Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sza fa ma na

DO WSZYSTKICH HIEN LEJĄCYCH JAD POD WAWELEM !!!

Polecane posty

Gość sza fa ma na

Uszanujcie pamięć tragicznie zmarłych osób. Zamilknijcie w pokorze. Studenciki, nie urządzajcie prymitywnych pikiet pod kurią krakowską. Jesteście żałośni i tacy malutcy w swej postawie wobec kruchości życia ludzkiego. Ale co wy o tym możecie wiedzieć, przecież NIC nie czujecie, to nie dotknęło waszej rodziny bezpośrednio, więc łatwo wam urządzać cyrk. Polska żadnych wielkich wybitnych osobowości nie posiada, miejsca dla królów tam nie trzeba, bo królów więcej nie wyprodukujemy.

Gość drzewiecki skąd ta zmiana?
:classic_cool:

Gość WSZYSTKICH PRZECIWNIKÓW
DO PIACHU !!! iM MNIEJ HIEN NA TEJ ZIEMI TYM LEPIEJ , JESZCZE JAK WCZORAJ TE ICH PYSKI ZOBACZYŁAM .... TRAGEDIA !!!

Gość hasta manana por havor
drzewiecki, to ty - ten młokosik licealista wykrzykujący wczoraj do kamer, że "ten pan nie pasuje do towarzystwa na Wawelu" ? Żal mi cie, maluczka kanalio....

Gość Drzewiecki może jak twoja
rodzina pierdyknie, to zrobimy taka farsę, co ty na to? :classic_cool:

Gość pracuje jako urzędnik
nie ma żałoby, jest CYRK:))) Kaczyńscy na Wawelu na absurd, pasują tam jak kwaitek do kożucha:)

chętnie tatuś i mamusia będą w niebowzięci jak ich pochowam obok królów i wieszczów narodowych :classic_cool: chyba jak ładnie poprosze to nikt mi nie odmówi? :classic_cool:

Gość głupstwa opowiadacie
pokorę można mieć w obliczu tragedii jaka miała miejsce, ale nie w obliczu głupoty, jaką nam serwują :O

to juz taka mentalnośc tych ludzi..aroganckie krakowskie buce uważające się za lepszych od innych :O...

Gość sza fa ma na
ile trzeba miećw sobie zacietości, by nie uszanować woli rodziny... Kaczyński był PREZYDENTEM i miał do tego prawo. Jak kiedyś umrze Wałęsa czy Kwasniewski, to też im jako byłym prezydentom zaproponują Wawel i to do rodziny należy ostatnie zdanie... Drzewiecki, wyobraź sobie, że chciałbyś pochować swoją rodzinę na Rakowicach, a urzędasy nagle mówią nie, bo nie godni tego miejsca, proszę zmykać na Grębałów! Jak byś sie czuł w takiej chwili, pomyślałeś o tym..? Prezydent to prezydent, sam sie nie wybrał na to stanowisko, większosć społeczeństwo drogą wyborów go wybrała - śmiem przypomnieć... Gwoli ścisłości - ja na niego nie głosowałam w wyborach - kieruję to do tych osądzajacych mnie o kierowanie się sympatia polityczną. Bierze mnie obrzydzenie jak widzę te hieny skaczące nad zmarłymi... pewnie wszyscy już czarne wstążeczki powklejaliscie w weekend na NK.. :O

między Rakowicami, a Wawelem jest jednak mała różnica.. :D chyba nie każdy tam był i nie zdaje sobie sprawy jakiego kalibru ludzi tam pochowano...

Gość Bragg81
Nie zgadzam się na pochowanie Kaczyńskiego na Wawelu. Uważam że na to nie zasłużył. Według mnie Wszyscy którzy lecieli tym samolotem powinni zostac pochowani wspólnie w jednym miejscu czy Kraków Warszawa czy Gdańsk to dla mnie bez znaczenia. Było by to wyróżnieniem wszystkich bo ich śmierć była tragiczna i niespodziewana.Jestem zasmucony smiercia tak wielu osób i tym ze zginął Prezydent naszego kraju i tak kontrowersyjna decyzja jest dla mnie nie do pomyślenia. Każdy z osobna zasłużył na to by być w jakiś sposób upamiętniony bo zginęło tak wielu i każdy był ważny czy to Prezydent , Senator , Pilot czy Stiuardesa. Dlaczego nie uczcić tej tragedii chowająć jej ofiary w jednym miejscu jako osoby szczególne których śmierć zapisała się w pamięci wielu Polaków. Jestem raczej spokojny i staram sie być racjionalny ale gdy usłyszałem tą wiadomość to sie zdenerwowałem. Dlaczego Wawel ? Dlaczego nie Jurata wkońcu też lubił to miejsce i miał z nim wiele miłych wspomnień. Przepraszam za ostatnią uwagę ale nie moge sie powstrzymać

Gość drzewiecki idz sie powies a
potem utop i poćwiartuj

Gość to nie może byc prawda
Po co zakładac setny raz ten sam topik? Napisze jeszcze raz:piszecie w próżnie. Ci ktorzy wczoraj protestowali nie siedza tutaj i nie czytaja was ( bo zapewnie nie umieja czytac) Dajcie juz spokoj. Piszecie o zalobi a sami plujecie jadem. Boze...

Gość arrti
mieszkam w Londynie i wstydze sie za ten cyrk z wawelem zawsze ta rodzine uwazalem z idjotow i sie nie pomylilem ale Dziwisz?nie spodziewalem sie.Marszalek sie w grobie przewroci

Gość arrti
co oni sobie wyobrazaja zniszczyli cala zalobe.jak ja sie ciesze ze nie mieszkam w tym popiepszonym kraju

Gość arrti
dlaczego medja nic na ten temat nie mowia?oni tez maja w dupie opinie spoleczenstwa?

Gość julia2121
tak na pewno jak walesa czy kwasniewski umra to zaproponuja im pogrzeb na wawelu haha, wez wez sie ogarnij. tak oczywiscie kazdy kto ma inne zdanie to hiena i antypatriota, jak widac czlowiek czlowiekowi nie rowny. szkoda tylko ze zapomiano ze oprocz prezydenta zginelo tam jeszcze wiele osob, no ale kto by tam o nich pamietal. niedlugo kaczynski zostanie nazwany swietym i wszyscy beda zadowoleni