Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciara889988

obrączki toruń bydgoszcz? gdzie? polećcie coś

Polecane posty

Gość ciara889988

jw

Gość baba jaga patrzy i słuchaa
allegro

Gość my kupowalismy
apart to sie chyba nazywalo torun, tam mieli spory wybor jak szukalismy wiec tam. a gdzie jesczze? hm nie wiem co Ci poradzic,trzeba posiwecic jeden dzien na wycieczki po jubilerach itp

Gość ciara889988
w naszym przypadku kierujemy się głównie ceną, w aparcie byliśmy tylko że tam ceny zaczynają się od 1000 w góre a my chcielibyśmy zwykłe klasyczne obraczki z zółtego złota tak za 600-800 zł w tych granicach.

Gość aaaaaaagula
bydgoszcz real lub galeria pomorska ELIZA tam sa nawet od 500 zwykłe złote my kupiliśmy prześliczne z satyna i za dwie zapłacilismy ponad 1200 wiec polecam

Gość ojacie
Ja bym proponowała zegarmistrza na błoniu. Jak skrecasz z tej głównej ulicy na rynek to przed rynkiem jeszcze. Maja wybur taki ze az oczoplasu mozna dostac hihi. :) My zamowilismy za 1000 zlotych pare z bialym zlotem i sa sliczne! Ale tam babeczka pokazywala nawet za 500 zl zwykle zlote. I tam sa dwie firmy jak wchodzisz, to jest lada na wprost i po lewej. Mowie wam, komedia - jak wchodzicie i na dzien dobry sie dwie "harpie" rzucaja ze zapraszam do mnie :) W sumie ogladalismy w obydwoch - u zegarmistrza jest to samo co u zlotnika + drugie tyle wiec wiekszy wybor. My zamawialismy u takiej blondynki wlasnie u zegarmistrza po lewej i dobrze nam doradzila, cierpliwa kobieta :) Stalismy tam ponad 2 godziny Jestesmy zadowoleni z ceny i z obraczek, bo sa sliczne! Nasze sa jeszcze dodatkowo z grawerem.

Cardano w Toruniu. Kupowaliśmy w zeszłym roku i ceny były bardzo przyzwoite. Teraz nie wiem, bo złoto poszło strasznie w górę i nie interesowałam się. Polecam, my jesteśmy zadowoleni.