Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halinka młynkowa

film ze Smoleńska. Jeszcze zanim przyjechała straż.tam nie ma mgły!!!

Polecane posty

Gość bohateromaniaczka
ludzie opamietajcie sie zwroccie uwage na mniej wazne szczegoly np kolor samolotu z bialo czerwobego zrobil sie od razu zolty?? prosze was

Gość 87y87687
po zbadaniu czarnych skrzynek stwierdzono że nasi piloci prowadzili rozmowę z kontrolerem lotu po rosyjsku i po angielsku, dlaczego więc kontroler łgał że nie znali ruskiego? W 39-43 sekndzie faktycznie coś zza drzewa się rusza, a może to zwierzę wiewiórka...już sam nie wiem

Gość 232124
a mnie to wyglada na spalonego czlowieka który wyciaga rece do nieba

Gość cyrk na kółkach
bohateromaniaczka, gdzie ty masz żółty samolot? to żółte to jest fragment wewnętrznych części, nie znam się na samolotach i nie wiem co to dokładnie jest, ale to na pewno nie jest część zewnętrzna przecież :o

poza tym pani Maria Kaczyńska znała rosyjski.. cały czas się przyglądam 42 sek.. i to chyba jakaś gałąź..

Gość jijo
Skoro to wypadek, to dlaczego kontroler lotu klamal, ze pilocie nie gadali po rusku, skoro go dobrze znali??

Gość lkioi
Biorąc pod uwagę, to jak leży element samolotu z podwoziem (kołami do góry) uważam że to jest samolot prezydencki

Gość chyba nie wiesz jak
brzmi strzal z pistoletu idiotko

Gość ggggko
on gadał, ze on ich pytał o kirk, czyli jak wysoko sa nad pow, a on mu nie odpowiadał, bo nie znał na tyle ruskiego, zeby cyfre powiedziec :D:D:D:D: Hehehe przeciez to jest wrecz komiczne!

Gość bohateromaniaczka
a ja wam mowie ze to kolejny durny filmik jesli tak to czemu autorka tematu nic wiecej nie wypowiedziala sie na ten temat??

Gość cyrk na kółkach
i w ogóle jaki oni mogli mieć problem z językiem skoro nawet jeden z borowików potrafił posługiwać się rosyjskim, pierdoli ten kontroler jak potłuczony.

Gość bfxddgbdf
W 42 SEC.ZA DRZEWEM ALE Z PRAWEJ STRONY!!!!!! W DALI!

Gość halinka młynkowa
a tobie o co chodzi???? filmik jest ze stony tvn24 http://www.tvn24.pl/-1,1652088,0,1,wrak-jeszcze-plonie-_-amatorski-film-z-miejsca-katastrofy,wiadomosc.html

Gość xccxcxv
to autentyczny filmik barany,już w tv dawno go pokazuja

Gość ale gdzie sie rusza ja nic nie
no faktycznie cos tam ie rusza za pierwszym rzem jak to dostrzeglam to mialam wrazenie jakby jakis czlowie tam byl

Gość 232124
mnie tez sie wydaje ze to nie byl wypadek, nie wierze az w takie zbiegi okolicznosci. Rosjanie dobrze wiedzieli kto jest na pokladzie

Gość mgla jak cholera!
ja to sie dziwie ze wszyscy filmy krecili, i ten rusek i ten polski montazysta a kurna nikt nie lecial pomoc :?

Gość smierdziell
debilizm do potegi

Gość paaatriotkaaa
myslicie ze to co sie rusza to moze byc czlowiek jedna z ofiar? :(

Gość bohateromaniaczka
kurwa wytlumaczcie mi skad wzial sie tam ten dziadek skoro to jest teren wojskowy i tam nie mozna chodzic!!!!!!!!!!!!!!

Gość w 42 po lewej stronie
po lewej stronie tego drzewa w 42 s to jest galaz tego krzaka ktory jest na pierwsyzm jakby planie, ona sie tam nachodzi i ja widac, takiego z przodu

Gość kartinek123
Boże co raz więcej niejasności....skąd ten rusek, i poszedł sobie od tak...znudzony, jakby codziennie widział taki obraz....

Gość bfxddgbdf
tylko jaki cel mieliby w takim zamachu??? gdyby chcieli zmietliby nasz kraj w jeden dzień oni nie potrzebuja zamachów! jaki cel byłby w prezydencie ktory zaraz zostanie zastapiony, poslach itd ktorych stolki obejma inni ani nie byli tak znaczacy dla stosunków z rosja ani nic... bez sensu zamach dla zamachu...bzdura!

Gość w 43 sekundzie po prawej
stronie drzewa jest coś czarnego,jakby ktoś się czołgał po ziemii:oZOBACZCIE UWAŻNIE!!!

Gość bohateromaniaczka
kartinek 123 widze ze ciebie to tez dziwi tak samo jak mnie ot tak sobie spaceruja bo przeciez to tylko samolot spadl co tam nowa atrakcja

Gość ggggko
dziadek szedł bo juz slyszał dzien wczesniej od sąsiadki, ze samolot nie wyląduje :D Wiadomo, starsi to są i ciekawscy i nie boją sie :D A tak w ogole, to bez przesady z tym terenem wojskowym, teren wojskowy to lotnisko, a nie pól km od .