ku pokrzepieniu serc:)