Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna_23_86

Nagle zmienil status na gadu:( co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość katarzyna_23_86

Mam taki problem, weszlam na gg, i myslalam ze moj blisko kolega napisze do mnie tak jak zawsze, wczoraj pisalismy mowil ze stesknil sie juz za mna i omawialismy szczegoly kolejnego spotkania. Dzisiaj weszlam na gg i patrze ze jest dostepny po kilku minutach zrobil sie niedostepny, nie zagadal do mnie. jak mam postapic teraz w tej sytuacji?? olewac go???

Gość katarzyna_23_86
no wlasnie nie wiem:( co sie stalo, wczoraj byl taki mily dla mnie, przedwczoraj to samo. Wydawalo mi sie ze zalezy mu na mnie, jego zachowanie to jak zabiegal o to abysmy sie spotkali , myslalam ze mu zalezy, no moze masz racje ma zly dzien , radzicie mi sie teraz nie narzucac mu??? niechsam zapragnie do mnie napisac???

Gość napisz do bravo
z takim powaznym problemem!

Gość Margheritaa
sprawdz go zrob nowy numer i zagadaj ,zobaczysz jaki jest.....

Gość katarzyna_23_86
nie , nie chce bawic sie w dziecinne gierki, co ma byc to bedzie, nie ten to bedzie nastepny. Niech sie stara , po prostu za dobra ostatnio dla niego bylam , jak go na poczatku olewalam i nie wkldalam w to serca to sie tak nie przejmowalam pierdolami i chyba musze zaczac postepowac tak jak kiedys. A wlasnie faceci lubia kobiety ktore im sie nie narzucaja??? lubia walczyc?? jak to z tym jest???

A często się widujecie tak 'realnie'? W jakim jesteście wieku?

Gość katarzyna_23_86
no przewaznie 2-3 razy w tygodniu, cale dnie spedzamy razem a nawet wieczory, ja mam 23 lata a on 24.

Gość katarzyna_23_86
I musze dodac ze to on proponuje spotkania, proponuje abysmy gdzies wyszli, po czym zawsze odprowadza mnie do domu.

No to nie masz się co przejmować taką pierdołką jak zmiana statusu i nieodezwanie się ;) Ja czasami jestem dostępna na gadu, idę coś robić, nie widzę czy ktoś przyszedł czy nie bo nie monituję listy ;) I zamykam laptopa, wychodzę gdzieś :)

Gość katarzyna_23_86
No on tez ma laptopa, to moze tak zrobil. No zobacze jutro, czy sie do mnie odezwie, jak cos to kupie karte i napisze jutro niezobowiazujacego smsa: co u niego? itp

moze zajety czyms byl, co innego jakby cie olal gdybys go zagadala! ps. z doswiadczenia uwazam, ze to powiedzenie ze "mezczyzni kochaja zolzy" to bzdura do kwadratu..

Gość katarzyna_23_86
pyskaczu--> dobrze dam mu pozyc, ale ja i tak nie jestem jakims bluszczem jestem bardzo tolerancyjna wobec niego. zawsze mila, usmiechnieta. Zobacze co jutrzejszy dzien pokaze

Gość katarzyna_23_86
falsa__> czyli powinnam do niego pisac kiedy mam ochote, napisac w ciagu dnia jakiegos smsa??? nie wyjdzie na to ze mu truje glowe zabardzo???

Gość katarzyna_23_86
tak masz racje, maja swoj swiat i swoje zabawki, czasem po prostu chca poczuc sie wolni, wyskoczyc gdzies z kumplami na piwo i nie spowiadac sie z kazdego dnia. Lepiej sie w to nie mieszac bo tylko sie odemnie odwroci, lepiej wrzucic na luz i zajac sie czyms innym.

moim zdaniem powinnas robic co uwazasz za sluszne a nie sie do faceta dostosowywac. chcesz napisac sms to napisz. jak jemu si eto nie podoba no to trudno. wtedy wiesz ze nie warto sobie zawracac glowy.

Gość katarzyna_23_86
dziekuje wam slicznie za porady;)

Gość jestes glupim dzieckiem