Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziaatg

Oddam dużo ubrań po synku-do roku,okolice Górnego Śląska.

Polecane posty

nikt nie chce? może ktoś ma jakąś znajomą,która nie jest zamożna i potrzebowałaby ubrania??

kurcze w do MOPS-u chciałam ale wszyscy mi mówią,że tam najpierw pracownicy sobie powybierają to co ładniejsze :/

Hmm, nie pomyślałam o tym. Może wobec tego dom dziecka? Albo przyklasztorne, przykościelne stowarzyszenia pomocy ubogim?

chyba dom dziecka.. prędzej,ale szczerze wolałabym oddać komuś osobiście.. trochęto wszystko kosztowało,a mam bardzo dużo,na pewno komuś mogą jeszcze posłużyć

Gość dsaddsasda
Ile masz lat ? Moze Tobie jeszcze beda potrzebne. Nie mow tylko ze nie masz w planie bo ja w wieku 24 lat mieszkajac juz w swoim wlasnym mieszkaniu dowiedzialem sie ze niedlugo bede mial braciszka. Tez byl nieplanowany.

W domu dziecka też się nie zmarnują na pewno :) Rozumiem, że sporo kosztowały, dlatego naprawdę cieszę się, że nie chcesz ich sprzedać, ale oddać potrzebującym :) Popytam znajomych, w razie czego pozwolę sobie odezwać się do Ciebie na maila :)

Myśle ,ze jak wejdziesz na fora Mam i Dzieci,to napewno ktos sie znajdzie chetny.Ja jestem z Zabrza,ale nie mam ani dzieci ani nikogo znajomego,kto by mial Synka.Mam za to dwie male kuzyneczki:)

Gość sfghghtrtgtrdc
ja chętnie przyjmę/odkupię jestem z mazowieckiego.

nie chcę sprzedawać,możemy się wymienić np. tak,że ja Ci prześle wszystko ty pokryjesz koszty przesyłki,a w zamian np. kupisz jakąś zabawkę albo coś mojemu synkowi :)

Gość chciałam też kiedyś oddac do
domu dziecka ale tam mi powiedziano,że najpierw muszę je oddac pod jakąs tam lampę odkażającą , zabrac zaświadczenie i dopiero potem z tym zaświadczeniem mam przynieść ! Zrezygnowałam, za dużo zachodu ,wystawiłam przy śmietniku i zaraz zniknęły .

Gość sfghghtrtgtrdc
oki :) to zrobimy tak jak piszesz... wyślę Ci na maila moje dane :) w sumie to fajnie że tu zajrzałam, rodzę w czerwcu synka i cuszki napewno mi się przydadzą