Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodi222

nie zabezpieczylam sie..

Polecane posty

Gość dodi222

witam.. potrzebuje pomocy osoby doswiadczonej w tych tematach... spalam pare razy z chlopakiem.. nie zabezpieczalismy sie... za kazdym razem przed wytryskiem zdazyl 'wyjsc' i wszystko lecialo mi na brzuch.. jestem pewna ze zdazyl i nie wytrysnal we mnie.. ale po 1) czy przy uprawianiu sexu bez gumki jest mozliwosc ze jednak cos z partnera wyplywa i czy moge zajsc po tym w ciaze ? a po 2) po wytrysnieciu robilismy to kolejny raz i cos jednak na penisie roztaje jest mozlwosc zajscia w ciaze jesli i tak zdazyl wyjsc ze mnie w pore? po 3) wystarczy nawet pare kropelek i mozna zajsc w ciaze? czy musi byc duza ilosc? juz od jakiegos tyg zle sie czuje.. mam zawroty glowy.. a co do miesiaczek mam zawsze nie regularnie wiec na tym sie nie sugeruje... prosze o pomoc

Gość anj5
2) po wytrysnieciu robilismy to kolejny raz i cos jednak na penisie roztaje jest mozlwosc zajscia w ciaze jesli i tak zdazyl wyjsc ze mnie w pore? po 3) wystarczy nawet pare kropelek i mozna zajsc w ciaze? czy musi byc duza ilosc? : Niestety tak .

Gość tosia.......
Na każde pytanie odpowiem twierdząco.

Po pierwsze zabezpieczaj się. Chłopak nie musi "kończyć w Tobie" żebyś zaszłą w ciążę. Czy jest możliwośc, ze jestes w ciazy..? Tak. BARDZO DUŻA

Gość Perełka ^^
Niby to możliwe ale prawdopodobieństwo jest bardzo małe. Jest wiele par które preferują sex przerywany i do ciąży nie dochodzi przez wiele lat jednak wiesz jak to jest 100 razy może nie dojść do zapłodnienia a w 101 już dojdzie . Ja też zaliczam się do tych ryzykantek i uprawiam z moim chłopakiem sex przerywany już od roku i puki co nie jestem w ciąży.

Gość novynettkaaaa
przed wytryskiem w preejakulacie są plemniki ktore mogą, ale nie muszą byc zdolne do zapłodnienia. Stosunek przerywany? Jesli chlopak nie oddal moczu albo nie umyl penisa too niestety, szanse na ciążę są.

Gość novynettkaaaa
nadmieniam, że wyłapuję plemniki z preejakulatu i hoduję je w słoikach :D