Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taki jeden samiec

Dziewice 25 letnie

Polecane posty

Gość
" No fakt. Ja mógłbym kłamać ale kobieta pod tym względem raczej nie może " może :classic_cool:

Gość 26 letnia dziewica
darker chyba najlepiej znalezc tez dziewice ale taka co wlasnie ceni sobie swoje dziewictow. bo skoro sama uwaza ze nosi miedzy nogami skarb to facet prawiczek bedzie dla niej idealny. ja sama nie jestem z tego dumna wiec wolalabym doswiadczonego aczkowliek z drugiej strony moglibysmy oboje sobie pomoc :D

Gość
Darker - jak nie mam błony (zresztą w ogóle nie pamiętam, żebym kiedyś miała) to jak można stwierdzić dziewictwo? :D po wpisach na kafe? :P

ech fajnie zostalem oceniony jako ten który szuka błony... A wiadomo ze wiele cech sie składa i liczy sie osobowość. Ale można postrzegać dziewictwo jako +... Nawet nie wiem czy kobieta za która tęsknie była dziewica. Mówiła ze miała jakiegoś chłopaka... JA TYLKO MÓWIĘ ŻE MIŁO BY BYŁO BYĆ Z DZIEWICĄ ALE NIE ZA WSZELKĄ CENE.. Po za tym fajnie że gośc który uważa że kobiety trzeba testować jak lokaty w banku jest uznany za normalnego... A facet który tęskni za kobieta 2 lata nie.. A to ze draker jest zdesperowanym prawiczkiem meczonym w klasie itd... To nikt nie zauwaza....

Gość
jak czytam te wszystkie dyrdymały o dziewictwie, to chyba zacznę się puszczać :O🖐️

Draker... powiedzialeś juz tyle epitetów w moim kierunku ...... Idź płakać do mamusi... Prosilem cie o opuszczenie wątku.. Czytać nie umiesz?? Nazywasz mnie błonofilem a ty jestes zwykła ciotą która boi sie związków... CO SOBIE ODMÓWIŁEŚ W ŻYCIU ??

Nikt nie mówi, że jesteś tu niedoceniany, ale postrzegasz pewne sprawy trochę przesadnie. Przepraszam, że tak na ciebie naskoczyłam, ale trochę mnie to oburzyło. To super, że jesteś stały w uczuciach, dobrze że są jeszcze tacy faceci. Szkoda tylko, że ja takiego na swojej drodze nie spotkalam.

Gość
a ty autorze ile miałeś partnerek? :classic_cool:

@ taka skromna Chodziło mi tylko o to że załóżmy że jestes dziewica masz faceta jest ok.. .Ale miał juz kobiety przed tobą Starasz sie puścić w niepamięć... Nie każdy tak potrafi i drąży go że ona kogoś miała ... To indywidualna kwestia osobowości czy cie to drąży czy nie... Są pary które żyją na odległośc ona może z kim chce i on tez... i akceptuja to... to KWESTIA INDYWIDUALNA CZŁOWIEKA Tak samo jak z ginekologiem.. JA MOWIE ŻĘ CHCIAŁBYM ale to kobieta wyraza zgode bądź nie.. i nie mowie o wchodzenia do środka... tylko czekaniem pod gabinetem. Podobnie jak z masowaniem brzuchala... Jedna kobieta będzie miala takie bóle że nie da sie dotknąc... CZY MUSZE TO MIEĆ nie........... CZY CHCIAŁBYM tak

Miałem 2 partnerki.... Ile odmówiłem ........ nie mam pojecia........... od 2 lat mowie że z kimś jestem więc trudno mi ocenić w zeszłym tygodniu 2 takie pytania padły... ------------- CO PORADZISZ ZE KOBIETY WOLA INNYCH... MOŻESZ SIE ZMIENIC proste

żle się wyraziłeś na początku dlatego wzbudziłeś powszechne kontrowersje. Trochę cię rozumiem, ale czy jest sens rozpamiętywać kogo kobieta miala wcześniej? Równie dobrze i ciebie to może kiedyś spotkać. W życiu nigdy nic nie wiadomo...

Gość
" Miałem 2 partnerki.... " i teraz zachciało ci się dziewicy? buahahahah, padłam :D:D:D

Gość faceci, którzy chcą TYLKO
dziewice dla mnie są beznadziejni. Sama mam juz sporo lat i jestem dziewicą (bo tak się ułożyło, a nie przez przekonania religijne), ale uciekałabym z daleka od faceta, który chce być ze mną bo nigdy nie uprawiałam seksu i dla którego dziewictwo jest miarą wartości człowieka. Takim panom zdecydowanie dziękuję.

JA TYLKO I WYŁĄCZNIE spytałem jak poznać miłą fajną dziewicę Bo na czołach to napisane nie jest i miło by było mieć taką żonę a jak napisałem jak mi przejdzie miejsca poznania diametralnie się zmniejszą... A zazwyczaj są to ciche osoby i takie też lubię.. a na rynku nie zagadam przecież :) WIĘC PYTANIE CO ZAZWYCZAJ ROBIĄ TAKIE DZIEWCZYNY poza siedzeniem w domu i pracą i internetem... NIE MUSI BYĆ DZIEWICĄ PO PROSTU CHODZI O CICHE OSOBY KTÓRE STRONIĄ OD KLUBÓW ITD I tego dotyczyło moje pytanie gdyby nie panowie którzy są albo zdesperowanymi prawiczkami i nikt ich nie chce... Albo nie widzą własnych wad..

" Miałem 2 partnerki.... " i teraz zachciało ci się dziewicy? buahahahah, padłam NIE UPRAWIALEM Z NIMI SEXU !!! A dokladniej jak tak chcesz wnikać gdy odmowiłem jednej to 2 miesiace pozneij wylecialą do USA na stałę

Gość
miał 2 laski i odmawiał seksu... nie no, nie mogę :D:D:D a teraz szuka dziewicy pewnie po to, zeby żyć w świętym związku bez seksu :o

Ech po 1 nie szukam na juz... po nie mam zamiaru kogoś krzywdzić.... Po 2 gie GDY BENDZIE TA ODPOWIEDNIA to kilka dni w łóżku spędzmy... i preferował bym sex nawet kilka razy dziennie jesli w tą sfere chcesz wnikać . I już pisałem że nie szukam dziewicy bo dziewica... Nie szukam że niby nie chce sexu.. czy że czekam do ślubu... Po prostu cenie osoby ktore potrafiły przemóc chcice... tak czy siak dziś już znikam

Gość
" BENDZIE " :D :D :D seks kilka razy dziennie... po minucie :P