Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia cc

inny okres

Polecane posty

Gość kasia cc

hejka :) może niepotrzebnie zawracam wam głowe ale niedaje mi to spokoju. Mam 25lat i 22dniowe cykle(krwawienie trwa zwykle 5dni,czasami jeszcze coś poleci w 6 dzień ale to incydentalne przypadki)zawsze dostawałam okres idealnie wyznaczonego dnia koło poludnia. tym razem dostałam dzień wczesniej nad ranem i "mocne" krwawienie(takie jak przez pierwsze dwa dni) trwało około 36h (zwykle trwa 48h) po czym drugiego dnia po poludniu zmniejszyło sie do poziomu zwykle jak w trzecim dniu.dziś(trzeci dzień) i jest tak samo jak wczoraj(tak jak jest normalnie trzeciego dnia z tym wyjątkiem ze czuje sie tak jak by miał sie juz jutro zakończyć a jutro bedzie dopiero 4dzień) dwa dni przed okresem troche przesadziłam z alkoholem(urodziny i zaręczyny najlepszej"psiapsióły" i tylko 4godziny snu,napewno rozumiecie sytuacje...:) ) czy moglo to mieć wpływ na krótsze krwawienie??? z chłopakiem uprawiamy sex przerywany ale bardzo sie pilnujemy i wyjmuje duzo wczesniej zanim nastąpi wytrysk. czy moge byc w ciązy???

Gość przecież masz okres
!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lalumonu
jak przerywany to możesz być w ciąży