Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaklopotanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jak Zdobyc Zonatego NIESZCZESLIWEGO faceta?

Polecane posty

Witajcie... Nie wstawiam tu pytania by zostać zlinczowaną, lecz po to by uzyskać rady. Facet to mężczyzna ktory wziął ślub ze straszną kobietą... zakłamaną zołzą która nic nie docenia. On sam mowi juz o rozwodzie. (Oczywiście w grę NIE wchodzi żadne dziecko - gdyby takowe było, NIGDY bym o takim związku nie pomyślała ani nic nie robiła w kieurnku takiego faceta...) Moje pytanie jest takie - kobietki, czy kiedykolwiek zdobywałyście takiego mężczyznę? Mam z nim dobry, aczykolwiek dość rzadki kontakt... więc podchody w stylu "spotkania na kawę" nie grają roli, bo nasze spotkania tak się składa odbywają sie tylko w gronie znajomych. Jakie więc rozwiazanie było by najlepsze - bezpośrednia rozmowa czy powolniejsze dążenie do tematu... tylko JAK...? Pozdrawiam serdecznie wszystkich :)

Gość Ja znam
Gdyby był tak nieszczęśliwym jak piszesz,to On by zdobywał(Ciebie bądź inną).

Gość llpp
Uwielbiam takie modliszki, ktore lepiej znaja sytuacje miedzy dwojgiem ludzi niz sami ci ludzie. NIe wpieprzaj sie innym w zycie i zajmij swoim:O

a Ty znasz osobiście tę straszną kobietę? czy tylko z jego relacji?

Gość hilary blington
cześć nie zdobywaj czasami ludziom się wydaje że druga strona jest be oni sobie poradzą a jak nie to on ciebie zauważy ale ty nie będziesz wtedy odpowiedzialna za ich rozpad małżeństwa zrób to dla siebie

Dziewczyny, mi tez nie jest z tym lekko... wiadomo ze ja tez moge zostac oszukana...dlatego szukam rad i opinii innych.. Jego kobiete znam osobiscie - nie raz bylam swiadkiem chorych akcji, ktore mu urzadzala...