Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liza z Konina

Wszyscy nagle kochaja prezydentowa sp.

Polecane posty

Gość Liza z Konina

A za zycia ja opluwali, wysmiewali sie z jej aparycji i tego ze kochala swojego meza :-O W cywilizowanym kraju cos takiego nie byloby dopusczalne

Gość interruptedgirl.
nie mysle ze teraz wszyscy kochają i w ogóle ale przez to że nie żyje,okazują mu szacunek. Nie będą przecież mówić złych rzeczy bo poprostu nie wypada. O zmarłych złych rzeczy się nie mówi tym bardziej jeśli ktoś nie zasłużył.

Gość masz rację autorko
Ja np moze nie wyśmiewałam sie z niej,ale nie lubiłam prezydenta jako polityka,więc i Jej nie darzyłam specjalną sympatią.Dopiero teraz zdałam sobie sprawę,że była świetną osobą,bardzo ciepłą i skromną.A dlaczego?Dlatego,że tak naprawdę wcześniej rzadko ją widywałam,a słyszałam jej wypowiedzi tylko podczas życzeń światecznych.I wydawała mi sie brzydka,podzielałam krytyczne opinie,a teraz sie temu dziwie,patrzę na Jej zdjęcie i wydaje mi sie piękna i taka...dobra.Nie wiem,może to sposób przedstawiania jej teraz w TV jako niezwykłej osoby tak na mnie podziałał,ale właściwie tylko Jej zdjęcia mnie wzruszają i Jej jest mi najbardziej żal

Gość To jest bardzo dziwne
Ja też zawsze lubiłam i szanowałam panią prezydentową, mimo że Lechu mi nie odpowiadał. Szczerze powiem, że zawsze wolałam prezydenta Kwaśniewskiego niż prezydenta Kaczyńskiego, ale jeśli chodzi o żony, to odwrotnie: lubiłam Kaczyńską, a nie lubiłam Kwaśniewskiej. Kaczyńska to równa babka była, a Kwaśniewska - pretensjonalna i bardziej królewska od królowej angielskiej.

Gość miss skalpela
Pomimo tego, ze Lech nie był z mojej bajki to Panią Prezydentową bardzo lubiłam. Ona ogólnie była fajna, ciepła kobitka, która potrafiła pokazać, ze w wielu sprawach myśli inaczej niż jej mąż. Bardzo miło oglądało się z NIą wywiady. Zresztą szanowałam ich razem za to, że kochali zwierzęta.