Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupa gówna

wszyscy mnie olewają

Polecane posty

Gość kupa gówna

nikt mnie nie lubi i chce mi sie płakać. mozecie mnie zjechaqć albo popodszywac się ale ja to musze napisać bo nikt mnie nawet nie chce słuchać.

Gość
ja tez tak mam nie martw się

Gość może dlatego
że sama do siebie nie masz szacunku nazywajac sie kupą gówna?

Gość
nie wiem jak ty ale ja całe gimnazjum byłam szykanowana przez kolegów zawsze mi mówili że jestem brzydka, jestem zakompleksiona strasznie, duzo choruje -na nerwice i nie tylko. obecnie mam męza koncze studia ale mam niskie poczucie wlasnej wartosci czuje sie jak ty jak kupa gówna

Gość A dlaczego Cię nikt nie lubi?
Może kogoś krzywdzisz? Tylko pytam, nie wiem jak jest naprawdę.

Gość a kto by sie chcial z kupa
gowna zadawac

a nie wydaje Ci się, że trochę sobie wmawiasz?:) ja czasami też się tak czuję, ale zazwyczaj pod jednym dniu mi się odmienia, może nie mam nagle grona osób wokół siebie ale stwierdzam, że mam to w nosie :) po prostu spójrz na wszystko optymistycznie:):*

widocznie należysz do gatunku osób niezauważalnych :D nie przejmuj się, nie jesteś sama, nie każdy jest gwiazdą i musisz się z tym pogodzić ;)

Gość zgadzam sie bo z reguly jest
tak ze kupy gowna przyciagaja tylko muchy

kupa gówna - mnie obchodzi wiem co czujez ja dzis mam paskudny chumor tez czuje sie okropnie masz o demnie 🌻 moze chociaz odrobine ci poprawi chumor

chyba, że zmienisz nastawienie i pogodzisz się z faktem, że jesteś niedoskonała... wówczas możesz spokojnie żyć we własnym świecie :) uświadom sobie, że nie wszyscy muszą Cię lubić, tak jak Ty nie każdego darzysz sympatią ;)

Gość misiu sisiu
znajdź sobie może jakieś zajęcie hobby? w czym bedziesz dobra wtedy może znajdą się ludzie którzy będą to robić razem z tobą i nie będą cie ignorować :)

Gość iczi
Twoje mysli kontroluja Twoje zycie.Jak okreslasz sie tak brzydko to czego dobrego sie spodziewasz? Zacznij od tego ze sie opiszesz ladnie , kolorowo, ze masz duzo kolegow i kolezanek, nawet jak teraz tego nie widzisz. Ludzie nie moga schudnac z tego powodu ze widza siebie jako grubasa, a powinni miec cel aby byc szczuplym

Gość Gosia Skuzia-Nocniczyk
Kupcia nie przejmuj sie. Sa gorsze przypadki. Znam jedna osobe ktora steruje firma krzak. Osmiesza ona swoich Klientow (ktorzy duzo jej placa za obsluge). Najgorsze jest to ze Klienci juz wiedza ze Pani ich osmiesza. Poza tym. Traci czas na rozmowy z managerami - mezcyzznami :) - i po takiej rozmowie nie jest w stanie ocenic jakie sukcesy czlowiek odniosl i jak go wypromowac do Klienta. wszystkiego dobrego kupcia :)

Gość do usuniecia pilnie topic
oj kupka

Gość ktoś wyżej napisał tak
"BLA BLA - dzięki Ubrania? mam dość oryginalny styl ubierania i wyglądam trochę jak hipis, niestety nie mam takiego umysłu. Chcialabym być jak Janis Joplin, mimo tego, zenie była ładna, byla lubiania i wspaniała." Wiem że topik stary ale muszę to napisać. Janis Joplik nie była lubiana. Tzn. na scenie owszem kochali ją ludzie, ale w swoim życiu prywatnym szczególnie w czasach szkolnych równieśnicy ją odrzucili i rodzina też ją odrzuciła. Nie była szczęśliwa. Z tego powodu ćpała i piła. A później umarła od zaćpania. Tłumy wiwatujących fanów nie były w stanie wyleczyć jakichś jej traum odrzucenia z przeszłości które wiecznie się w niej odzywały. Zresztą obejrzyj jakiś film o jej życiu.

Gość ktoś wyżej napisał tak
Janis Joplin miało być

kupa gówna! Skoro jesteś taka nikt to czemu czynsz uśmiech na naszych tu znudzonych ustach :) ???? Słońce [te beznadziejnie świecące] dla ciebie... dla nas raj ;)