Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ps8d8fdt

MAM PROBLEM Z CIŚNIENIEM KRWI!RANO MIAŁAM TYLKO 94/67!!!!

Polecane posty

Gość ps8d8fdt

co jest grane nie wiem.. ale wieczorem mialam 125 /87 bo sie denerwowalam a dzis rano tak niskie a puls mialam 87 aż przy takim niskim cisnieniu ale to z nerwów.. PODNOSIC CZYMS TO NISKIE CISNIENIE >>??

Gość moje normalne ciśnienie
to 90/60 albo i 85/55 i żyję tak od 32 lat;) wypij kawę i już;)

ja też żyje z takim ciśnieniem czasem 90/50 po wypiciu kawy :P niektórzy po prostu sa niskociśnieniowcami a jak sie zdenerwuje mam 100/60

Gość glistha 69
Też mam taki problem, tylko w moim przypadku jest o tyle gorzej że nie toleruję kofeiny:/ Rano muszę się rozruszać drobną gimnastyką i porządnym śniadaniem. Jak jestem bardzo śnięta to piję ricore kawę z cykorii.

Gość Edzia888
Ja mam w drugą stronę. Ostatnio często wychodzi mi ciśnienie 160/95. Staram się ograniczać stres, ale i tak jest cięzko. Lekarz przepisał mi amlator, biorę od tygodnia, zobaczę co będzie.

Gość gość
Nie kawe a wode aby zwiekszyc objetosc krwi

Gość teresa57
U mnie stwierdzono nadciśnienie, które było wynikiem mojego trybu życia. Złe odżywianie, mało ruchu, papierosy. Leki biorę od trzech lat, obecnie amlator. Przyczyn niskiego ciśnienia też jest wiele. Może masz problemy z tarczycą, albo innymi hormonami.

Gość luiza4554
W takim przypadku najlepiej zgłosić się na badanie holterem. Tylko w ten sposób może stwierdzić jakie mamy problemy z ciśnieniem. Ważne jest jednak to, żeby iść do lekarza czy też przychodni, która dysponuje niezawodnym i przede wszystkim dokładnym sprzętem takim tak ten https://kredos.pl/holtery-cisnienia . Warto sprawdzić jakim rejestratorem wykonywane jest badanie.