Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzia

czarna suknia na wesele?

Polecane posty

Gość grzia

kupiłąm, niedawno bardzoo elegancką długą suknię z czarnego atłasu... za tydzień idę na wesele... czy wypaada bym ją założyła? barzdo bym chciaął bo podoba mi sie i dobrze sie w niej czuję... co myślicie? ja w sumie nawet pewnie bym się nie zastanawiała specjalnie gdyby nie to ze moja tesciowa spytała czy ide w niej na wesele bo jest czarna? ups... co wy na to?

nie. jest tyle sukienkę (nie drogich) że możesz kupić coś w kolorze. a założę się że w szafie też masz coś innego. a tom zostaw na kolacje, teatr, bankiet itp okazje.

Gość asdfg
czarna suknia jest zawsze ponadczasowa i zawsze elegancka.Jak najbardziej pasuje na wesele.pomimo że niektórzy ubzdurali coś że nie powinno na wesele zakładać sie czarnej. nie byłam jeszcze na weselu żeby nie byla kilku kobiet ubranych w czarne eleganckie suknie

Gość sdasdasdasda
Nie. Moim zdaniem nie powinnaś. Są kolory na różne okazje, czarny na wesele nie jest wskazany.

Gość paskudna spódnica
ponoć czarnego nie wypada na wesele :( u nas jest taka tradycja i nikt w czarnym nie przychodzi no ew czarny z czymś tam

moim zdaniem na wesele pasują wszystkie kolory poza czarnym... no i białym, bo jest przeznaczony dla panny młodej.:D