Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

czego wszystko strony są czarno - białe ???????????????????????????????

Polecane posty

już mnie to zaczyna wkurwiać , wszystkie strony internetowe(przez co są mało przejrzyste) nawet gazeta co ją dzisiaj kupiłam miała czarno - białą okładkę . ok rozumie żałoba , mi jest naprawdę szkoda tych osób z wypadku ale to nie powód aby ludzie nie mogli normalnie funkcjonować :o zresztą większość z nich nic takiego wyjątkowego nie zrobiła nie oszukujmy się...... nie ma ludzi niezastąpionych za parę miesięcy będzie nowy prezydent , marszałek itd. jeszcze raz podkreślam że bardzo mi ich szkoda jako ludzi ale ta cała żałoba pod publikę to przesada :o

Gość gimli
no i pewnie nasz cały kraj też masz w dupie

nie mam w dupie naszego kraju dlaczego tak uważasz ? po prostu myślę że ludzie którzy tam zginęli nie zrobili nic wyjątkowego i śmieszy mnie stwierdzenia że polska będzie przeżywać kryzys itd :o na ich miejsce wybiorą następnych i będzie tak samo a jak ? otóż : -bezrobocie -bieda -harowanie ludzi po studiach za 1.500 zł miesięcznie (bo większość tyle zarabia) -ogromne ceny w sklepach w porównaniu do zarobków -takie same ceny za mieszkanie , jedzenie jak np. w anglii ale zarobki nieporównywalne Podsumowując w polsce nawet jeśli cała rodzina charuje gówno z tego ma :O

Gość gimli
''nie zrobili nic wyjątkowego'' to poczytaj w necie idiotko zanim napiszesz coś głupiego to się w pierw zastanów

hehe polaczek sie odezwał :O żal mi takich ludzi :/ a cóż oni takiego wyjątkowego zrobili co nie zrobiłaby osoba będąca na ich stanowisku ? wykonywali swoją pracę te same czynności będą wykonywać nastepni

Gość 2564376582475246354
mnie tez to wkurza powinna być żałoba 3 dniowa a nie tydzień bo to za długo, żadnych filmów fajnych w tv nie ma :(

a wczoraj nawet m jak miłość nie puścili :o (chociaż akurat tego nie oglądam ale miałam chwile wolnego czasu i chciałam się odstresować przed telewizorem a tam tylko o jednym :o spadł samolot zabili się .. bardzo szkoda ludzi ale ile można w kółko o tym samym :o albo te publiczne wiezienie trumien przez 2 godz. :O przesada .........

Gość gimli
''mnie tez to wkurza powinna być żałoba 3 dniowa a nie tydzień bo to za długo, żadnych filmów fajnych w tv nie ma'' prawdziwy patriotyzm macie brak szacunku do naszej ojczyzny nawet jeżeli nie lubiliście ofiar katastrofy powinniście okazać szacunek i empatie to w końcu był nasz prezydent!!! wstydzę się za was za wasz brak szacunku i waszą nieświadomość tego zdarzenia

Gość a ja się z kasią zgadzam
niby żałoba itd.a tak naprawdę to się każdy z tych płaczących zastanawia jakie ma szanse objąć lepszy stołek niż do tej pory.Zobaczycie sami co się będzie działo. Poza tym nie rozumiem czemu teraz jest tydzień żałoby a po Papieżu 3 dni. No i żałoba żałobą ale czemu mam cały dzień oglądać trumny w tv?jak ja umrę to nikt nikogo nie będzie zmuszał do glądania mojej trumny przez tydzień

Gość 2564376582475246354
bardzo mi szkoda tych co zginęli! ale media przesadzają!! każdy wie co się stało a oni w kółko o tym samym od świtu do nocy, bez przesady mogli by zrobić przerwę i puścić coś pocieszającego bo od tego już się rzygać chce, zresztą sami politycy już nie wytrzymują i ta żałoba ciągnie się na siłe

Gość 3245465465
racja tylko dołują człowieka z każdej strony..

kurcze to nie brak szacunku do ojczyzny bo ja np kocham Polskę nigdy bym z niej nie wyjechała itd. ale prezydent i ludzie z samolotu nie równa się ojczyzna ... :o

a ja w ogole nie ogladam tv i nie przeszkadza mi to,moja mama narzekala bo ciagle seriale oglada i sobie sieczke z glowy robi, jak brakuje Wam seriali to bodajze na internecie sa takie strony gdzie mozna sobie obejrzec