Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaja89

proze o pomoc

Polecane posty

Gość takaja89

hej dziewczy ny! Równiez zauważyłam dziwne żylki na piersiach i sama juz niewiem czy one wczesniej byly i poprostu sie nie przyglądalam czy ostatnio sie pojawily;(. Nigdy nie mialam reguralnych cykli z stycznia na luty trwał nawet 40 dni. Dostalam okres 21 lutego, po czym z 6 na 7 marca razem z chlopakiem uprawialismy peeting, albo i nie sama juz niewiem, przez te schizy, napewno jego reka wyladowala wiadomo gdzie jednak on twierdzi ze siebie nie dotykal ( ja oczywiscie nie wierze). Po tym 18 marca dostalam okres jednak wydaje mi sie ze byl skąpszy niz normalnie chociaz nigdy nie mam jakis specjalnie dlugich ok 4 dni to tym razem byl 2 dni a potem juz tylko plamienie. Od tego czasu zauwazylam u siebie juz sto roznych objawów ciazy. Nie wspomne o tym ze zrobilam juz kilka testow jednak zastanawiam sie czy im wierzyc. Pierwszy zrobilam tydzien po negatywny, drugi dwa tygodnie po rowniez negatywny, trzeci 23 dni po tez negatywny i ostatni zrobilam 32 dni po takze negatywny, liczac ze tamten cykl trwal 25 dni dzis powinnam miec znowu okres jednak go nie mam;/, pozatym wydaje mi sie ze mam jakies twarde podbrzusze, a takze po tamtym okresie zaczelam strasznie czesto chodzic do wc jednak to mi juz przeszlo niewiem czy czeste oddawanie moczu w ciazy tak szybko przechodzi, oprocz tych zylek na piersiach jeszcze zauwazam u siebie takie krostki, tez niewiem czy wczesniej byly. Czy myslicie ze tyle testów moglo mnie oklamac lub ten miesiac po to mozliwe zeby test jeszcze nie wykryl hcg?;/ prosze o odpiszcie co o tym sadzici

Gość takaja89
moze ktoś sie odezwie?;/

Gość buahahahahahahhaahahah
a komu by sie chcialo te brednie czytac???? no komu????

Gość masz schiza
albo 15 lat

Gość byc moze123
moze tak bardzo sie tym stresujesz, ze takie masz pbjawy ciazy, najlepiej do lekarza, zrob usg, u mnie testy tez nie wykazaly , a na usg ,bylo pieknie widac,pozdr

Gość nie jesteś..............
żyłki na piersiach to wina hormonów i tak czasem bywa że wyłaża wzdęty brzuch to raczej wina przemiany materii krótsze krwawienie to może być przez hormony lub cykl był bezowulacyjny (tak mi gin powiedziała) a tak pozatym to od peetingu nie zachodzi się w ciążę:P

Gość takaja89
życzliwym dziękuję za odpowiedź, od peetingu nie zachodzi się w ciąże to wiem jednak czytalam, że na palcach można przenieść plemniki, przeglądając te fora naczytalam się tyle różnych rzeczy, że nie dziwcie mi sie;/ pozatym naprawde zauwazam niektóre objawy. A i nie mam 15 lat, poprostu dla mnie to nie czas na macierzynstwo;(

Gość no a co
tak to jest, schizujesz się i potem szukasz u siebie objaw ciąży :) spokojnie

Gość asdsadsadas
Psychiatra, a następnym razem szklanka wody...zamiast

Gość takaja89
ehh;/

Gość takaja89
hej;/ dzis kolejny dzien bez okresu zadna juz mi nie odpisala moze ktoras co to czyta miala jakies podobne objawy podobny przypadek halo??

Gość a robilas test
jak znowu nie to na duupy nie zawracaj bo zal czytac

Gość a robilas test
i wlasnie moze do psychiatry sie wypada zapisac bo duze kolejki sa wiesz musisz poczekac ale im predszej tym lepiej i nastepnym razem pomysl zanim wezmiesz cos do reki :p

Gość takaja89
robilam w czwartek, w poniedzialek powinnam dostac okres ale nie dostalam wiec pewnie jutro kupie test i w czwartek znowu zrobie;/

Gość takaja89
a i do reki ja nic nie bralam czytaj uwaznie;/

Gość takaja89
hej! to znowu ja;/ w środe dostałam okres w sumie był taki podobny do normalnego nie jak ten wczesniejszy słabiutki, na koniec jednak krew była jakas taka pomarańczowa jak nigdy. w miarę się uspokoiłam jednak nadal czuje, że mam jakies "spuchniete, wypukłe" czy jak to nazwac podbrzusze, boli mnie jedna pierś albo to już urojenie w dodatku chodze czesto do wc. Zastanawiam się czy moge być w ciązy pomimo tego okresu (tak naczytalam sie ze jest to mozliwe) czy moze to jakas infekcja;/ sama juz niewiem co o tym sadzicie? bardzo prosze dobre istotki o opinie ;)

Gość a wiec
moze test? :)

Gość takaja89
robilam dzis wyszedl negatywny ale ja nadal dziwnie sie czuje czy to jeszcze mozliwe zebym byla w ciazy i dalej nie wykazal tego test? zdarzaja sie takie przypadki kiedy test po ponad miesiacu nie wykrywa?