Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokrzywkaaa

Co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość pokrzywkaaa

Kilka razy na imprezach przytulaliśmy się i całowaliśmy z kolegą; nawaleni jak stodoła po żniwach. Nie mówimy o tym co się stało, rozmawiamy ze sobą jak by nic się nie stało. Mam wrażenie, że traktuje mnie jak zwykłą koleżankę - na imprezach w sumie rzadko razem bywamy bo on mnie nigdy nie zaprosi, to ja się muszę jakoś koło niego zawsze zakręcić. Z drugiej strony jakoś często łapię jego wzrok na mnie, mam wrażenie że ma dość rozszerzone źrenice gdy rozmawiamy. A może jestem przewrażliwiona? Jest jakakolwiek nadzieja, że coś z tego wyjdzie...?

Gość pokrzywkaaa
ladaco to szoruj do klopa :p ale nie pytałam o problemy fizjologiczne 😭

Gość
jesteś przewrażliwiona

Gość pokrzywkaaa
o chryste panie, Już się nie będę kręcić bo to bez sensu. Przeanalizowałam wszystko jeszcze raz i doszłam do wniosku że ma mnie jednak totalnie w dupie 😭 kotka, wiem wiem wiem 😭

Gość też miałam podobnie.....
nic z tego nie wyszło a ja sie za bardzo wkręciłam i nie mogę odkręcić, najgorsze jest to że nie wiem o co jemu chodziło

Gość pokrzywkaaa
też miałam podobnie - no to mnie jeszcze bardziej pocieszyłaś 😭 A próbowałaś coś działać?

Gość Khloe90
Ja też miałam podobnie. Tylko, że u mnie to była jednorazowa sytuacja i od tamtej pory nic. :( A ja cały czas o nim myślę.

Gość też miałam podobnie.....
no własnie nie, nic nie zrobiłam, na początku coś iskrzyło między nami ale za bardzo to oboje olaliśmy, ja myślałam sobie że jak ma coś z tego być to będzie, poza tym zaczęło mnie to już męczyć a ja sobie po czasie uświadomiłam ż

Gość pokrzywkaaa
Khloe90, a próbowałaś coś działać? też miałam podobnie; widzę że miałaś dość podobny scenariusz do mojego :( Co sobie uświadomiłaś?