Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tsh niskie

grzybek płaszczyk z rekawem 3/4 czy modny?

Polecane posty

Gość tsh niskie

pierwszy raz ujrzałam u jednej dziewczyny sweter z rękawem 3/4 , krótki.ładnie wyglądało. poszperałam i na allegro jest sporo grzybków płaszczyków. jak Wy uwazacie? są fajne?chciałabym jakis nabyc i kilka mi się podoba. Akuurat na wiosnę.

to moda sprzed 2 lat. mi się nie podobają i są nie praktyczne. nie chodzi tu tylko o rękaw 3/4 ale o to ze do tego kroju zawsze dół musi być dopasowany inaczej wygląda się jak pyza.moja koleżanka kupiła jak były modne później sprzedała na allegro bo nigdy go nie zakładała bo nie pasowała do tego co miała na sobie. jeśli masz już płaszczyk i kurtkę na wiosnę to jako kolejny dodatkowy wydaje mi się ok jednak jeśli maił by być to ten najczęściej noszony to odradzam.

Gość tsh niskie
mam płaszczyk, kurteczkę, sweterki, polarek a tenchciałamwłasniejako dodatkowy dla urozmaicenia. nie chcę ciąglew jednej rzeczy chodzic i chciałam cos modnego. Myslałam ze moda na to wchodzi bo nie widziałamw około nigdy nikogow czyms takim, moze u mnie dopiero to wejdzie w modę:). fajnie wyglada jak sie włozy jakąś bluzeczkę pod niego i widac rękawki, fakt trzeba do tego dzinsy lub spódniczkę wąską. jakbymdo tego łozyła kieckę rozkloszowaną to faktycznie zle by wyglądało. a np spodnio leginsy? pasują? i balerinki bądz sandały na koturnie?

Gość paskudna spódnica
nie mój styl nie wiem co powiedzieć ale zależy co komu pasuje

Gość ja mam juz chyba 2 rok
czarny z rekawem takim roszeczke za lokiec, rozszerzany ale moj jest do kolana plaszczyk, poza ty ma kroj klasyczny i jestpiekny, rzadko mozna kupic proste klasyczne ponadczasowe plaszczyki i bede w nm chodzic do konca zycia

Gość friderika
do końca zycia to nie mozna chodzic w płaszczu który sie kupiło mając np 30 lat. starej babce nie pasuje ciuszek nastolatki czy dziestolatki:) ogólnie fajne te kurtki z krótkim rekawem.