Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona24444444444

czy się szmacę postępując tak?

Polecane posty

Gość żona24444444444

Witam, jestem 24 letnią żoną od półtora roku. Mąż ma tyle samo lat. Poznaliśmy się na uczelni. Mój maż jest bardzo drobnej postury i nosi okulary, ale pokochałam go za charakter. Jestem jego pierwszą i jedyną kobietą z którą sypiał. Z seksem czekaliśmy do ślubu. Po ślubie okazało się, że seks z moim mężem to porażka. Jego penis jest po prostu dla mnie za mały a on poza tym mąż jest bardzo słaby fizycznie i się szybko męczy w czasie seksu albo coś go zaczyna boleć. ja lubię dziki seks a mój mąż jest po prostu zbyt drobny i słaby by mnie zaspokoić. Próbowaliśmy różnych pozycji, wizyty u seksuologa. Nigdy z nim nie miałam orgazmu. Próbowałam go namówić aby zaczął ćwiczyć ale wszystko na nic. Mąż nie ma problemu z potencją, ani się nie stresuje. po prostu jak uprawiamy seks to on nie potrafi mnie zaspokoić. Przed moim mężem miałam tylko jednego partnera w łóżku. 4 miesiące temu poznałam kolegę męża. Jest w naszym wieku, ale z wyglądu po prostu ideał. W życiu nie widziałam tak pięknego mężczyzny. Bardzo przystojny i umięśniony (jest zawodowym tancerzem). Ja też jestem kobietą za którą oglądają się faceci. Jego kolega bardzo mnie pociągał seksualnie. Z tego co słyszałam miał wiele kobiet. Po nie całych dwóch tygodniach przespaliśmy się. Seks był po prostu boski. penis jego kolegi był większy a poza tym kolega był bardzo sprawny fizycznie co sprawiało, że seks trwał bardzo długo a ja po prostu odlatywałam. potrafiłam mieć kilka orgazmów w czasie seksu. Przeżyłam pierwszy swój jakikolwiek orgazm i to pochwowy. Od tamtego czasu uprawiamy seks regularnie 3 razy w tygodniu. Seksu z mężem unikam jak mogę ale jak już dojdzie to jest to dla mnie męka bo cały czas myślę o tamtym. Ostatnio jednak przypadkiem się dowiedziałam, że kolega męża założył się z innym kolegą, że mnie przeleci. On się teraz śmieje ze mnie i mojego męża za jego plecami. Mój mąż i jego kolega znają się od wielu lat . Jego kolega na każdym kroku pokazywał, że jest męża lepszy i tak jest do dziś. Wiem, że mój mąż czuje się od niego gorszy ale robi dobrą minę do złej gry. Wiem że poniżyłam męża przez to że sypiam z jego kumplem. Pomimo tego nie potrafię mu odmówić seksu natomiast z mężem nie chce się kochać. mężowi nic nie chce mówić bo by się psychicznie załamał (jest bardzo emocjonalny). na dodatek jego kolega stwierdził, ze zaczynam mu się nudzić i że chyba przerwiemy tą znajomość. Z jednej strony powinnam się cieszyć ale z drugiej strony czuje się poniżona i załamana, ze mogę już takiego seksu więcej nie przeżyć. doszło do tego że zaczełam go prosić żeby ze mną został. Niestety jego kumpel to cholernie zimny drań. Spotykamy się coraz rzadziej a mi zaczyna brakować spenienia w seksie. Już nie wiem co robić. i to nie jest prowokacja. po prostu musiałam się wyżalić.

Gość samospełniające się proroctwo
nie chce mi się tego czytać, ale skoro zadajesz pytanie czy się szmacisz to znaczy, że gdzieś podświadomie sama to czujesz i wiesz, że tak jest. tak, jesteś szmatą 😴🖐️

Gość no cóż jesteś tylko
puszczalską szmatą , która myśli waginą :o na dodatek przelecieli cię dla zakładu :D :D hahah

Gość młoda jestes rozwiedź się

to po co wychodziłaś za mąż? Przecież masz dopiero 24lata. Zdradzając męża jesteś nieuczciwa. Skoro seks jest dla Ciebie tak ważny trzeba było go "wypróbować" przed ślubem, a nie teraz zdradzac i to z kumplem!! Nie mnie oceniac, czy się szmacisz- chyba sama czujesz, że źle robisz. Powinnaś się rozwieść, dzieci nie macie więc gdzie problem? Męża po prostu nie kochasz i tyle.

Gość fdsres
niezla zdzira z ciebie

Gość nie jesteś zdzirą
nie słuchaj

Gość rtggfd
a skoro tak lubisz seks to po co ci wogole zwiazki . Wymieniaj sobie codziennie facetow . Nimfomanka nie potrzebuje zwiazku tylko codzienni inny do lozka

Gość hiehiheieh
tak zeszmaciłaś jedyne rozwiązanie pzryznac sie do błedu zerwać kontakt z kochankiem i rozwiesc sie bo widac ze szmatławiec z ciebie jak tak mogłaś postapić! opinie masz juz zryta do konca zycia w tym towarzystwie a pewnie to sie rozniesie jak si enie roznioslo dalej!!

Gość oczywiscie ze
nie jest zdzirą , jest 100 procentową dziewicą

Gość zmuś męża do roboty
Niech się facet weźmie za siebie i zacznie uprawiać jakiś sport, albo przynajmniej niech zacznie chodzić na siłownię, basen, rower itp. Jak jest mikry to niech przedtem zasięgnie rady lekarza, jakie ćwiczenia może uprawiać bezpiecznie dla zdrowia. A ty jak juz za niego wyszłaś i pokochałaś to najpierw postaraj się go zmienić na lepsze, a nie szukaj innych facetów do rżnięcia

mnie się wydaje, że z tej mąki to chleba już nie będzie. jesteś młoda po prostu spróbuj jeszcze raz. A tego drugiego kolesia to najlepiej też olej.

Gość Khadi
5/10 nudne prowo