Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WSTZD MI ZA POLAKW

POLACY NARÓD ZEPSUTY!

Polecane posty

Gość WSTZD MI ZA POLAKW

JAK MOZNA W OBLICZU TAKIEJ TRAGEDII ROBIC JAKIS PROTEST ZALOZE SIE ZE POJDĄ TAM SAMI NIEDOUCZENI LUDZIE INTELIGĘTNI NIE ROBIĄ TAKICH BEZMYSLNYCH RZECZY WAWE NIE NALEZY WAS ZEBYSCIE SIĘ ROZPORZĄDZALI ZRESZTĄ PREZYDENT KRAKOWA ZAPROPONOWAL SAM! ZAWISTNE PODLE POLACZKI DO LAGRÓW Z WAMI BO SIE NIC NIE NAUCZYLISCIE PRZEZ WIEKI! POLACZ SERCA NIE MAJA ZEPSUTY NAROD DO SZPIKU KOSCI

Gość gimli
PREZYDENT NA WAWEL!!!!!!!!!!

Gość A WAWEL na śmietnik
:classic_cool:

Gość gimli
nawiązał współpracę z Biurem Interwencji Komitetu Samoobrony Społecznej KOR. Prowadził szkolenia z zakresu prawa pracy dla robotników. Od 1978 działał w Wolnych Związkach Zawodowych.

Gość edkakredka
BOZE JAKBYSMY WYPADLI W OCZACH SWIATA KTORY NA NAS PATRZY, POKAZYWALI NAS JAKO ZJEDNOCZONY KRAJ A TU TAKIE COS WEZMA NAS ZA WARIATOW GLUPIE POLACZKI BEDA SIE ZNAS SMIAC TO SIE W GLOWIE NIE MIESCI SZOK

Gość edkakredka
co pilsudski zrobil_ oprocz ze wladze przejal przez zamach stanu ktory przesiedzial na stolku

Gość ale wy to macie problemy
chca pochowac niech tak robia ludzie co wam to przeszkadza kurwa wescie sie w garsc

Gość edkakredka
SWIAT SIE BEDZIE Z WAS SMIAL

Gość a idzcie sobie potem napiszcie
ilu was bylo... moze 5 oszolomow sie znajdzie... co za wsiochy...

Gość mariankkaaa
JEZU TAKI WSTYD I HANBA BOZE CZEMU JESTEM POLKA!

Gość steffanekk ja
A WAWEL NIE JEST BACHLEDY CURUS? KTO JEST WLASCIEL? BO DUZO ICH TUTAJ? NIECH SIE WYPOWIE A NE SAME POLSKIE NIEDOMYTE POLACZKI ZAWISTNE NIECH WRACAJA NA ZMYWAK DO ANGLII

Gość malinkaadziefczynka
MOJA BABCIA JK TO USLYSZALA TO SIE ROZPLAKALA ZE POLACY NIE UMEIEJA NIC USZANOWAC I ZE TAKI PODŁY JEDNAK NARÓD

Gość edeek z krainy kredek
TUSK PEWNIE SWOIM POPOWCOM NAKAZAL TEN STRAJK BO SKYRWYSYNOWI SZKODA MĄDRY POLAK BY NA TO NIE WPADŁ

Gość londyn11111
A MYSLICIE ze krolowie ktorzy tak spoczywaja maja niewiadomo jakei zaslugi? a myslicie ze Pilsuddskiego oceniano super pozytwnie? To byl NASZ PREZYDENT czy wam sie podoba czy nie!!! Zginal tragicznie,paradoksalne jego smierc zwrocila uwage swiata na ten Katyn sprzed 70 lat! Mieszkam za granica i wiele razy juz bylem pytany co sie stalo 70 lat temu! Chporzy jestescie Ci ktorzy mowicie ze Jarek tak chcial! Widzieliscie jego twarz! Czlowiek traci brata blizniaka,traci czesc siebie! matka ciezko chora w szpitalu nic nie wie o tragedi! Niech spoczywa na Wawelu! Nic nikomu do tego! To byl PREZyDENT!

Gość no a kto? tylko ich elektorat
jest taki durny w zalobie poleca morde drzec na protescie co za glaby... niech sobie chowaja gdzie chca ale zeby w zalobie leciec strajki robic to trzeba byc kompletnym bezmozgiem niech pozniej tych pajacow w tv pokaza i puszcza w swiat to dopiero bedzie siara

Gość daamma kameliowa
MI SZKODA POLAKÓW ZE TO TAKI GŁUPI NARÓD