Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narodzie Polski

Narodzie Polski zmień się !!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ale ze rodzina wybrala
Wawel na miejce pochówku - to chyba przesada. A ten ksiadz z Przemysla i jego homilia,ze powinna katastrofa byc w srode? Rydzyk,ktory powiedzial,ze to zamach stanu ( oczywiscie zrobiony przez PO) a Posieszalski... Dlaczego katolicy maja w sobie najwiecej nienawisci? I zero pokory?

Gość upssss
ten dramat pokazuje ,że w tym samolocie byli równi i równiejsi wszyscy spłonęli,ale jedni po śmierci i w bólu próbuj coś ugrać, podczas,gdy inni poza kamerami przeżywają swój dramat, bo może złożą pustą trumnę na małym cmentarzu

Gość a nawet jakby nie podeszła
do tej trumny - to co? wszystko ma być tylko na pokaz - nawet żałoba- przecież każdy cierpi inaczej i powinien mieć do tego prawo! bo to jego chwila - a nie gapiów- sepów.... jak zmarł mój tato - tez nie potrafiłam podejść do trumny - po prostu to było ponad moje siły - nie chciałam go tak pamiętać i kropka.... a jedna moja pojebana ciotka tez takie głupoty opowiadała - to kompletnie nie prawda.

Gość meszugene i argumenty hahaha
dobre sobie:P od paru dni prowokatorka za trzy grosze wypisuje durnoty, radze nie zwracać na idiotke uwagi :P

Gość londyn11111
"Dlaczego katolicy maja w sobie najwiecej nienawisci? I zero pokory?" podajesz skrajnoci,ludzi zapatrzynoych w swoje ideologie.....

Gość osobamyślącasobietoitamto
co wy uroczystości sprowadzenia i tyle. Niech i w niedzielę ale razem z żoną , w śrdę pogrzeb powiedzmy. Majkelem dżeksonem nie był, psychofanów nie miał. Nie wiem. A jego kariera filmowa? Od tego sie zaczęło - cicho. No strasznie nieuczciwi jesteście wam powiedzą - całe te kariery, wszystko bez sensu :( a pochowany miał być na Powązkach moim zdaniem. czy gdzieś tam. W Krakowie? Bez sensu :( Cały pogrzeb jeśli to ma być pogrzeb Diany to bez sensu. Przeciez nikt go nie lubił. dianę wszyscy lubili, a jego nikt to po co taki pogrzeb. Moje zdanie. Póżniej smutek bo żałoba i tyle :( Po cichu. :(

wiecie - ale na pogrzebie Diany rodzina królewska była choć każdy wiedział , że jej nienawidzą. A ta marta Kczynska? Czy ona nie lubiła Polski czy ojca to zagadka. Do trumny matki? W USA to nie przejdzie jak już powinniście wiedzieć. Córka prezydenta państwa jako MARTA PRZY TRUMNIE OJCA - powinien być mąż i dzieci na czarno. Super :(

Gość ale ze rodzina wybrala
londyn 1111 - przepraszm, jesli cie urazilam, oczywiscie nie wszyscy, tylko niektorzy ( niestety bardzo glosni i widoczni, stad moje rozgorycznie)

Londyn - świetne. ale wiecie co - zobaczcie jakie komuchy w tej Warszawie - nic tylko pogrzeb i żałoba. A podziękowanie za wyrazy współczucia? Może w niedzielę coś powiedzą. tak jakby wszystko sie nalezało. A w końcu sami se byli winni. I to jest Polska ani me ani be ani kukuryku - jak to mawiał mój faworyt na stołek prezyncki Lech Wałęsa z Gdańska!

Gość upssss
rozlała się pięcioletnia agresja na naród...

Moi zdaniem no cóż... przyszły prezydent - czy powinien znać jezyk angielski? ile dzieci? jakie wykształcenie ? gdzie? czy to nie jest ważne? BRATA NA KRÓLA - dosłownie. BRATA teraz chcecie. A czemu nie kogo innego? Czemu nie wujka? Ojca? matkę czemu nie?

a ja mam pytanie - ile języków zna Marta Kaczyńska? czy ona mówi o czymś innym niż o seksie? A jej dzieci - co one robią. teraz się wszyscy tej melinie przypatrzą. i tyle :(

Gość Jestescie chorzyyy
Ty, osoba ..coś tam, jesteś normalna ?? Czy się na coś leczysz ?? W ogole nie można nic zrozumieć z Twoich postów. A to, ile języków zna Marta Kaczyńska jest w tym momencie najmniej ważne. Żałobę po rodzicach ma prawo przeżywać tak, jak jej podpowiada serce i Tobie nic do tego.

Gość aniskaa
pojebani jestescie Ty tez jestes pojebana/ny,bo piszesz"ich rodziny przezywaja straszna traume a zwlaszcza biedna Marta Kaczynska - nawet nie chce sobie wyobrazac co przezywa!"Marta Kaczyunska biedna,bo straciła dwoje rodzicow,ale przezyła z tymi rodzicami mnostwo lat.Popatrz na załoge samolotu.Oni byli tacy młodzi.To dopiero rozpacz jak młodzi giną.

osoba zaczynasz mnie irytować coraz bardziej-ile ty miałaś już nicków?jesteś tępa jak mało kto,nie potrafisz nawet wysunąć jakichkolwiek argumentów,takich jak ty powinno trzymać się w izolatce.Co ciebie obchodzą inne osoby,patrz na siebie-piszesz o Marcie że nie umyta,brudna,nie uczesana-pewnie taka jesteś ty,ile ty znasz głupolu języków?pewnie tylko ten co masz w ustach,zostaw jej dzieci w spokoju-nadajesz się tylko żeby obić ci pysk pomimo tego ze jesteś niestety babą

Gość meszugene unl
wawcia :D 🖐️))) nie masz załoby? :classic_cool: polaczek :D

Gość dokladnie te parometry
feteria jest częścią Portalu o2.pl Wykup reklamę na Kafeterii Forum - strona główna Dyskusja ogólna Spis tematów | Dodaj nowy temat | Szukaj | Dodaj do ulubionych! | Moje konto Odpowiedz na ten temat poczytajcie sobie o samolocie jak latwo mozna nim manipulowac... 14:37 xxxxxxxxxxtuzuzu Tu-154M przeszedł w 2009 roku kapitalny remont połączony z ograniczoną modernizacją mi. wyposażony był w nowoczesne systemy nawigacji pozwalające na lądowanie bez wzrokowej widoczności pasa jak ILS (Instrument Landing System). Ponadto, jak twierdzą eksperci, ten typ samolotu ma dużą wysokość lądowania, co oznacza, że na sporej wysokości podchodzi do pasa, gdzie ma dotknąć ziemi. Zastanawiające jest więc, dlaczego będąc jeszcze dość daleko od miejsca przyziemienia, Tu-154 znalazł się ledwie kilkadziesiąt metrów nad ziemią Tu-154 należy do tych samolotów, które trudno się prowadzi w sytuacjach awaryjnych. Bardzo ciężko jest nim wtedy sterować. Prawie niemożliwe jest wykonanie choćby manewru, który polega na nagłym poderwaniu maszyny w górę, gdy już samolot dotknął pasa startowego i rozpoczął hamowanie, aby uniknąć np. kolizji z inną maszyną, która przez pomyłkę znalazła się na tym samym pasie, lub z inną przeszkodą. I gdy prezydencki pilot zauważył niebezpieczeństwo, nie mógł już nic zrobić, aby uchronić samolot przed zderzeniem z ziemią, a pasażerów przed śmiercią. Moja hipotez na temat katastrofy brzmi następująco nie trzeba było do samolotu ani strzelać a nawet podkładać bombę na podkładzie gdyż jest to bardzo łatwe do wykrycia podczas badania wraku musimy pamiętać ,że była zła pogoda mgła która była wręcz idealna do tej sytuacji , ograniczała widoczność do kilku set metrów wystarczyło aby celowo ktoś z wierzy podał nie poprawne parametry lotu oraz lądowania podkreślam słowo CELOWO musimy też pamiętać że lotnisko nie było wyposażone w/w system ILS i o tym co powiedziałem powyżej Pilot nie miał już żadnej szansy na poderwanie maszyny .. KTOS KTO ZNAŁ TE MASZYNY I ICH SPECYFIKE MOGŁ ŁATWO W TEN SPOSUB DOPROWDZIC DO KATASTROFY.. Jeżeli nawigacja pokładowa pokazywała pilotowi, że jest wyżej niż rzeczywiście było to wysokościomierz był niesprawny, albo celowo fałszował wysokość. Oficjalnie, kontroler lotu w Smoleńsku zeznał przed komisją rosyjską, że podawał ostrzeżenia pilotowi , że samolot leci za nisko. Pilot nie reagował, bo ponoć nie znał rosyjskich komend. Ale pilot doskonale znał rosyjski, więc......? * o + A mnie od 3 dni nurtuje jedna sprawa. Otóz zaraz po katastrofie, jeden z zołnierzy rosyjskiego szapaleru, ustawionego niemal w mgnieniu oka na terenie katastrofy, na pytanie dziennikarza czy ktos żyje? odpowiedzial, w naturalnynm szczerym, jak przypuszczam, odruchu, ze 3 osoby jeszcze zyją ale są w ciezkim stanie, dlaczego wiec nie wezwano nawet jednej karetki, by te trzy osoby ratować, dlaczego pol godziny po katastrofie żyly trzy osoby a godzine po katastrofie Dostalismy wersje od Rosja ze zginelo 87 osob, ktore byly na pokładzie, a skad Rosjanie tak doskonale wiedzieli ze na pokladzie jest 87 pasażerów (nie liczac załogi)..podczas gdy nawet strona polska nie znala dokladnej listy osob ktore wsiadly do samolotu i spekulowano ze ofiar jest 132? Wydaje mi sie ze chodzilo o uciszenie 3 ocalałych i 87 tych którzy mieli cos do powiedzenia. Teraz zamilkli, a my sie juz nie dowiemy. Przeciez przyjaciel P. przyjaciela T. nie wkopie.