Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdadsadsa

Zobaczcie twarze protestujacych.

Polecane posty

Gość odczynnik psi
I kto to mówi :D🖐️

To straszne, Polacy srają we własne gniazdo, zawsze tak było, jest i będzie... ten naród umarł dawno temu... teraz cały świat będzie patrzył jak grupa Polaczków organizuje protesty.. to jest możliwe tylko w Polsce.

Gość ten z prawej to shatyn
ktos wie?

Gość kto zna życiorysy tych kanalii
ich zyciorysy by nam wiele powiedziały. prawdy historycznej, o któr atak walczył s.p. L. Kaczyński

Gość banda zaklamanych idiotow
mi się to w głowie nie mieści - jak można wykrzykiwać texty - nie przenoście nam stolicy, nie pasuje do towarzystwa, czy oby napewno godzien królów itp. aż żałuje że nie ma takiego putina ktory i tam skutecznie przeprowadzilby redukcje popierdoolencow! tam powinna policja mandaty wpieprzac bo ewidentnie byla to zorganizowana przez neta impreza rozrywkowa.

ale czy ja ci do domu trumne chce wlozyc ? Nie podoba sie pomysl to tam nie chodz, nie dawaj kwiatow zniczy ale nie musisz drzec mordy w tak okrotny spób przy kamerach i w takiej chwili. To nie mieszkancy decydują o tym gdzie kto i kiedy bedzie pochowany. założe sie że jak są jakies akcje na zbieranie funduszy na remonty tego wawelu tych grobw to krakowiaczki spiedalają i krzyczą czemu mam dawac niech daje panstwo a co to moje że mam sie skladac itp. ale teraz protestowac to wszyscy koorwa chętni. juz by mnie nie dziwilo gdyby warszawiacy protestowali bo chcieli by prezydenta u siebie ale krakowiacy i te 3xnie?????????? co to koorwa ma być????????????

jak można odmówic komuś pogrzebu no jak?????????? to są katolicy??? wszyscy koorwa święci :(

Gość gremlinka jakich duzo
"ten z prawej to shatyn ktos wie?" haha bradzo możliwe :D

nikt nikomu nie odmawia pogrzebu hahaha - i stąd te texty nie pasuje tutaj, 3 x nie, niechcemy tu prezydenta itp??? a co to jest - przeciez to tak jakbys wziął tę trumne i na chodnik z koscioła wypierdolił:(:(:( ludzie opanujcie sie!!!!!!!!!!!

Gość paróvva
Nie wiem, po co to wszystko. Takim, kurwa, jestesmy porąbanym narodem. Najpierw płacze, jakieś syreny, jakieś świeczki, modły, łzy do kamery, rozpacz i cyrk, a dzien później nienawistne protesty. Mam dość tego zmuszania ludzi do wielkiej załoby. Niech ci, co chcą żałobowac, robią to, a ci, którzy nie c hcą, niech sobie ida na piwo i nie mają poczucia, ze wszyscy sie na nich krzywo patrzą. W niedzielę przyjechali do mnie do wrocławia znajomi z zagranicy. Chciałam ich przewieźć stateczniek po odrze, dzwonię, zeby spytać, czy przy takiej pogodzie, jaka byla, odpływają, a kolo mi mówi, że jest żałoba narodowa. Żal mozna okazac chwilą refleksji, krótką wizytą w kościele albo przysiądnięciem w parku i pomysleniu o tym , co sie stało - a nie od razu wielkim rozdzieraniem szat, a potem protestach co do miejsca pochówku.

Gość mamba si
WSTYD.

Gość paróvva
Mnie to jest żal tej biednej córki pary prezydenckiej oraz mamy Lecha, że musza na to wszystko patrzyć. Najpierw całą sobotę i niedzielę na żalobne zdjęcia swoich rodziców w TV, na roztrzaskany samolot, później wielkie hołdy, zgoda na pogrzeb na wawelu, a potem wygwizywanie ich stamtąd. To mniej więcej taki sam kretyński program jak w przypadku Jezusa, który w niedzielę wjechał w wielkiej pompie do miasta, a w piatek go kazali ukrzyżowac

paróvva masz racje :(

Gość mamba si
wszedzie jad, zawiśc, żółć. wszystko to doprowadzi do tego konca swiata. czlowiek czlowiekowi..

ja nie wierze w boga, nie glosuje na pis ale ludzie to był prezydent, krolów juz nie ma ale są w zamian prezydenci. Ten zginąl tragiczne wraz z żoną, zginął podczas trwania kadencji, zginął bo chcial oddac hołd tym wszystkim ofiarom Katynia. pewnie byli tam tez krakowiacy a ci dzis w zamian wypierdalają go na bruk :(:(:( wstyd koorwa wstyd!

Gość Wstyd, Polacy osmieszaja sie
na calym swiecie !!!! Przeciez , poswiecil swoje zycie dla ojczyzny . Walczyl o pamiec ludzi co stracili zycie za to ze byli Polakami. Jak tak mozna, czy Ci ludzie co protestuja znaja historie ? Wstydze sie , nie mieszkam w Polsce i juz sie wstydze za nich.

odczynnik a kogo mają tam chowac teraz ? mickiewicz drugi juz sie raczej nie urodzi więc kto tam teraz ma prawo do spoczynku Twoim zdaniem ? Moim zdaniem Lech KACZYŃSKI ma prawo do godnego pochówki i ma prawo spocząć tam gdzie mu bedzie najlepiej a skoro rodzina uwaza że to krakow to niech bedzie ten krakow co wm koorwa szkodzi? Pogryzie wam mickiewicza czy cooo?

Gość paróvva
Ja się zgodzę, że lepiej by było pochowac ich gdzie indziej, ale jak już zdecydowano o tym Wawelu, to bez sensu urzadzać jakieś szopki. I nie chodzi o to, co powie zagranica - tylko po prostu o jakis elementarny szacunek. To tak, jakby szedł kondukt z trumną na cmentarz, a tu probosz wyskakuje, że sie rozmyslił i zeby wypierdalać.

Gość rreree
Skonczcie juz, tam obok wybitnych krolow leza tez krolowie z ktorych niektorzy byli po prostu nierozgarnietymi i pospolitymi mordercami. Prezydenta musial wybrac narod a krolem sie zostawalo chociazby nawet sie bylo najglupszym w panstwie jedynie z powodu urodzenia.

no to teraz polaczki mu się odwdzięczają za tą pamięć o nich. Jak zobaczylam tego głąba w tv i usłyszalam że pan nie pasuje do towarzystwa to wyszlam z pokoju i sie poryczałam. plakalm bo nagle dotarlo do mnie jakich debili siejemy i jak my dorosli ychowujemy te dzieci że nie mają szacunku do nikogo i do niczego! Uważają że im się wszystko należy, mogą tylko brac a sami nic dac nie chcą w zamian! to potworne - az sie dziwie że chlop po ryju nie zebral od kamerzysty np :classic_cool:

Gość właściwie to zgadzam się
zamknijcie jadaczki wiocho,

Gość bydlo a nie ludzie
powiedzcie mi jak wytlymaczyc zagranicznym mediom, ze Polski Prezydent wybrany w wolnych, demokratycznych wyborach, nie jest godny lezec miedzy krolami????

Gość ja też mogę powiedzieć
to Kwaśniewskiego, Wałęsę (chyba nie powiecie że nie zasłużył?) też tam pochowamy? z żonami? A dlaczego nie może być pochowany z innymi prezydentami??

Gość bydlo a nie ludzie
mamnadzieje ze to nie pokaza w UK w telewizji, bo nie wiem co bede miala powiedziec, taki wstyd... Kwasniewski i Walesa sprzedali Polske, to za Kwacha musialam z rodzina wyjechac, bo stracilismy z mezem prace i z bysmy z malym dzieciem na ulicy byli, taka nam Polske zalatwili, ze w blokach kobiety agencje towarzystkie zakladaly, bo ktos musial zarobic na rodzine, jak mezowie potracili prace, zapomieliscie, choloto? 2005 -ponad 20 % bezrobocie...

Gość mala22lb
Oczywiście, że oboje są godni spocząć między królami. A czy wy sie zastanowiliście jacy byli nasi królowie? Na pewno nie święci, ale trzeba znać trochę historii, żeby o tym wiedzieć. A tych debili protestujących to bym do pudła wsadziła bez dwóch zdań. Skandal i wstyd.

Gość ja też mogę powiedzieć
ja tez mieszkam za granica i nie to była najlepsza decyzja w moim życiu:D i nie zwalam tego na Kwacha.To rozumiem że jesteś już w Polsce skoro prawie 5 lat rządził Kaczyński. Gdyby ci co wyjechali wrócili bezrobocie byłoby większe niż 20%..