Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grześki

Kto z was lubi Wafle Grześki

Polecane posty

Gość Monnniczka
Ja grałam w Tetrisa ale bardziej mi się podoba foto quiz. można się nieźle wkręcić :D aż sobie dodałam to pomaranczowo.pl na Facebooku, żebym mogła szybciej wchodzić i grać :D śmieszne rzeczy tam wrzucają

Gość Malgosiaczekk
NAJLPESZE WAFELKI na swiecie :) moje od zawsze ukochane najlpesze slodycze jakie sa :D

Gość korazz
Grześki są zaje...dobre. a ktoś z was już szuka pomarańczowego ???? można coś wygrać.

Gość mam wrażenie że wszystkie
posty napisała ta sama osoba tylko chrzani o szukaniu pomarańczowego grześka, zachwala strone i w dodatku te wszystkie nicki takie łudząco podobne do siebie

Gość w autcie hehe
nie tam teraz takich rzeczy już się nie robi, a jezeli chodzi o samą promocję, to np zoabczcie sobie na fanklubie szukajgrześka parę osób wygrało karton grzesków za tylko wypełnienie prawidłowe quizu, nagroda gwarantowana,warto obczaić

Gość njknkj
Grzeski sa okropne, maja obrzydliwy krem, sto razy lepsze sa princessy .a takze przestance to gowno reklamowac:O:O

Gość Zigiig mareley
Foto quiz na pomarańczowo.pl rządzi. bardzo fajna zabawa. polecam każdemu szukajcie jej na facebooku pomarańczowo pl, no i tetris też jest spoksik:D grześki rządzą

Gość piszek
Nie ma nic gorszego niż Pincessa. Wafle Grześki to prawdziwy polski produkt. I to ty przestań reklamowac zachodnie marki. Grzeski sa the best

Gość marikaaaj
A jam mam już w tym foto quizie 46 odgadniętych zdjęć. kto mnie pobije??????

Gość marijkkaa
Wafle grześki są mega ekstra . najlepsze słodycze na rynku. nawet moi przyjaciele z angli się nimi zachwycali:D te dziel na 6 sa dla mnie hitem. Polecam szukać pomarańczowego

Gość scoop
A czy ktoś z was już upolował tego pomarańczowego grześka???? Podobno za niego można dobrą kase zgarnąć????

Gość johnyy_24
Jak dla mnie są spoko, lepsze od prince polo na pewno. No i lepszą promocję mają, bo np na facebooku rozdają kartony wafli za jakieś konkursy, dziewczyna dostała np za prawidłowe rozwiązanie quizu, oczywiście kilka osób brało udział w takim quizie ale ona akurat prawidłowo odpowiedziała

Gość ja najbardziej lubie cukierki
michaszki czy tam michałki, nie pamietam, w kazdym razie te w zielono niebieskim opakowaniu :D ale grześki tez są dobre, mam teraz własnie 3 z toffi ❤️